Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Sveikos 4u.gif
Gal kur nors Vilniuje užmatėte šį daikčiuką?
PC Panoramoj (Eurokos) nėra ax.gif

user posted image
Atsakyti
kur vilniuj yra me&my ice cream kolekcija?
Atsakyti
Šiandien buvau Kauno akropolyje. Užsukau i eurokos pažiūrėti essence prekių. Tai vat nusipirkau marble mania kolekcijos lupu blizgesi. Spalva 05 coral whirl. Šiaip tai nežinau iš kur ju dar ten like nes ši kolekcija buvo senai. Dar nusipirkau nagu dailes rinkini ir nagu dailei skirta pagaliuka. Jis reikalingas taskuoti ant nagu ar ka nors lengviau nupiesti. Tai tiek šiandien ir nusipirkau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiker @ 2013 07 18, 17:51)
Šiandien buvau Kauno akropolyje. Užsukau i eurokos pažiūrėti essence prekių. Tai vat nusipirkau marble mania kolekcijos  lupu blizgesi. Spalva 05 coral whirl. Šiaip tai nežinau iš kur ju dar ten like nes ši kolekcija buvo senai. Dar nusipirkau nagu dailes rinkini ir nagu dailei skirta pagaliuka. Jis reikalingas taskuoti ant nagu ar ka nors lengviau nupiesti. Tai tiek šiandien ir nusipirkau.  4u.gif

Daiker, kaip jums patiko blizgis? smile.gif
Aš kažkada gavau dovanų šį blizgį ir šešėlius iš tos pačios serijos, Eurokos darė tokią akciją, kad perkant ten kažką ar už tam tikrą sumą, dovanodavo pasiriktinai Marble mania produktus, tai žodžiu, ir šešėlius ir blizgį pardaviau, man visiškai nepatiko unsure.gif Blizgis sausino lūpas žiauriai ir pigmentacija labai silpna pasirodė, nuo šešėlių labai byrėjo blizgučiai ant veido dienos bėgyje..
Atsakyti
Dar noreciau paklausti ar kas bandet nagu lako korektoriu? smile.gif
Atsakyti
Ir kaip tas nagu lako dzioviklis express dry drops? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiker @ 2013 07 23, 12:50)
Ir kaip tas nagu lako dzioviklis express dry drops?  4u.gif

Ne pirma karta sioje temoje parasysiu, kad superinis thumbup.gif jau koki penkta buteliuka naudoju wub.gif
Atsakyti
Sveikos! O nejaugi iseme is prekybos geriausia essence produkta: gelini akiu pravedima?? Niekur nerandu doh.gif gal kas Vilniuhe dar uzmate likucius kurnors???
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 07 27, 12:09)
Sveikos! O nejaugi iseme is prekybos geriausia essence produkta: gelini akiu pravedima?? Niekur nerandu doh.gif gal kas Vilniuhe dar uzmate likucius kurnors???

Neišėmė, tačiau jis yra tik vietose, kur du Essence stendai, na, bent jau aš tik juose dabar matau.
Atsakyti
QUOTE(Gvinėja*- @ 2013 07 27, 15:44)
Neišėmė, tačiau jis yra tik vietose, kur du Essence stendai, na, bent jau aš tik juose dabar matau.

Seskines eurokose turbut butu, teisingai?
Atsakyti
Aš turiu klausima dėl top coat'u. Kuris geresnis quick dry ar gel look? (nežinau ar teisingai pavadinimus parašiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiker @ 2013 07 23, 12:50)
Ir kaip tas nagu lako dzioviklis express dry drops?  4u.gif

Man nepatiko ir pasirodė neveiksminga smile.gif
Atsakyti