Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Siaubas, tas essence kartais kaip lb graži moteris elgiasi, visi nori, mėgsta, o paima ir dingsta pačiame įdomume doh.gif lotuliukas.gif
nepatingėsiu praeiti per visus miesto eurokosus, man labai patinka jų kokybė, ypač apkalbamų pirmų dviejų spalvų. Kaina išvis juokinga doh.gif Nuostabus produktas lūpoms
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 16, 15:46)
Siaubas, tas essence kartais kaip lb graži moteris elgiasi, visi nori, mėgsta, o paima ir dingsta pačiame įdomume doh.gif  lotuliukas.gif
nepatingėsiu praeiti per visus miesto eurokosus, man labai patinka jų kokybė, ypač apkalbamų pirmų dviejų spalvų. Kaina išvis juokinga doh.gif Nuostabus produktas lūpoms

Reiks ir man turbūt aplakstyt hihihi.gif Tokius keistus sentimentus tie blizgesiukai kelia, tą minėtą 02 esu iki paskutinio lašo išnaudojus, kas retai būna su lūpų produktais, nes nelabai mėgstu lūpas dažyt, o dar ir atsibosta biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat, būtent tas pats ir man, pigūs ar brangūs-retai kada išgramdau iki pat galo smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai labai geri blizgesiai, gana ilgai išlieka, mano mėgstamiausias 07 numeris user posted image

Bet va su tuo pabaigimu iki galo problematiška- trumpas kotelis aplikatoriaus ir daug blizgio lieka ant dugno, reikia kitą teptuką naudot tada unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 16 vasario 2014 - 16:57
Kokia smagi kolekcija nusimato, ir Lt bus bigsmile.gif
user posted image
Čia

O taip turėtų atrodyti nauji stendai, bet kažkaip nemanau, kad Lt taip bus biggrin.gif Labai ajau daug produktų.
user posted image
Atsakyti
Faina ta nauja kolekcija, sudomino seseliai, perlai, lupu blizgis, ranku kremas biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau lūpų dažus "Dare to be Nude" :
http://www.essence.e...ng-lipstick-05/

Na, pirma turiu pasakyti, kad tai pirmasis išbandytas Essence produktas ir esu labai maloniai nustebinta smile.gif
Lūpų dažai dengiasi labai gražiai, tolygiai, puiki spalva, paryškinanti mano lūpų spalvą, jokio erzinančio kvapo, patogi ir daili pakuotė, kaina - puiki (apie 9Lt), nesausina lūpų, ant jų jaučiasi labai lengvai ir švelniai, atrodo, kad būtum išvis be lūpų dažų smile.gif Super, tikrai nesitikėjau tokio rezultato... wink.gif Net nėra ką lyginti su išreklamuotaisiais Maybelline Nude lūpų dažais, būčiau žinojusi, būčiau geriau jų nepirkusi, o pirkusi iškart Essence.
Atsakyti
Bet Essence labai trumpai laikosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 03 06, 14:05)
Bet Essence labai trumpai laikosi unsure.gif

Tai kad tie patys Maybelline, L'oreal ir kiti laikosi taip pat trumpai schmoll.gif
Man svarbu ne tik kiek laikosi lūpų dažai, bet ir jų kitos savybės.
Atsakyti
turiu essence du lūpdažiukus, tuos juodose pakuotėse, nu mane tai net nustebino, kaip ilgai laikosi smile.gif tik vėliau parduotuvėj pastebėjau, kad lyg prie jų long lasting parašyta, daug kur taip prirašo, bet kaip minėjau šie maloniai nustebino gana ilgu išlaikymu.
Atsakyti
Na va, apziurejau sita rinkinuka, lekiau i Muller del jo, bet labai nuvyle, dezute didele, nepatogu (as nuolat keliauju). Spalvos visai nepigmentuojos, tik patrynus iskart nusivale. Nepirkau verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 03 07, 15:49)
turiu essence du lūpdažiukus, tuos juodose pakuotėse, nu mane tai net nustebino, kaip ilgai laikosi smile.gif tik vėliau parduotuvėj pastebėjau, kad lyg prie jų long lasting parašyta, daug kur taip prirašo, bet kaip minėjau šie maloniai nustebino gana ilgu išlaikymu.

tikrai taip, laikosi gana ilgai, man jie labai patiko thumbup.gif
Atsakyti