Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(kristynka* @ 2013 11 25, 17:05)

Siandien nusipirkau Essence superfine. Super pirkinys. ryskiai piesia, lengvai  thumbup.gif
parduotuvei uzsipiesiau  abu ant ranko, perbraukiau pirstu Essence superfine net nesusiliejo, isliko toks pat ryskus. o Essence eyeliner pen beveik nusivale doh.gif

turiu sperfine, tikrai labai puikiai laikosi ir pati pakuotė ilgai neuždžiūsta, tik naudojų labai retai, nes sunkiai labai nusivalo biggrin.gif zulinu zulinu vokus atrodo, o ryte vistiek atsikeliu kaip panda biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,

gal kur Vilniuje dar matete kirstu sepeteliu pravedimui? Kiek klausiu, sako kad daugiau nebenus ju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 25, 17:20)
turiu sperfine, tikrai labai puikiai laikosi ir pati pakuotė ilgai neuždžiūsta, tik naudojų labai retai, nes sunkiai labai nusivalo  biggrin.gif  zulinu zulinu vokus atrodo, o ryte vistiek atsikeliu kaip panda biggrin.gif

tai zulinsiu ir as siandien doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 11 25, 22:13)
tai zulinsiu ir as siandien doh.gif  biggrin.gif

papasakokit kaip sekėsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 25, 23:14)
papasakokit kaip sekėsi  bigsmile.gif

Sekesi labai gerai, as naudoju Margarita kosmetini pieneli, tai man jis lengvai nuvale.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 11 26, 09:14)
Sekesi labai gerai, as naudoju Margarita kosmetini pieneli, tai man jis lengvai nuvale.

aš irgi margaritos pienelį naudoju, tik dar prieš tai su makiažo valymo servetėle nuvalau, nu bet man vistiek jis tarp blakstienų lienka (nes aš mėgstu papildomai tarpelius tarp blakstienų užretušuoti, kad tankesnės blakstienos atrodytų) matyt mano vokai kokie imlesni šiam pravedimui biggrin.gif
Atsakyti
Daugybė naujovių Essence išleis vasarį, įdomu kiek iš jų pasieks Lietuvą biggrin.gif
Lūpoms, Veidui, nagų lakai, akims, paletės, šios labiausiai tikiuosi smile.gif , LE, LE2, nagams, nagams2
Šito rinkinio antakiams labai noriu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
o to essence eyelinerio indelyje nebera?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 01 05, 18:44)
Daugybė naujovių Essence išleis vasarį, įdomu kiek iš jų pasieks Lietuvą biggrin.gif
Lūpoms, Veidui, nagų lakai, akims, paletės, šios labiausiai tikiuosi smile.gif , LE, LE2, nagams, nagams2
Šito rinkinio antakiams labai noriu  bigsmile.gif
user posted image

Kažkur skaičiau, kad jie išėmė senus antakių šešėlius, tai šie gal pakeis juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 01 05, 19:13)
Kažkur skaičiau, kad jie išėmė senus antakių šešėlius, tai šie gal pakeis juos smile.gif

Vienoje iš nuorodų jie yra (tie senojo leidimo), tik padalyti į atspalvius, o šie manau yra kaip limituota kolekcija smile.gif
Atsakyti
koks fainas antakių rinkinukas bigsmile.gif
jei tik LT pasirodytų šitą antakių bei šitą nude jamčiau
user posted image

noriu pagirti essence tušą lashes go wild volume mascara
user posted image
pirkau tai tik dėl pakuotės, suveikė marketingas biggrin.gif nes tūtelė panaši į aliumininę, nors iš tiesų minkšto plastiko (galima išspausti tušą iš tūtelės kaip dantpastę biggrin.gif ) ir tokia netušiška
tačiau man blakstienas padaro barbiškas su dviem sluoksniais, tiesa aš juo dažausi jau pasidažius eveline tuo baltu pagrindu, su juo man visi tušai daug įspūdingiau atrodo, bet šis tušas ypač patankina blakstienas, nebyra, netepa paakių, kainavo ~8lt
Atsakyti
Kiek fainų naujienų pasirodys bigsmile.gif Tik va įdomu kiek iš jų atkeliaus iki Lietuvos. Daug ką imčiau jeigu būtų smile.gif
Atsakyti