Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Aš laikau tokius flomasterius galiuku žemyn, naudoju retai, rečiau, nei kartą per savaitę. Tai reziumuojant Essence išgyveno trumpiausiai - ~1 mėn, Catrice ~8 mėn, Eveline virš metų ir dar bandžiau tokio gamintojo SHE (pas mus Lt neparduodama), tai nuo rugpjūčio dar visiškai šviežias. Visus laikau ir naudoju vienodai, skirtumą tarp skirtingų gamintojų visgi jaučiu smile.gif
Atsakyti
dontstop, savaitgali kaip tik ta flomasteri naudojau ir apie tave pagalvojau. Tai man tik dabar prasiskyre galiukas, bet brezia ryskiai, nors pirktas seniai, galbut vasara g.gif Kaip skirtingai visoms smile.gif

Savaitgali isbandziau kelis produktus. Essence all about matt! makiazo baze: mano oda riebi, naudoju matine pudra, bet vistiek po kurio laiko visas veidas pradeda blizgeti. Si baze turetu vizualiai sumazinti poras ir padeti issilaikyti veidui matiniam. Uztepus oda isties nebeblizga visiskai, krempudra pasiskirsto lengvai, nepajauciau jokio skirtumo. Matiskumas issilaiko siek tiek ilgiau, bet po 2-3 val. vistiek pradeda po truputi listi odos blizgesys. Sunaudosiu iki galo, bet kazkokio wow efekto nejauciau ax.gif Bet uztepiau labai nedaug, kita karta paeksperimentuosiu su naudojamu kiekiu, galbut efektas bus geresnis.
user posted image

Essence Touch Blush, spalva natural beauty: grazi spalva, tinka kasdienai, lengvai pasiskirsto. Nera labai pigmentuota, del to sunku padauginti ir per daug ryskiai pasidazyti. Skaistalai turi atskiru blizguciu, kuriu perkant nemaciau, bet uztepus ant odos jie pasiskirsto ir nekrenta labai i akis. Laikosi nelabai ilgai, po kokiu 3 val. pradejo "dingti" nuo skruostu. Bet man kaip uz tokia kaina tai pats tas smile.gif
user posted image

Essence oil control paper: perimiau is drauges. Jie yra is sun club kolekcijos, bet maciau, kad tokie lapeliai atsirado ir tarp nuolatiniu produktu, tai manau tik pakuote pasikeite. Lapeliai primena kepimo popieriu biggrin.gif Visam veidui sunaudojau 4 lapelius, ir veidas tikrai tapo matinis, o makiazas liko savo vietoje. Matiskumas laikosi pora valandu, po to vel pradeda listi blizgesys. Nezinau, ar pirkciau nauja pakuote. Manau panasus efektas butu naudojant paprasta servetele g.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas paliks atsiliepimus apie Essence bronzantus?
Ar yra tinkamu sviesiai odai? g.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką naudoju paletę iš šio sezono asortimento papildymo All about nude

user posted image

Nepasakyčiau, kad tai nudinių atspalvių paletė, bet tai ir gerai, nudinių nebūčiau pirkus smile.gif
Mano akiai spalvų derinys labai gražus thumbup.gif Žaliom akim išvis super mirksiukas.gif

user posted image

Paletėje yra blizgių (beveik metallic efekto) ir satininių (beveik matinių) atspalvių.

Šiaip kokybę vertinčiau kaip vidutinišką. Essence tikrai moka geriau mirksiukas.gif Blizgesni atspalviai silpnai pigmentuoti. Gera pigmentacija tik pačio tamsiausio (vyno) atspalvio, ir tai ne išskirtinė.

Nuotraukos skolintos iš interneto, beje, mergina, jas įkėlusi, paletę labai giria ir pigmentaciją apibūdina kaip puikią ("The pigmentation is amazing"), bet manau swatch'ai kalba patys už save...

user posted image

Arba aš jau pernelyg išlepinta geresnių šešėlių blush2.gif smile.gif

Dar iš pliusų:
šešėliai beveik nebyra ir nedulka
jokių atskirų blizgučių thumbup.gif
itin smulki šilkinė tekstūra
lengvai susilieja tarpusavy
lengva rasti prekyboje - yra beveik bet kokiam Droge ar Eurokose
maža kaina - ~14 lt
Atsakyti
Keliu temą į viršų, štai kokios naujos kolekcijos mūsų laukia naujais metais:
http://www.essence.e...trend-editions/

Taip pat čia galite pamatyti, kurių produktų nebegamins:
http://www.essence.e...e/leaving-soon/

Ir kokių bus naujų:
http://www.essence.e.../neue-produkte/

PS: Gal kas bandėte Essence įvairius makiažo šepetėlius? Patiko ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
Nesenai nusipirkau essence lūpdažį, puiki spalva, o ir gražiai išlieka smile.gif Esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2015 01 02, 16:54)

PS: Gal kas bandėte Essence įvairius makiažo šepetėlius? Patiko ar nelabai? smile.gif

Aš turėjau kabuki, skaistalų ir pudros šepetėlius, tai man nelabai patiko. Ecotools labiau patinka.

Niekur nerandu rankų kremų doh.gif Ar jų dar nėra ar jau išpirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 02, 14:52)
Niekur nerandu rankų kremų  doh.gif Ar jų dar nėra ar jau išpirkti?  g.gif

klaipėdoj daug kur mačiau. Žemaitijos eurokos, palangoj - stoties eurokos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 02 sausio 2015 - 20:36
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 02, 18:52)

Niekur nerandu rankų kremų  doh.gif Ar jų dar nėra ar jau išpirkti?  g.gif

Šiandien savo akimis mačiau Hyper Maximos Eurokose. Yra 3 rūšių, bet 1 rūšis buvo išpirkta. Kaina 1.16 EUR 4u.gif
Atsakyti
Eurokos yra parduotuvių sąrašas, kur galima rasti kremų 4u.gif Essence rankų kremai
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2015 01 03, 13:50)
Eurokos yra parduotuvių sąrašas, kur galima rasti kremų 4u.gif Essence rankų kremai

Ačiū 4u.gif Sąrašą tai ir pati radau, bet pagal sąrašą kaikuriose parduotuvėse jų neradau
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Lyg ir nebuvo dar įkelta ir aptarta smile.gif

Kvepaliukai nerealiai skaniai kvepia wub.gif Negalėjau neįsigyt.
Dar gundausi skaistalais tokios lengvos, gražios spalvytės smile.gif Gal jau išbandėt kas?
O tas šepetėlis su širdute wub.gif Suvaikėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildWildWest: 30 sausio 2015 - 22:38