Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2014 03 18, 08:32)
tik kad essence reikia lašinti, o šis - tepamas

O kur galima nusipirkti?
Atsakyti
aš švaros prekėse perku, šiaip manau galima rasti tokiose parduotuvėlėse, kur rusiška, pigia kosmetika prekiauja 4u.gif
Atsakyti
Net išsigandau savo nuotrauką pamačius laugh.gif

Aš šitą baiginėju, ir kažkaip pradėjo nelabai patinki man į pabaigą (antras buteliukas jau buvo), tai dėl to naujo ieškotis pradėjau ir kai sugalvojau, kad man reikia Essence, jį išėmė iš prekybos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 18 kovo 2014 - 11:32
Eurokos man dar pavyko rasti vieną, Jūsų išgirtą Express dry drops nagų lako džioviklį, tai galiu pasakyti, kad gaila, kad tik dabar jį atradau - puikiai džiovina, užtenka vieno lašiuko, tikrai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 22 kovo 2014 - 10:23
Išbandžiau tušą Get BIG lashes triple black mascara
user posted image

Neįtikėtinas thumbup.gif Bandžiau kol kas kelis kartus, bet blakstienos atrodo wow smile.gif padažo nuo šaknyčių, per visą ilgį, gal tik apatines man sudėtingiau pasidažyti. Ir patogu dažytis abi akis, nors man kairė dažniausiai lepsusas kažin koks gaunasi.
Taigi, tepasi lengvai, nedaro voro kojų, ilgina, pariečia, nelabai storina ar neatrodo gerokai juodesnės, bet gražiai atskiria ir išilgina cool.gif
Žodžiu, kaip už tokią kainą (9lt) , tai naudot ir naudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2014 03 22, 12:55)
Išbandžiau tušą Get BIG lashes triple black mascara
user posted image

Šaunu, ačiū už atsiliepimą 4u.gif

Kaip tik planuoju pirkti Essence tušą, bet jų tiek daug, kad net nežinau, kuris būtų geriausias ax.gif Turbūt teks išbandyti kelis, vis dėlto kaina tikrai priimtina.

Turiu vieną klausimą: kaip šis tušas nusivalo? Ar lengvai?
Nes esu turėjusi tušų, kurių net specialūs valikliai vos ne vos įveikdavo, bet ir tai tekdavo kaip reikiant trinti akis, o tai nėra labai malonu ir kenkia jautriai paakių odai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 22 kovo 2014 - 16:45
Čia naujos produktų serijos:

http://www.essence.eu/trend-editions/

Įdomu, ar Lietuvoje bus šios:

http://www.essence.e...ns/bloom-me-up/

ir ši:

http://www.essence.e.../cookies-cream/

? g.gif

Pastarosios spalvos tikrai gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 03 22, 16:41)
Turiu vieną klausimą: kaip šis tušas nusivalo? Ar lengvai?
Nes esu turėjusi tušų, kurių net specialūs valikliai vos ne vos įveikdavo, bet ir tai tekdavo kaip reikiant trinti akis, o tai nėra labai malonu ir kenkia jautriai paakių odai  doh.gif

Dazniausiai darau taip - pavalau simboliskai su dvifaziu, nusiprausiu prausikliu ir tuomet dar pervalau su miceliniu vandeniu.

O del kolekciju man rodos tik antroji bus smile.gif
Atsakyti
Gal kas isbande CC krema? uzkabino kad SPF30, ant rankos patepiau, visai nieko pasirode. KAzin kaip su poru kimsimu g.gif ? ir siaip bendrai kaip patiko? nepatiko?
Atsakyti
Išbandžiau ir labai nusivyliau Essence lūpų blizgėsiu XXXL Lonlasting verysad.gif

user posted image

user posted image

Essence blizgesiai XXXL Shine ir XXXL nude daug metų buvo mano favoritai. Bet deja, dabartiniai longlasting visiškai kitokie unsure.gif

Minusai:
labai silpna pigmentacija - rožinis blizgis ant lūpų tiesiog permatomas
lipnokas
aplikatorius nelabai patogus
siauras kakliukas - blizgesio eina ištraukt labai mažai

Pliusai:
skaniai kvepia, panašiai kaip ir ankstesni
nesausina lūpų
pigus, lengva rasti prekyboje, dažnai būna nuolaidos

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 03 30, 12:08)
Išbandžiau ir labai nusivyliau Essence lūpų blizgėsiu XXXL Lonlasting verysad.gif

O koks numeriukas blizgio?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 03 30, 14:08)
user posted image

O čia blizgus, ar ne?

Bent man matiniai XXXL labai patiko, ir spalvos tikrai ryškios, nesausina lūpų, labai lengvi bei jokio lipnumo ax.gif
Atsakyti