Sveikos merginos, baiginėjasi mano lūpų blizgis Stay with me na ir kiek žvalgiausi dažniausiai mano lankomose parduotuvėse, nemačiau to blizgio niekur.. Gal kur nors matėte arba galbūt jau pas mus tokių nebebus prekyboje? Beje, veiksmas Klaipėdoje
QUOTE(*Cerise @ 2012 12 10, 19:43)
Sveikos merginos, baiginėjasi mano lūpų blizgis Stay with me na ir kiek žvalgiausi dažniausiai mano lankomose parduotuvėse, nemačiau to blizgio niekur.. Gal kur nors matėte arba galbūt jau pas mus tokių nebebus prekyboje? Beje, veiksmas Klaipėdoje
Bent Kaune yra tokiu parduotuviu, kur senas kolekcijas labai gausiai ispardavineja, kad ir Akropoly, bet Klaipedoje aisku situacijos nezinau, reikia ieskoti
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 12 10, 19:20)
Kvepalus maciau ir Viniaus Akropoly
Essence laku plati spalvu gama, todel kas kiek laiko vis susigundau nusipirkt, o laiko tai prastai Su lako pagrindu jau antra diena pradeda luptis.
Essence laku plati spalvu gama, todel kas kiek laiko vis susigundau nusipirkt, o laiko tai prastai Su lako pagrindu jau antra diena pradeda luptis.
cia gal nuo nago priklauso, man savaite ju lakai laiko, tik tiek, kad dziusta baisiai prastai
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 12 10, 10:32)
Jei reikia dar su kitu maskuokliu pamaskuot, tai vadinasi blogai maskuoja essence. Turėjau šitą apie kurį rašot, man tai nepatiko
Maskuoja gerai Man bent jau, tiesiog jo spalvos kai kuriose vietose man netinka, todėl aš naudoju dar šviesesnį maskuoklį, tačiau ne ten kur šiuo būnu praėjusi
Man jis patinka
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 12 10, 10:51)
Taip pat esu suzaveta blizgesi mazinancia biria pudra Fix and matte. mano riebiai odai tai tikrai yra atradimas.
Myliu tiek aš, tiek sesė labai man patinka, o dar panaudojus vietoj šešėlių pagrindo atlaiko net ilgą darbo dieną
QUOTE(Sirena97 @ 2012 12 10, 16:48)
http://xoxovalentine...o.blogspot.com/ ka manote apie siuos seselius?turit?geri? ilgai laiko?verta pirkti?
blogai nuoroa isikele
norejau paklausti apie juos http://www.google.lt...29,r:2,s:0,i:84 stay all day cream eyeshadow
QUOTE(Simumu @ 2012 12 10, 22:18)
Myliu tiek aš, tiek sesė labai man patinka, o dar panaudojus vietoj šešėlių pagrindo atlaiko net ilgą darbo dieną
o reikes ir man vietoj seseliu pagrindo pabandyti panaudoti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 12 11, 15:22)
o reikes ir man vietoj seseliu pagrindo pabandyti panaudoti
Bet dėti sluoksnį gerą - geriausia pirštu ir kad būtų matyti, jog padengta.
Šiaip girdėjau labai gerų atsiliepimų ir įdomu būtų išmėgint, labiau apsimokėtų šią pirkt ar Catrice?
QUOTE(illuminated @ 2012 12 12, 23:10)
Šiaip girdėjau labai gerų atsiliepimų ir įdomu būtų išmėgint, labiau apsimokėtų šią pirkt ar Catrice?
Mane tas pats domina. Imti sia pabandymui, ar catrice. Nes kiek skaiciau, tai jos nelabai skiriasi nuo brangesniu finishing pudryciu.
Bet daugiau atsiliepimu skaiciau apie essence
QUOTE(illuminated @ 2012 12 12, 22:10)
as kai ziurejau kazka panasaus kad prilaikytu veidukui riebuma, tai man pasiuly si essence ir AA linijos kremuka.. tai as emiau AA linijos matiniui efektui suteikti, patikekite nesigailiu nes maniau kad si bus sunku miltelius patengti
QUOTE(miyako @ 2012 12 12, 23:05)
Mane tas pats domina. Imti sia pabandymui, ar catrice. Nes kiek skaiciau, tai jos nelabai skiriasi nuo brangesniu finishing pudryciu.
Aš kažkaip pradedu linkt labiau šito, nei Catrice. Kažkaip nerandu Catrice sudėties, norėtų kad nebūtų to daikto, kuris vadinasi silica ar kaip ten. Na, kai yra jo sudėty, tai yra šansas, kad nuotraukose/stipriam apšvietime bus veidas nusėtas baltais 'plėmais'. Essence, kiek žiūrinėjau, nėra šito sudėty.
QUOTE(illuminated @ 2012 12 13, 12:23)
Aš kažkaip pradedu linkt labiau šito, nei Catrice. Kažkaip nerandu Catrice sudėties, norėtų kad nebūtų to daikto, kuris vadinasi silica ar kaip ten. Na, kai yra jo sudėty, tai yra šansas, kad nuotraukose/stipriam apšvietime bus veidas nusėtas baltais 'plėmais'. Essence, kiek žiūrinėjau, nėra šito sudėty.
catrice sudetis, kaip suprantu, buna ant paciu stendu.. bet nesu tikra.
QUOTE(illuminated @ 2012 12 13, 00:10)
man tai nuo jos veidas pasvieseja . t.y as ja naudoju ant krempudros