Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2014 10 17, 14:37)
Kuriam Kauno Droge? bigsmile.gif  Visur ieškau to Princess tušo  ax.gif

Megoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 10 17, 17:12)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal matėt kur nos Essence long lasting lipstick spalvą Dare to be nude? Vakar pamačiau testerį (tik testerį) Panoramos Eurokos, šnd dar buvau Oze, nei Droge, nei Eurokos nėra net šitos spalvos testerių. Vidurinis Beje, nusipirkau spalvas Natural beauty ir Barely there. Patinka, kad nesausina lūpų kaip ankstesni Essence lūpdažiai rolleyes.gif
Atsakyti
Išbandžiau keletą Essence šio rudens/žiemos sezono asortimento naujovių 4u.gif

Tušas Lash Princess

user posted image

Labai neblogas tušas, man patiko. Vienas sluoksnis man duoda wow rezultatą. Asmeniškai man šepetėlis labai patogus, tušas dienos bėgyje nebyra, akių nedirgina, nusivalo lengvai, blakstienų nelipina, nežinau, ko daugiau norėti smile.gif

Nuotrauka skolinta iš interneto

user posted image

Šešėliai 3D, atsp 03 Irresistible choco cupcake

user posted image

2 atspalviai iš dešinės

user posted image

Jie jau turėjo 3D seriją anksčiau, šiam sezonui atnaujino. Ir galiu pasakyti, kokybė gerokai pagerėjo smile.gif Praeitą sezoną turėjau vieną paletę, tokių pat atspalvių, bet kokybė nepatiko, iškart pardaviau. Šį kartą pasiliksiu. Šešėliai šilkiniai, labai gerai pigmentuoti, tepasi kaip per sviestą, nedulka, nebyra, jokių atskirų blizgučių smile.gif

Lakas Feather effect, atsp 20 The bees and birds

user posted image

Ne taip įsivaizdavau, kad atrodys ant nago, bet pati kalta, kad prieš perkant nepažiūrėjau swatchax.gif
Man papuolė labai tirštas lakas, manau, greit uždžiūs sad.gif
Be blizgių plonų juostelių suteikia šiaip labai gražų blizgų gelinį finish'ą visam nago paviršiui.
Išdžiūsta ant nago greitai, nusivalo lengvai, šepetėlis man patogus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 10 27, 09:08)
Šešėliai 3D, atsp 03 Irresistible choco cupcake

O neturi ta tamsesnė ruda tokio raudono/varinio atspalvio? Prieš kelerius metus esu turėjus kitos kolekcijos jų šešėlius, bet visos tos rudos tokį nusiverkusių akių įvaizdį sukurdavo, nes išlįsdavo kažkoks raudonumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 10 27, 11:35)
O neturi ta tamsesnė ruda tokio raudono/varinio atspalvio? Prieš kelerius metus esu turėjus kitos kolekcijos jų šešėlius, bet visos tos rudos tokį nusiverkusių akių įvaizdį sukurdavo, nes išlįsdavo kažkoks raudonumas g.gif

Pagal mane tai šaltas atspalvis, be ryžumo/raudonumo 4u.gif Parduotuvėse yra testeriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 10 28, 11:10)
Pagal mane tai šaltas atspalvis, be ryžumo/raudonumo  4u.gif  Parduotuvėse yra testeriai  4u.gif

Ačiū 4u.gif Man parduotuvėse apšvietimas dažnai kiša koją, ten viskas atrodo kažkaip per gražiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 10 27, 10:08)
Tušas Lash Princess

aš irgi turiu šį tušą, patinka, pirmą kartą gal kiek sulipino blakstienas, bet dbr jau išmokau iššukuoti, šepetėlis tam lb tinkamas, vienas sluoksnis atrodo puikiai drinks_cheers.gif lengvai nusiplauna, nebyra.
Atsakyti
Merginos, ar esat išbandę All about matt make up base? http://1.bp.blogspot...ake-up-base.jpg Įdomu, ar suteikia ilgiau matiškumo ir šiaip kokie atsiliepimai g.gif

Ir labai noriu pagirti juodą akių pravedimą (flomasterį), ryškus ir puikiai laikosi, nors mano vokai linkę riebaluotis, lengva nubrėžti lygią liniją. Taip pat patiko antakių šėšėliai, šviesesnė spalva tinka puikiai, nenubyra ir laikosi.
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2014 10 31, 18:40)

Ir labai noriu pagirti juodą akių pravedimą (flomasterį), ryškus ir puikiai laikosi, nors mano vokai linkę riebaluotis, lengva nubrėžti lygią liniją.

Elli, ar seniai turit tą flomasterį? Man jis nepatiko tuo, kad uždžiuvo per mėnesį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 11 01, 08:19)
Elli, ar seniai turit tą flomasterį? Man jis nepatiko tuo, kad uždžiuvo per mėnesį sad.gif

O laikėte jį apvertusi, stačiai, piešimo galu į apačią? smile.gif Man tik taip tokio tipo produktai nedžiūsta.
Man taip pat patinka Essence flomasteris. Įprastai pirkdavau Maybelline ar L'oreal, turėjau ir YSL (berods), dabar, jei reikia, perku Essence. Niekuo jie tarpusavyje nesiskiria, tik paties galiuko forma. Rezultatas, piešimas, laikymas - tas pats.
Dažniau naudojant nei vienas „negroja“ ilgiau, nei du mėnesius - pradeda lankstytis flomasterio galiukas, nebeišeina nubrėžti plonos lygios linijos. Naudojant rečiau irgi daugiau 2 mėn. netemps - uždžiūsta.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 01 lapkričio 2014 - 12:03
QUOTE(dontstop @ 2014 11 01, 07:19)
Elli, ar seniai turit tą flomasterį? Man jis nepatiko tuo, kad uždžiuvo per mėnesį

Per mėnesį tikrai neuždžiūsta. Šiaip naudoju nekasdien, tai 2-3 mėnesius laisvai atlaiko g.gif Jau ne pirmą perku, su visais šitaip. Man greičiau galiukas pradeda skėstis nei kad jis uždžiūsta. Laikau visuomet arba horizontaliai paguldžius, arba galiuku žemyn.
Atsakyti