Vat jau ko nemėgstu, tai kai žmonės pradeda "skaičiuot" svetimus pinigus - vertint pagal perkamą kosmetiką, kas pasiturintis, o kas ne. Čia primena iš tos serijos, jei Eurokose ar Droge nueini žvilgtelt to pačio minimo Essence ar Catrice stendų (o į tave vėpso, nes... ką jau čia, "pigūškinį" š turbūt ruošies pirkt) arba į kokią Kristianą ateini ne su tūkstantiniais kailinukais ir louboutin'ais, o su paprastom balerinom, marškinėliais ir t.t. Ir tų žvilgsnių jau daugiau net ne iš pardavėjų gali tikėtis, o iš kitų lankytojų, kurie akimis čiut ne į vargetas nurašo.
Pigi kosmetika ne visada lygu prastai kosmetikai, taip kaip ir diorai ar ysl nėra visada lygūs superinei ir gerai kosmetikai. Jūs sudėtis paskaitytumėte ir jums akys ant kaktos iššoktų, jei sužinotumėt, kad tuos savo šimtus litų mokat... už tą patį sintetinį ir kupiną įvairiausių naftos (ar kitų toksinių medžiagų) atliekų. Todėl geriausia yra ne skirstyti gamintojus (ir pirkėjus), o nuoširdžiai atsirinkt, kas tinka, o kas ne. Labai lengva yra ištaškyt ranka tūkstančius ir prisipirkt tos brangios kosmetikos ir vaidint, kad čia viskas super. O va jau mokėt rasti tų grynuolių visur... Čia visai kitas reikalas ir kaip įsivaizduoju, tą gali tik tikrai neblogai kosmetiką išmanantys žmonės, kurie žino ko ir kaip ieškoti. Man tokių "krepšelius" stebėti yra kur kas įdomiau..
Ir P.S. Kosmetiką perku įvairią, tiek brangesnę, tiek pigesnę (Catrice pvz. Essence nelabai perku, nes bent kol kas nedomina patys produktai. Domintų - pirkčiau.).
QUOTE(Pelagija @ 2014 06 12, 12:46)
Tokia mano patirtis, visa manoji nemaza Essence kolekcija atsidure siuksliadezej. Paskaiciavau apie 150 Lt. Jau geriau buciau uz ta suma po viena, bet kokybiska daikta isigijusi. Gaunasi, kad visai ne pigi ta kosmetika...
Tai kaip čia taip prikaupėt už tokią sumą nepatinkančios kosmetikos? už 150Lt labai daug jų produktų reikėjo pirkti
Labai patinka essence nagų lako nuemėjai. Esu bandžius blizgį, tušų, pravedimų, nepasakyčiau kad kažkas WOW, bet tikrai neblogi produktai.
Essence nagų lako valikliai man patys geriausi, turbūt jau kokį 5 naudoju, o prieš tai kiek vargdavau kol nagus nusivalydavau Blizgesius irgi naudoju, nėra ilgai besilaikantys, bet kas trukdo dažniau pasidažyti?
As pritariu, kad sitos kosmetikos kokybe tikrai atitinka kaina- makiazas 30ciai minuciu. Jei padauginti, kad laikytu iki 12 val, reiskia 24 kartus daugiau kosmetkos reikia. O dazytis kas 30 min tikrai laiko neturiu.
Dar antakių šešėliai labai geri ir baltas pieštukas apatiniam vokui puikus
QUOTE(Twiggy @ 2014 06 13, 09:13)
Tai kaip čia taip prikaupėt už tokią sumą nepatinkančios kosmetikos? už 150Lt labai daug jų produktų reikėjo pirkti
iš tiesų, geras pastebėjimas
Tas servetėles reikia pridėti prie veido, jos sugeria riebalą ir nuimą blizgesį. Ant makiažo galima naudoti, nieko jam nenutinka
tų servetėlių 50 vienam pakely. Man vienos užtenka T zonai (kaktai+smakrui) nusausint . Bet kadangi jos tokio pigumo, tai net ir jei trijų reikėtų, nebūtų gaila
Sveikos merginos
Gal kuri Jūsų išbandėte Essence nulupamą gelinį lakavimą?
http://www.eurokos.l...-nagai-namuose/
QUOTE(fluff @ 2014 07 24, 15:46)
Sveikos merginos
nupirkau baze ir topa prancuziškam , turiu namie paprasta lempa geliniams nagams ir jau bus 12 diena kaip su padoriais nagais , kaip už 22lt (baze+topas) tai
vietoj primerio naudojau paprasta essence sena nuriebintoja
Palieku nuomonę apie kelis paskutinius pirktus Essence produktus
CC kremas
Man netiko ir nepatiko. Riebus, kažkaip neįsigeria, veidas blizga visą dieną. Atspalvis tėra tik vienas ir jis labai šviesus. Nieko nemaskuoja, ant veido jaučiasi "sunkiai"
Tušas
Man tušas superinis, nupirkau antrą kartą iš eilės. Šepetėlis super, efektas super Labai ilgos, tankios, išraiškingos blakstienos
Šešėlių ketvirtukas 05 To die for
Labai populiari paletė, visoms patinka Internete milijonai gerų atsiliepimų. Kokybei ir aš priekaištų neturiu, bet spalvos ne mano - per šiltos, akys kaip ligotos Deja, galiu naudoti tik 1 - kūno - spalvą, kuri man idealiai tiko po antakiu
Blizgis 27 just me and my gloss
Essence blizgiai labai daug metų buvo mano favoritai. Bet pastaruoju metu jie visai sugedo Paskutiniai 3 pirkti nevykę Šis nuotraukoje ryškiai raudonas, įpakavimas taip pat ryškiai raudonas, o ant lūpų visiškai permatomas. Tokio nepigmentuoto produkto seniai nebuvau mačius
CC kremas
Man netiko ir nepatiko. Riebus, kažkaip neįsigeria, veidas blizga visą dieną. Atspalvis tėra tik vienas ir jis labai šviesus. Nieko nemaskuoja, ant veido jaučiasi "sunkiai"
Tušas
Man tušas superinis, nupirkau antrą kartą iš eilės. Šepetėlis super, efektas super Labai ilgos, tankios, išraiškingos blakstienos
Šešėlių ketvirtukas 05 To die for
Labai populiari paletė, visoms patinka Internete milijonai gerų atsiliepimų. Kokybei ir aš priekaištų neturiu, bet spalvos ne mano - per šiltos, akys kaip ligotos Deja, galiu naudoti tik 1 - kūno - spalvą, kuri man idealiai tiko po antakiu
Blizgis 27 just me and my gloss
Essence blizgiai labai daug metų buvo mano favoritai. Bet pastaruoju metu jie visai sugedo Paskutiniai 3 pirkti nevykę Šis nuotraukoje ryškiai raudonas, įpakavimas taip pat ryškiai raudonas, o ant lūpų visiškai permatomas. Tokio nepigmentuoto produkto seniai nebuvau mačius