Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Labai geri Essence antakiu seseliai. Jau kuri laika naudoju ir nebeisivaizduoju dabar kaip galėjau naudoti piestuka antakiams. Makiazas gaunasi svelnus ir naturalus. Ir kainuoja labai nedaug.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 01 30, 23:37)
user posted image
Papildyta:
Lyg ir nebuvo dar įkelta ir aptarta smile.gif

Kvepaliukai nerealiai skaniai kvepia wub.gif Negalėjau neįsigyt.
Dar gundausi skaistalais tokios lengvos, gražios spalvytės smile.gif Gal jau išbandėt kas?
O tas šepetėlis su širdute wub.gif Suvaikėjau doh.gif

Jau yra Lietuvoj? Eurokos ar Droge?
Atsakyti
Kauno Akropolio Droge jau mačiau šią kolekciją, bet nesuviliojo niekas.
Atsakyti
Jau, kaip ir atsakė-droge smile.gif

Eurokos arba kalėdinė kolekcija doh.gif Arba kremukai per vidurį sudėti smile.gif

Kremukai visai nieko-patinka, bet senesni labiau patiko-mažesnis kiekis, bet riebesni, daugiau drėkinimo. Dabartiniai- kiekis didesnis, bet skystesni. Turiu vyšnių-kokosų.

Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 01 31, 00:37)
user posted image
Papildyta:
Lyg ir nebuvo dar įkelta ir aptarta smile.gif

Kvepaliukai nerealiai skaniai kvepia wub.gif Negalėjau neįsigyt.
Dar gundausi skaistalais tokios lengvos, gražios spalvytės smile.gif Gal jau išbandėt kas?
O tas šepetėlis su širdute wub.gif Suvaikėjau doh.gif

Manęs ši kolekcija nesužavėjo. Kvepalai - labai labai silpnai kvepia, net keista, nežinau, gal pasitaikė koks "nugaravęs" ar nekokybiškas testeris. Galima sakyti, išvis jokio kvapo g.gif

Šepetėlis - nebent paauglėms, kokybė kaip ir kitų Essence šepetėlių - tikrai ne kokia, neapsimoka pirkti.

Lūpdažiai - labai "dirbtinių, pigių" spalvų.

Akių šešėlių spalvos taip pat nekokios.

Skaistalai gal būtų ir nieko, bet labai tikėtina, kad kimš poras.

Vieninteliai dalykai, ką gal ir norėčiau išbandyti: nagų lakas ir lūpų blizgis, suteikiantis putlumo ar pan.

QUOTE(ramunce2 @ 2015 01 31, 03:02)
Labai geri Essence antakiu seseliai. Jau kuri laika naudoju ir nebeisivaizduoju dabar kaip galėjau naudoti piestuka antakiams. Makiazas gaunasi svelnus ir naturalus. Ir kainuoja labai nedaug.

user posted image

Jie taip pat man labai patinka, nusipirkau iškart kelias pakuotes, nes kai reikės - gali ir neberasti. Beje, radau spalvas tik "brunetėms" (tiek Droge, tiek Eurokos). Gražiai, natūraliai atrodo, viską dar užvirtinu Essence skaidria antakių žele (kiek pastebėjau, jos arba nebūna pirkti arba būna tik po vieną padėta).
Tiesa, prie antakių šešėlių pridėti šablonai ir šepetukas - nieko gero. Ir pati pakuotė man nepatinka, tokia netvirta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 31 sausio 2015 - 16:43
Odriana, o antakiu zele stipriai fiksuoja? Dabar turiu Gosh, tikejausi daugiau, gal reikes pabandyt siuos
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 02 01, 10:45)
Odriana, o antakiu zele stipriai fiksuoja? Dabar turiu Gosh, tikejausi daugiau, gal reikes pabandyt siuos

Na, nežinau, kiek Jums reikia to stiprumo, bet man ja pasitepus, antakių šešėliai tikrai nenubyra ar pan., laikosi gerai. smile.gif Ir atrodo natūraliai.
O ir kaina turbūt pati mažiausia iš visų firmų, kurios turi tokias antakių želes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 01 vasario 2015 - 10:15
Kiek esu girdėjusi antakių želė nekokios kokybės-nieko nelaiko, bet pati nesu bandžius.
Dėl kvepaliukų, tai tikrai keista g.gif
Kvapas tikrai yra ir laiko gerai. Jis toks saldus, nežinojau, kaip apibūdint, tai pagooglinau biggrin.gif
take my breath away! this sparkling, fruity-floral fragrance is as exciting as a first kiss and brings back beautiful memories! the top note with pink grapefruit, mango and tangerine creates a fruity freshness. combined with lily of the valley and raspberry in the middle note, this results in a sweet and floral composition. creamy sandalwood, musk and vanilla in the base note give the fragrance a warm touch. as unique as an unforgettable kiss!

Bent jau man -tikrai pavykes kvapas. Aišku skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 01, 23:28)
Kiek esu girdėjusi antakių želė nekokios kokybės-nieko nelaiko, bet pati nesu bandžius.
Dėl kvepaliukų, tai tikrai keista g.gif
Kvapas tikrai yra ir laiko gerai. Jis toks saldus, nežinojau, kaip apibūdint, tai pagooglinau biggrin.gif
take my breath away! this sparkling, fruity-floral fragrance is as exciting as a first kiss and brings back beautiful memories! the top note with pink grapefruit, mango and tangerine creates a fruity freshness. combined with lily of the valley and raspberry in the middle note, this results in a sweet and floral composition. creamy sandalwood, musk and vanilla in the base note give the fragrance a warm touch. as unique as an unforgettable kiss!

Bent jau man -tikrai pavykes kvapas. Aišku skonio reikalas biggrin.gif

Aš taip pat mačiau šį aprašymą (jau prieš eidama į parduotuvę) ir pagal ingredientus pagalvojau, kad man tikrai turėtų patikti.
Bet parduotuvėje (Droge) esantis testeris galima sakyti išvis nekvepėjo... PS: Po to uosčiau ir kitus kvepalus, tikrai užuodžiau, taigi čia ne mano nosis "kalta" wink.gif.
Turbūt testeris - nekokybiškas. Na, bandysiu eiti į Eurokos, jei ten jau bus ši kolekcija ir pabandysiu dar kartą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 02 vasario 2015 - 12:14
QUOTE(odriana @ 2015 01 31, 16:41)

Tiesa, prie antakių šešėlių pridėti šablonai ir šepetukas - nieko gero. Ir pati pakuotė man nepatinka, tokia netvirta.

Sutinku! Gerai, kad kaina nėra didelė ir galima nusipirkti ir malonesnį šepetėlį prie šešėlių.
Atsakyti
Dėl antakių šešėlių pritariu. Man labiau patiko Catrice- šepetėlis plonas patogesnis. Bet vaikas nusistvėrė ir teko šveist į šiukšledėžę. To pasekoje įsigijau šiuos, bet tikrai nepatogi pakuotė ir šepetėlis nekoks, kieno ploni antakiai, gali tekti įsigyti plonesnį. Šiuos pabaigus vėl pirksiu Catrice...
Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2015 01 31, 00:02)
Labai geri Essence antakiu seseliai.

Man irgi jie labai patinka thumbup.gif Švelniai ir natūraliai išeina pasidažyti, šviesesnė spalva puikiai tinka. Naudoju nekasdien, tai man jų ilgam užteks, bet kartosiu.

Ir dar įsigijau long lasting lūpdažį, juodoje pakuotėje iš nuolatinės kolekcijos. Nemažai gerų atsiliepimų apie jį teko girdėti ir susigundžiau, bet nesužavėjo, trumpai laikosi.
Atsakyti