Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Naujos kolekcijos:

Snow Jam

Vintage District

Ar kas matėt Vilniuj kvepaliukus?
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2012 12 05, 22:27)

Mačiau šeškinės pasažo eurokose 4u.gif
Atsakyti
Naujos kolekcijos:
Vintage District

Gal zinot ar si kolekcija bus prekyboje Lietuvoje?
Atsakyti
galetu buti, raudonis lupdazis sudomino ax.gif
Atsakyti

Šiandien vcup'o eurokoj mačiau smile.gif
Atsakyti
atejau pagirti essence nagu lako dzioviklio. ismeginau ir likau labai patenkinta, is karto isdziovino laka, suteike dailaus blizgesio (naudojau ant maybeline nagu lako). Manau, kad bus puikus issigelbejimas, kai vakare skubant pries darba reikia perlakuoti nagus, bet neturi laiko pusvalandi vaikscioti ir laukti, kol isdzius smile.gif
Atsakyti
O aš galiu pagirt maskuoklį 3 in 1.
Papirko idėja, kad 3 in 1. Pabandžiau 1 kartą - patiko, 2 - nesąmonė, bet toliau bandžiau. O dabar tai man jis labai labai smile.gif Tik jį visada po krempudra naudoju, tai jis man viską gražiai patvarko ir nenusiteplioja, kai pudrą dedu. Net ir tas tamsus rudas labai gerai po pudra gaunasi.
Nors aš po pudros dar dasimušu su burjois maskuokliu kas lieka nedadaryta. Bet šiaip giriu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 12 10, 00:48)
atejau pagirti essence nagu lako dzioviklio. ismeginau ir likau labai patenkinta, is karto isdziovino laka, suteike dailaus blizgesio (naudojau ant maybeline nagu lako). Manau, kad bus puikus issigelbejimas, kai vakare skubant pries darba reikia perlakuoti nagus, bet neturi laiko pusvalandi vaikscioti ir laukti, kol isdzius smile.gif

Tikrai puikus, pirkau jau du kartus iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 12 10, 01:27)
Nors aš po pudros dar dasimušu su burjois maskuokliu kas lieka nedadaryta. Bet šiaip giriu.  thumbup.gif

Jei reikia dar su kitu maskuokliu pamaskuot, tai vadinasi blogai maskuoja essence. Turėjau šitą apie kurį rašot, man tai nepatiko ax.gif
Atsakyti
Man patinka Essence nagu lakai (butent spalvos). Ir laiko pakankamai gerai. Taip pat esu suzaveta blizgesi mazinancia biria pudra Fix and matte. mano riebiai odai tai tikrai yra atradimas. smile.gif
user posted image

O va sia pudra nusivyliau. Ant veido man ji negraziai atrodo. Labai greitai islenda veido blizgesys.
user posted image

Tusas "big lashes" tikrai nepadaro, bet padazo pakankamai graziai. Pagrindinis minusas, kad labai bijo dregmes. Perejus per dregna ora blakstienos jau pradeda teplioti doh.gif

user posted image

Atsakyti
http://xoxovalentine...o.blogspot.com/ ka manote apie siuos seselius?turit?geri? ilgai laiko?verta pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Kvepalus maciau ir Viniaus Akropoly 4u.gif
Essence laku plati spalvu gama, todel kas kiek laiko vis susigundau nusipirkt, o laiko tai prastai biggrin.gif Su lako pagrindu jau antra diena pradeda luptis.
Atsakyti