Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dagli @ 2014 03 30, 14:16)
O koks numeriukas blizgio?

Nr 1 4u.gif

QUOTE(odriana @ 2014 03 30, 18:53)
O čia blizgus, ar ne?

Bent man matiniai XXXL labai patiko, ir spalvos tikrai ryškios, nesausina lūpų, labai lengvi bei jokio lipnumo  ax.gif

Čia blizgus, bet be blizgučių, labiau kreminis, bet ne matinis 4u.gif
Atsakyti
o man kaip tik labai patiko šis blizgis, mano spalva very berry berods, graži spalvytė pigmentacijos užtenka, gerai drėkina, ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Essence nosies pleistriukus. Pakuotėje 3vnt, naudojimas turbūt standartinis, sušplapinti nosiuką, užklijuoti pleistrą, palaikyti 10-15min ir nulėšti. Po dušo, veido šveitimo ir molio kaukės suveikė tikrai neblogai, nuplėšus pleistrą matėsi daug inkštiriukų ant jo. Minusas - netvarkingai nusiplėšia, tai yra nevientisai - kaip popierius plyšinėja. Ir kaip už 3vnt 1,5euro yra daugoka sakyčiau, Rival de loop pigesni.
user posted image
Atsakyti
http://www.eurokos.l...aros-naujienos/
Atsakyti
gal turit atsiliepimų apie šį cc kremuką?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2014 06 04, 22:22)

user posted image

pirmas ispudis man buvo wow bigsmile.gif nes gerai uzmaskavo veida, yra ka pamaskuoti. Šiaip gan tirstokas, gerai maskuoja, bet panaudojus kiek ilgiau net nznau, ga lper sunkus vasara, bet mano oda riebi, viskas plaukia, gal kokiai sausiaodei ar normaliai odai ir puikiai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2014 06 04, 21:22)

user posted image

Birželio mėnesį ,,EUROKOS" parduotuvėse šiam kremukui taikoma nemaža nuolaida. Gal dar kuri nors išbandėte jį ir turite atsiliepimų?
Atsakyti
Skaitau ir atsistebet negaliu. g.gif Ar cia mano veidas kitoks, ar dauguma sios temos lankytoju nera geros kosmetikos naudoje?

Bandziau tusus- megstu dirbtiniu blakstienu efekta, nei vienas tusas norimo rezultati nedave. Ir visi, kuriuos bandziau, po keliu valandu trupa nuo blakstienu, ir vaikstai su tokiais trupiniais po akim...

Seseliai tam momentui, nei pusdienio nelaiko, subega i rauksles, spalvu intensyvumo jau po 30 min nelieka.

Tas pats su lupdaziais ir blizgiais. Pasidazai, tam momentui ok, ir jau po 20 min masinoj vairuojant matai, jad nieko nelike!

Zodziu pigi kosmetika ir yra pigi, ir atrodai pigiai. Jei norisi rezultato ne tik tam momentui, kai ziuri i save veidrodyje, essence visai netinka.

Tokia mano patirtis, visa manoji nemaza Essence kolekcija atsidure siuksliadezej. Paskaiciavau apie 150 Lt. Jau geriau buciau uz ta suma po viena, bet kokybiska daikta isigijusi. Gaunasi, kad visai ne pigi ta kosmetika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 12 birželio 2014 - 12:49
QUOTE(Pelagija @ 2014 06 12, 13:46)
Skaitau ir atsistebet negaliu.  g.gif Ar cia mano veidas kitoks, ar dauguma sios temos lankytoju nera geros kosmetikos naudoje?

Bandziau tusus- megstu dirbtiniu blakstienu efekta, nei vienas tusas norimo rezultati nedave. Ir visi, kuriuos bandziau, po keliu valandu trupa nuo blakstienu, ir vaikstai su tokiais trupiniais po akim...

Seseliai tam momentui, nei pusdienio nelaiko, subega i rauksles, spalvu intensyvumo jau po 30 min nelieka.

Tas pats su lupdaziais ir blizgiais. Pasidazai, tam momentui ok, ir jau po 20 min masinoj vairuojant matai, jad nieko nelike!

Zodziu pigi kosmetika ir yra pigi, ir atrodai pigiai. Jei norisi rezultato ne tik tam momentui, kai ziuri i save veidrodyje, essence visai netinka.

Tokia mano patirtis, visa manoji nemaza Essence kolekcija atsidure siuksliadezej. Paskaiciavau apie 150 Lt. Jau geriau buciau uz ta suma po viena, bet kokybiska daikta isigijusi. Gaunasi, kad visai ne pigi ta kosmetika...

Aš sutinku, kad pigią kosmetiką dažniausiai naudoja nepasiturintys asmenys, studentai, moksleiviai ir pan. Bet Essence turi puikių produktų. Man labai patinka jų manikiūro korektorius, pirkau jau nebepirmą. Taip pat nežinau kiek jau esu pirkusi matiškumo teikiančius lapelius (puikūs tiek limituotų kolekcijų, tiek iš pastoviosios). Nagų lako valikliai patinka.
Atsakyti
O man patinka akių pieštukai - man jie verti 10 balų, nes minkšti, riebūs, maloniai slysta oda (nereikia stipriai spausti), labai pigmentuoti. Laikosi ant mano sausų vokų visą dieną be jokių ten bazių. Galėtų būti daugiau atspalvių, o daugiau nežinau, prie ko galima būtų prikibti ax.gif

Bet viskas individualu. Galbūt ant riebių vokų jie nesilaiko, galbūt jautriom akim alergizuoja, nežinau. Nėra tokio produkto, kad tiktų visoms smile.gif
Atsakyti
Visų produktų nesu bandžiusi, bet labai patinka matiškumą suteikiantys veido lapeliai, taip pat lūpų dažai (juodoje pakuotėje) ir matiniai lūpų blizgiai XXXL (ir tikrai laikosi ilgiau nei 20 minučių), taip pat nagų lakai su blizgučiais - puikūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 12 birželio 2014 - 14:32
QUOTE(Pelagija @ 2014 06 12, 12:46)
Skaitau ir atsistebet negaliu.  g.gif Ar cia mano veidas kitoks, ar dauguma sios temos lankytoju nera geros kosmetikos naudoje?

Essence kosmetika kasdien populiarėja visame pasaulyje, produktai yra nuolat atnaujinami, milijonai merginų savo kosmetinėje didelę dalį skiria Essence prekinio ženklo produktams. Tad kodėl tai kas netinka Tau vadinti negera ir nekokybiška kosmetika? Kiekvienos mūsų tiek veido oda, tiek ir poreikiai yra labai skirtingi. Kas tinka vienai – nebūtinai tinka ir kitai. Tuo labiau, jeigu veido oda yra riebi, sausa ir pan. - tuomet privalai ieškoti produktų pagal savo specifinius poreikius. Todėl norėčiau palinkėti atrasti sau tinkančią ir patinkančią kosmetiką, kuri atitiktų finansines galimybes smile.gif
Atsakyti