Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(milė. @ 2012 11 22, 00:23)
O aš išmėginau šitą eyebrow set
Labai patiko  thumbup.gif  Tik tą tamsesnę spalvą gal nelabai dabar panaudosiu. Įpakavime šviesesnė atrodo, ant veido per tamsi man. Šiaip labai.  thumbup.gif

o kada pirkot? nes paskutiniu metu šitos kolekcijos nebematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 11 22, 00:23)
O aš išmėginau šitą eyebrow set
user posted image
Labai patiko  thumbup.gif  Tik tą tamsesnę spalvą gal nelabai dabar panaudosiu. Įpakavime šviesesnė atrodo, ant veido per tamsi man. Šiaip labai.  thumbup.gif

Et.. o man ta šviesesnė spalva nepanaudojama smile.gif Kur radot dar pirkti? Nes aš jau nemačiau, norėčiau ir antrą nusipirkti.
Atsakyti
Šį bei tą papirkau iš Essence pastaruoju metu ir norėčiau palikti atsiliepimus smile.gif

Pradėsiu gal nuo mažiausiai patikusio produkto...

Nagų lakas iš atnaujinto pastovaus asortimento, atsp 122 Chic reloaded

user posted image

user posted image

user posted image

+
unikalius atspalvis, įdomus, prabangus, nepaprastas rolleyes.gif

-
šepetėlis didelis ir gauruotas biggrin.gif , sėkmingai uždažo viską aplink nagą
lakas be galo ilgai džiūsta, Essence džioviklis, kuris šiaip puikus, su šiuo laku neveikia
trumpai laikosi, antrą trečią dieną pradeda luptis nuo galiukų

Visgi Essence lakai patobulėjo bigsmile.gif Šis šepetėlis man patinka labiau, nei senesnių, o ir laikosi lakas nepalyginamai geriau (senesnio leidimo man lupdavosi po valandos nuo užtepimo)

Papildyta:
Superfine Eye liner pen

user posted image

+
labai patogu naudotis - patogiau, nei skystu ar geliniu pravedimu

-
kaip ir nėra smile.gif

Turiu analogišką flomasterį iš Catrice ir jis man patinka labiau, nei Essence. Kažkaip atrodo, kad ir uždžiūt jis turėtų greitokai unsure.gif (Catrice turiu jau 1,5 metu, jis vis dar kaip pirkimo dieną). Linija gaunasi ryškesnė, nei pieštuko, bet blankesnė, nei skysto ar gelinio pravedimo. Manau, kad dieniniam makiažui toks daikčiukas pats tas - labai patogus naudojime, galima greitai pasidažyti (paprastai aš vengiu skystų ir gelinių pravedimų šiokiadienio rytais būtent dėl laiko trūkumo, bet šis yra patogus tiek pat, kiek paprastas pieštukas smile.gif ). Beje, jie jų būtų daugiau atspalvių prekyboje, pirkčiau dar smile.gif
Papildyta:
Lūpų blizgėsiai XXXL Shine, atsp 21 Red Blossom ir 20 Wood of Roses

Red blossom

user posted image

user posted image

user posted image

Wood of Roses

user posted image

user posted image

+
nelipnus, visiškai
didelis šepetėlis, platus kakliukas - vien ištraukus šepetėlį iš tūtelės ant jo blizgio tiek, kad užtenka abiems lūpoms padažyti
puiki pigmentacija, manau, matosi nuotraukoje, kur uždažyta pusė lūpų
malonus saldus kvapas
nesausina lūpų, priešingai, drėkina

-
jokių

Essence XXL Shine blizgesiai yra mano favoritai jau kokius 6 - 7 metus. Mano nuomone, lygių jiems nėra wub.gif Aš juos tiesiog dievinu, visada turiu kosmetinėje bent porą atspalvių. Taip pat aš manau, kad tai yra labiausiai pavykęs Essence produktas smile.gif Taigi aš esu kiek subjektyvi biggrin.gif
Abu atspalviai man labai patiko. Ypač antras, nuotraukose gal nelabai matosi, jis toks slyvinis rolleyes.gif Manau, tokie atspalviai dabar labai ant bangos rolleyes.gif Šį mėnesį jis mano must-have daiktelis, naudoju kiekvieną dieną, nesiskiriu su juo wub.gif

Papildyta:
Lūpdažis atsp 44 Almost famous

user posted image

+
skaniai kvepia saldainiais
gražiai atrodo ant lūpų (kreminis, kiek drėgnokas finish'as, be blizgučių, be perlamūtro - sunku tokį rasti tarp pigių lūpdažių)
labai gerai dengiasi, galima apsieiti be pieštuko ir veidrodžio biggrin.gif

-
trumpai laikosi - iki 2 val max, valgymo visai neatlaiko
neekonomišas, greitai baigiasi (kaip kam, o man tai pliusas rolleyes.gif biggrin.gif )
gali sausinti lūpas

Man patinka Essence lūpdažiai, perku jau kokį 6tą kartą smile.gif Jie skaniai kvepia, labai lengvi, ant lūpų jaučiasi kaip balzamai. Šis atspalvis toks pat. Kas liečia spalvą, tai čia tokia dieninė raudona, su rožiniu atspalviu smile.gif Man labai patinka ax.gif

Papildyta:
4 spalvų šešėlių paletės - 07 Over the taupe, 08 Wood you mind?

Over the Taupe

user posted image

user posted image

Wood You Mind?

user posted image

+
Nereali pigmentacija, ypač tamsių atspalvių - tamsiausias taupinis gali pakonkuruoti su dažnu juodu bigsmile.gif
gražūs, retai sutinkami tarp pigių šešėlių, atspalviai
smulkus malimas
itin smulkus šimeris - pagaliau, jokių stambių, vulgarių, byrančių blizgučių Essence šešėliuose bigsmile.gif
gerai dengiasi ,retušuojasi, nesunku padaryti perėjimus tarp atspalvių, nesusimala ant voko į vientisą murziną košę

-
g.gif na, egzistuoja ir dar geresni šešėliai, pvz Wet n wild, Flormar... rolleyes.gif Bet šitiems vis tiek 10 balų thumbup.gif

Kaip patobulėjo Essence šešėliai pastaruoju metu bigsmile.gif Aš dar praeitą mėn buvau gavus dovanų seno leidimo 4 spalvų paletę - vai vai, iškart keliavo į šiukšlinę doh.gif O čia - kaip diena ir naktis, skirtumas milžiniškas bigsmile.gif Nesitikėjau tokios pigmentacijos iš Essence, ypač tamsių atspalvių. Abejoms neturiu priekaištų dėl kokybės, super 4u.gif Gal tik norėtųsi, kad pirmoje paletėje visi atspalviai būtų bent satininiai, o dabar 2 iš jų visiškai matiniai (nemėgstu matinių)
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 22, 20:04)
o kada pirkot? nes paskutiniu metu šitos kolekcijos nebematau schmoll.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 22, 20:20)
Et.. o man ta šviesesnė spalva nepanaudojama smile.gif  Kur radot dar pirkti? Nes aš jau nemačiau, norėčiau ir antrą nusipirkti.

Vakar pirkau Mindaugo maksimoj. Mačiau dar buvo smile.gif
Atsakyti
Ir man reikia tų essence limituoto leidimo šešėlių antakiams. Pražiopsojau, kai buvo, o dabar neberandu. Jei kas pastebėjote Klaipėdoje, praneškite ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš Kaune ieškau šešėlių antakiams ax.gif Akropolio, pramonės, girstupio ir molo eurokose nėra-abejoju, kad kitur bus...
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 23, 09:29)
Ir man reikia tų essence limituoto leidimo šešėlių antakiams. Pražiopsojau, kai buvo, o dabar neberandu. Jei kas pastebėjote Klaipėdoje, praneškite  ax.gif  4u.gif

Mačiau Akropoly, Droge, prieš kokias dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(katukou32 @ 2012 11 23, 17:23)
Mačiau Akropoly, Droge, prieš kokias dvi savaites.

Dekui 4u.gif dar paziuresiu, bet kazkada berods ziurejau, tai nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 23, 09:42)
Aš Kaune ieškau šešėlių antakiams  ax.gif Akropolio, pramonės, girstupio ir molo eurokose nėra-abejoju, kad kitur bus...

Antakių šešelių yra buvusio Vitebsko Eurokose, tik reikia klausti pardavėju, nes neišdeta salėje.
Atsakyti
Kaune be Akropolio dar kur nors gal jau yra "naujieji" kvepaliukai, kurie vasarą turėjo pasirodyt? Pageidautina 10ml talpos, su testeriais išvis būtų šaunu biggrin.gif Rankų kremų išvis niekur nematau..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 24 lapkričio 2012 - 13:20
Kaune, Akropoly, Eurokose yra kvepaliukai 4u.gif
Papirkau 2 kvapus, testerių nebuvo, nežinau, kas man užėjo, kad nepauosčius pirkau blush2.gif Gal kad kaina visai nedidelė, mažesnė pakuotė apie 12 lt, didesnė apie 28.
Pasirinkau Walk in the summer rain ir Girl's night out. Abudu kvapai įdomūs, sudėtingi, gerai laikosi, apie 6 - 8 val, gan stiprūs, pirmas gaivesnis, antras saldesnis, bet abudu visiškai ne mano skonio biggrin.gif . Manau, kad kokybė pralenkia kainą. Iš visų iki šiol išleistų Essence aromatų šitie man atrodo "rimčiausi", ne visai mergaitiški, iš kvapų nepasakyčiau, kad jie tokie pigūs smile.gif Bet vertinant patį kvapą, man prie širdies buvo tik iš Urban messages LE rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotted @ 2012 11 24, 08:21)
Antakių šešelių yra buvusio Vitebsko Eurokose, tik reikia klausti pardavėju, nes neišdeta salėje.

Dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti