Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Flo. @ 2013 09 09, 15:01)
Droge jau Essence stendą atnaujino bigsmile.gif
Naujų lūpdažių labai gražių spavų atsirado ir vieno blizgesio bais užsireikė doh.gif

Nauja kolekcija gal? Jei taip, tai kokia? smile.gif
Atsakyti
ne, ne kolekcija, nuolatinių prekių asortimentas atnaujintas
Atsakyti
O kuriam čia Droge atnaujino? Vilniuj gal? smile.gif
Atsakyti
Aha, Vilniuj, Totorių g. Droge mačiau
Atsakyti
PAtinka visai man sios firmos nagu lakai, dasugiau nieko kaip ir nenaudojau rolleyes.gif
Atsakyti
Išbandžiau naujus Longlasting lūpų dažus (juodoje pakuotėje) bei atnaujintus blizgius tūbelėse, tai galiu pasakyti, kad likau maloniai nustebinta. Lūpų dažai lengvi, spalvos nėra per daug ryškios, malonūs ant lūpų, finish'as kreminis, nesausina, laikosi ~ 3 h, kaina 8,99 Lt. Lūpų blizgesys nebe toks lipnus kaip anksčiau, beveik nejaučiamas ant lūpų, spalvos nėra itin ryškios, kvapas taip pat, drėkina, laikosi max 1 h.
Atsakyti
Sveikos esu naujoke cia, tai atsakykit man apie sia kosmetika - ji tokia pigi ar neissaukia alergiju ir ar gerai laiko?
Atsakyti
aš naujų lūpdažių įsigijau dvi spalvas ir esu lapai patenkinta - malonūs ant lūpų ir laiko tikrai neblogai ir spalvos gražios smile.gif
Atsakyti
Jau nebeverta tikėtis, matyt, bet gal Klaipėdos Eurokosuose ar Droguose dar kur yra gelinio pravedimo likučių neišpirktų?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 09 30, 18:01)
Jau nebeverta tikėtis, matyt, bet gal Klaipėdos Eurokosuose ar Droguose dar kur yra gelinio pravedimo likučių neišpirktų?

niekur ju nera. kiek dar uzsieny buvau - visur ziurejau, kur buvo Essence stendas..nebeliko ju.. bandau ieskot pakaitala...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 10 05, 21:19)
niekur ju nera. kiek dar uzsieny buvau - visur ziurejau, kur buvo Essence stendas..nebeliko ju.. bandau ieskot pakaitala...

Juoda spalva ulta.com yra 4u.gif Bet jau abejoju ar apsimoka užsisakinėt.. Nekoks žingsnis iš Essence pusės nutraukt daugelio itin mylimo produkto gamybą.
Atsakyti
Išbandžiau porą produktų iš jų naujo asortimento 4u.gif

1. Lakas 164 Crazy fancy love

user posted image

ant nagų:

user posted image

labai gražus chameleonas, spalva mirguliuoja tarp "nuvytusios rožės" - auksinės - bronzinės. Pigmentacija puiki, pasistengus galima apsiriboti vienu sluoksniu. Džiūsta normaliai, su Essence lašiukais išvis greitai. Bet laikosi man kaip ir kiti Essence lakai - pusdienį. Gaila unsure.gif

2. Lūpų balzamas

user posted image

išbandžiau obuolių pyrago kvapo. Na, be skanaus ir apetitą žadinančio kvapo smile.gif daugiau nelabai pliusų... Nepatogi pakuotė, nesilaiko, kaip balzamas neveikia, kaip blizgesys žiūrisi "skystai"... Nepatiko rolleyes.gif

Atsakyti