Kauno akropolio Droge jau viskas yra, pagriebiau lūpdažį, viskas sudėta prie nuolatinių prekių.
QUOTE(Sinceraaa @ 2015 02 19, 17:47)
Kauno akropolio Droge jau viskas yra, pagriebiau lūpdažį, viskas sudėta prie nuolatinių prekių.
Smagu, tikiuosi ir aš surasti
PS: Būtų įdomu Jūsų atsiliepimas apie naujas prekes, spalvas ir pan. Nes internete nuotraukos ne visai tiksliai perteikia tikrąjį vaizdą
Aš tik lūpdažį išbandžiau, 05 cool nude, tai labai patiko, formulė kaip ir juodose pakuotėsė esančių, rinkausi tarp dviejų tamsiausių spalvų, nes kitos trys tai jau laaabai šviesios.
Išbuvau su juo apie 7 valandas, taisiausi tik vieną kartą tame tarpe. Manau įsigysiu ir kitą tamsesnę spalvą. O ši tai tokia prigesinta rožinė, bet ne "bobučių" tokia, kas dienai puiki spalva.
Išbuvau su juo apie 7 valandas, taisiausi tik vieną kartą tame tarpe. Manau įsigysiu ir kitą tamsesnę spalvą. O ši tai tokia prigesinta rožinė, bet ne "bobučių" tokia, kas dienai puiki spalva.
QUOTE(Sinceraaa @ 2015 02 20, 22:28)
Tikrai graži spalva Mane taip pat domina ši spalva ir 03 spalva.
Jei tik rasiu, turbūt neatsilaikysiu ir imsiu abi
QUOTE(dontstop @ 2015 02 19, 07:00)
Patiko permatomas lūpų pieštukas Nr 13 Transparent
Puikiai laiko blizgesius ir lūpdažius, kurie yra linkę dienos bėgyje išsilieti iš už lūpų kontūro. Minkštas, permatomas, ant lūpų nepastebimas. Tinka prie bet kokio atspalvio lūpdažio ar blizgio. Man šis pieštukas - tikras atradimas
Kaina 1,09 EUR
Puikiai laiko blizgesius ir lūpdažius, kurie yra linkę dienos bėgyje išsilieti iš už lūpų kontūro. Minkštas, permatomas, ant lūpų nepastebimas. Tinka prie bet kokio atspalvio lūpdažio ar blizgio. Man šis pieštukas - tikras atradimas
Kaina 1,09 EUR
Neseniai įsigijau ir aš šitą pieštuką. Man visiškas niekalas pasirodė, nes jokio efekto nėra. Lūpdažis vistiek išeina iš kraštų
QUOTE(Ammba @ 2015 02 05, 01:07)
Gal kuriai teko mėginti šiuos Essence šešėlius? Noriu išmėginti šviesius, pastelinius atspalvius ir šie atrodo gana gražūs. Tik ar laiko, dengiasi padoriai?
Dėkinga už bet kokią nuomonę
Dėkinga už bet kokią nuomonę
cia esu parasiusi atsiliepima apie juos: http://ilovemanythin...iss-riboto.html
Ir aš Droge jau apžiūrėjau naują kolekciją I love nude
Išsirinkau du lūpdažius: 03 ir 05. Tiesa, šios spalvos gana panašios, todėl buvo sunku išsirinkti. Labai patiko abi, tad abi ir pasiėmiau
Ir tikrai nesigailiu, nes ant lūpų šie lūpdažiai jaučiasi labai maloniai, nesausina jų (kaip ir lūpdažiai juodose pakuotėse). Žinoma, tai tikrai nėra ilgalaikiai lūpų dažai, kaip teigiama.
Gaila, bet naujos kolekcijos lūpų blizgiai, nagų lakai ar akių šešėliai man ne itin patiko. Tikėjausi, kad akių šešėliai bus žymiai geresnės pigmentacijos, bet man ji pasirodė silpna. Nuotraukose lūpų blizgių ir nagų lako spalvos atrodė žymiai patraukliau. Beje, ir likusių lūpų dažų spalvos man pasirodė keistokos, tokios blyškios, artimos veido odos spalvai
Taip pat iš naujų prekių pastebėjau Plump No Clump blakstienų tušus,
17 crème de la crème akių šešėlius (man jų spalvos patiko, įdomu, ar gerai pigmentuotos):
Taip pat yra ir naujų akių šešėlių, deja, jų pigmentacija - silpnoka. Išsirinkau tik vienus, kurie, nors ir keista, bet buvo geros pigmentacijos, kreminės tekstūros, nebyra, t.y., nr. 18 all i need.
Mačiau ir naują nagų lako valiklį bei dar keletą naujų produktų.
Tiesa, Eurokos parduotuvėje vis dar kalėdinė kolekcija ir jokių naujienų
Užsienio bloguose mačiau, kad yra pirkti išsukamų Essence lūpų pieštukų, jie labai giriami už puikią pigmentaciją, gražias spalvas ir patogumą. Gaila, bet kaip supratau, Lietuvoje jų nebus...
Išsirinkau du lūpdažius: 03 ir 05. Tiesa, šios spalvos gana panašios, todėl buvo sunku išsirinkti. Labai patiko abi, tad abi ir pasiėmiau
Ir tikrai nesigailiu, nes ant lūpų šie lūpdažiai jaučiasi labai maloniai, nesausina jų (kaip ir lūpdažiai juodose pakuotėse). Žinoma, tai tikrai nėra ilgalaikiai lūpų dažai, kaip teigiama.
Gaila, bet naujos kolekcijos lūpų blizgiai, nagų lakai ar akių šešėliai man ne itin patiko. Tikėjausi, kad akių šešėliai bus žymiai geresnės pigmentacijos, bet man ji pasirodė silpna. Nuotraukose lūpų blizgių ir nagų lako spalvos atrodė žymiai patraukliau. Beje, ir likusių lūpų dažų spalvos man pasirodė keistokos, tokios blyškios, artimos veido odos spalvai
Taip pat iš naujų prekių pastebėjau Plump No Clump blakstienų tušus,
17 crème de la crème akių šešėlius (man jų spalvos patiko, įdomu, ar gerai pigmentuotos):
Taip pat yra ir naujų akių šešėlių, deja, jų pigmentacija - silpnoka. Išsirinkau tik vienus, kurie, nors ir keista, bet buvo geros pigmentacijos, kreminės tekstūros, nebyra, t.y., nr. 18 all i need.
Mačiau ir naują nagų lako valiklį bei dar keletą naujų produktų.
Tiesa, Eurokos parduotuvėje vis dar kalėdinė kolekcija ir jokių naujienų
Užsienio bloguose mačiau, kad yra pirkti išsukamų Essence lūpų pieštukų, jie labai giriami už puikią pigmentaciją, gražias spalvas ir patogumą. Gaila, bet kaip supratau, Lietuvoje jų nebus...
Ačiū už lūpdažių užrodymą dabar visos vaikščiosim vienodom lūpom Taip pat pasiėmiau ir 04 sweet like chocolate šešėlius. Dabar trumpam pasitepliojau atrodo neblogai.
Dar noriu ir tų 05 tauping.
Gal kas gali pasiūlyt kokių rusvų šešėlių. Kartais tyngisi pieštis ir noris tik viena splava pasitepliot dėl vaizdo, na tokių kur šiek tiek matos, bet būtų ne matinia, o tokie ale atlasiniai?
Dar noriu ir tų 05 tauping.
Gal kas gali pasiūlyt kokių rusvų šešėlių. Kartais tyngisi pieštis ir noris tik viena splava pasitepliot dėl vaizdo, na tokių kur šiek tiek matos, bet būtų ne matinia, o tokie ale atlasiniai?
Sveikos
EUROKOS nauja kolekcija:
http://www.eurokos.l...hidden-stories/
http://www.essence.e...hidden-stories/
Gal jau spėjote kažką išbandyti?
EUROKOS nauja kolekcija:
http://www.eurokos.l...hidden-stories/
http://www.essence.e...hidden-stories/
Gal jau spėjote kažką išbandyti?
Giriu akių pieštuką, berods naujas atspalvis:
18 Berry Merry
Nebanalus violetinis/slyvinis atspalvis, pieštukas kaip ir kiti iš Essence minkštas, riebokas, lengvai tepasi, labai pigmentuotas. Žaliom akim
18 Berry Merry
Nebanalus violetinis/slyvinis atspalvis, pieštukas kaip ir kiti iš Essence minkštas, riebokas, lengvai tepasi, labai pigmentuotas. Žaliom akim
Gal kur nors Kaune dar užsilikusi ši paletė pardavime? Užsimaniau tada, kai baigėsi išpardavimas
QUOTE(delfiuka @ 2015 03 17, 04:15)
Gal kur nors Kaune dar užsilikusi ši paletė pardavime? Užsimaniau tada, kai baigėsi išpardavimas
Bijau pasakyti, bet prieš kokį mėnesį Pramonės pr. Eurokos buvo, bet aišku turbūt per tą laiką jau bus išimta iš pardavimo
Papildyta:
O šiaip nusiųskite užklausą į Eurokos puslapį, aš, kai nežinau kur būna konkreti kolekcija, jų užklausiu