Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Daiker @ 2013 07 23, 13:50)
Ir kaip tas nagu lako dzioviklis express dry drops?  4u.gif

stebuklinga priemonė smile.gif Netikėjau, kad tokia veiksminga. Pirkau sesei, siųst į užsienį, pati kakaip sugalvojau nusilakuot nagus ir magėjo išbandyt. Tikrai sekundžių reikalas, kol lakas sudžiūna
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 07 28, 13:28)
Man nepatiko ir pasirodė neveiksminga  smile.gif

Vis kartojuosi del siu lasiuku, bet tobula priemone smile.gif puikiai dziovina laka, apsaugo nuo sugadinimo, tik siek tek apdziovinus galima eiti miegoti. Ir patogu naudoti - uzlasini lasiuka, paskirstai per naga ta aliejuka ir ramu smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau lašiukus. Tai žiauriai patiko greitai išdžiovino laka. Vienu žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
Prisidėsiu prie pagyrų, man irgi super greitai išdžiovino thumbup.gif
Atsakyti
Kokių gėrybių essence paruošė bigsmile.gif
http://www.chicprofi...nfo-photos.html
Daug ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot kokia nauja kolekcija pasirodys rugpjuti pas mus? kas kiek laiko tos kolekcijos atsiranda? blush2.gif
Atsakyti
Įsigijau paletė iš LE Girls on Tour

user posted image

user posted image

user posted image

Neblogi šešėliai, kokybė panaši kaip jų 4 spalvų palečių, salotinis atspalvis taip vienas prie vieno kaip iš paletės 13 Laugh, love, lime smile.gif

Mano pastabos būtų tokios:
pigmentacija vidutiniška, nelabai reikliai vartotojai kasdienai užteks ax.gif
braukiant šepetėliu šešėliai šiek tiek dulka ir trupa
tepant ant vokų beveik nebyra, gerai pasiskirsto ir retušuojasi
labai geras spalvų derinys, bent jau mano skoniui smile.gif labai tiks žalioms akims smile.gif
tačiau man šiek tiek trūksta kokios nors tamsios spalvos, kuri tiktų išoriniam kampučiui/raukšlei, jie siūlo ten tepti tamsesnę rožinę arba žalią, bet dėl silpnokos pigmentacijos šie atspalviai ir žiūrisi "silpnokai"
patiko, kad ant pakuotės yra makiažo variantų schemos, tačiau galėtų būti ir veidrodėlis, ypač kaip kelioninei paletei tikrai praverstų
visumoj pasižaidimui, vasarai - mielas dalykėlis wub.gif

Atsakyti
Ar essence turi vandeniui atsparu tusa?
jei taip., gal kas bande, koki atsiliepimai ?
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie essence pudros ir skaistalu sepetelius? Kurios firmos sepeteliai geresni essence ar catrice? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 07 27, 12:09)
Sveikos! O nejaugi iseme is prekybos geriausia essence produkta: gelini akiu pravedima?? Niekur nerandu doh.gif gal kas Vilniuhe dar uzmate likucius kurnors???

oze tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau vieną naujesnių Essence produktų, tačiau likau nusivylusi unsure.gif

Šepetėlis manikiūrui, tinka daryti ombre stiliaus perėjimus

user posted image

Aš iki šiol tokius manikiūrus darydavau kempinėlės pagalba, tai su šepetėliu nei geriau, nei prasčiau... Blogiausia yra tas, kas pasinaudojus juo vieną kartą aš niekaip negaliu atplauti lako nuo šerelių g.gif Pakuotę jau išmačiau, bet atsimenu, kad buvo parašyta po pasinaudojimo iškart valyti lako nuėmimo skysčiu ir plauti su muilu - nepadeda schmoll.gif Gal kas turi ir galėtų patart, kaip jį išplaut? 4u.gif

Atsakyti
Droge jau Essence stendą atnaujino bigsmile.gif
Naujų lūpdažių labai gražių spavų atsirado ir vieno blizgesio bais užsireikė doh.gif
Atsakyti