Šį bei tą papirkau iš Essence pastaruoju metu ir norėčiau palikti atsiliepimus
Pradėsiu gal nuo mažiausiai patikusio produkto...
Nagų lakas iš atnaujinto pastovaus asortimento, atsp 122 Chic reloaded
+
unikalius atspalvis, įdomus, prabangus, nepaprastas
-
šepetėlis didelis ir gauruotas
, sėkmingai uždažo viską aplink nagą
lakas be galo ilgai džiūsta, Essence džioviklis, kuris šiaip puikus, su šiuo laku neveikia
trumpai laikosi, antrą trečią dieną pradeda luptis nuo galiukų
Visgi Essence lakai patobulėjo
Šis šepetėlis man patinka labiau, nei senesnių, o ir laikosi lakas nepalyginamai geriau (senesnio leidimo man lupdavosi po valandos nuo užtepimo)
Papildyta:Superfine Eye liner pen
+
labai patogu naudotis - patogiau, nei skystu ar geliniu pravedimu
-
kaip ir nėra
Turiu analogišką flomasterį iš Catrice ir jis man patinka labiau, nei Essence. Kažkaip atrodo, kad ir uždžiūt jis turėtų greitokai
(Catrice turiu jau 1,5 metu, jis vis dar kaip pirkimo dieną). Linija gaunasi ryškesnė, nei pieštuko, bet blankesnė, nei skysto ar gelinio pravedimo. Manau, kad dieniniam makiažui toks daikčiukas pats tas - labai patogus naudojime, galima greitai pasidažyti (paprastai aš vengiu skystų ir gelinių pravedimų šiokiadienio rytais būtent dėl laiko trūkumo, bet šis yra patogus tiek pat, kiek paprastas pieštukas
). Beje, jie jų būtų daugiau atspalvių prekyboje, pirkčiau dar
Papildyta:Lūpų blizgėsiai XXXL Shine, atsp 21 Red Blossom ir 20 Wood of Roses
Red blossom
Wood of Roses
+
nelipnus, visiškai
didelis šepetėlis, platus kakliukas - vien ištraukus šepetėlį iš tūtelės ant jo blizgio tiek, kad užtenka abiems lūpoms padažyti
puiki pigmentacija, manau, matosi nuotraukoje, kur uždažyta pusė lūpų
malonus saldus kvapas
nesausina lūpų, priešingai, drėkina
-
jokių
Essence XXL Shine blizgesiai yra mano favoritai jau kokius 6 - 7 metus. Mano nuomone, lygių jiems nėra
Aš juos tiesiog dievinu, visada turiu kosmetinėje bent porą atspalvių. Taip pat aš manau, kad tai yra labiausiai pavykęs Essence produktas
Taigi aš esu kiek subjektyvi
Abu atspalviai man labai patiko. Ypač antras, nuotraukose gal nelabai matosi, jis toks slyvinis
Manau, tokie atspalviai dabar labai ant bangos
Šį mėnesį jis mano
must-have daiktelis, naudoju kiekvieną dieną, nesiskiriu su juo
Papildyta:Lūpdažis atsp 44 Almost famous
+
skaniai kvepia saldainiais
gražiai atrodo ant lūpų (kreminis, kiek drėgnokas
finish'as, be blizgučių, be perlamūtro - sunku tokį rasti tarp pigių lūpdažių)
labai gerai dengiasi, galima apsieiti be pieštuko ir veidrodžio
-
trumpai laikosi - iki 2 val max, valgymo visai neatlaiko
neekonomišas, greitai baigiasi (kaip kam, o man tai pliusas
)
gali sausinti lūpas
Man patinka Essence lūpdažiai, perku jau kokį 6tą kartą
Jie skaniai kvepia, labai lengvi, ant lūpų jaučiasi kaip balzamai. Šis atspalvis toks pat. Kas liečia spalvą, tai čia tokia dieninė raudona, su rožiniu atspalviu
Man labai patinka
Papildyta:4 spalvų šešėlių paletės - 07 Over the taupe, 08 Wood you mind?
Over the Taupe
Wood You Mind?
+
Nereali pigmentacija, ypač tamsių atspalvių - tamsiausias taupinis gali pakonkuruoti su dažnu juodu
gražūs, retai sutinkami tarp pigių šešėlių, atspalviai
smulkus malimas
itin smulkus šimeris - pagaliau, jokių stambių, vulgarių, byrančių blizgučių Essence šešėliuose
gerai dengiasi ,retušuojasi, nesunku padaryti perėjimus tarp atspalvių, nesusimala ant voko į vientisą murziną košę
-
na, egzistuoja ir dar geresni šešėliai, pvz Wet n wild, Flormar...
Bet šitiems vis tiek 10 balų
Kaip patobulėjo Essence šešėliai pastaruoju metu
Aš dar praeitą mėn buvau gavus dovanų seno leidimo 4 spalvų paletę - vai vai, iškart keliavo į šiukšlinę
O čia - kaip diena ir naktis, skirtumas milžiniškas
Nesitikėjau tokios pigmentacijos iš Essence, ypač tamsių atspalvių. Abejoms neturiu priekaištų dėl kokybės, super
Gal tik norėtųsi, kad pirmoje paletėje visi atspalviai būtų bent satininiai, o dabar 2 iš jų visiškai matiniai (nemėgstu matinių)