Iš LE Oz the great and powerfull išbandžiau abudu pieštukus ir skilinėjantį nagų laką
Pieštukai
Paprasti mediniai pieštukai, nebanalios spalvos, puiki pigmentacija, minkšti, gerai drožiasi Aš nežinau, ko dar galima norėti iš pieštukų Man puikūs, be priekaištų
Lakas
Turiu auksinį, taip pat likau patenkinta, gerai skilinėja, neutrali spalva, tinkanti prie daugelio lakų, gan greitai džiūsta.
Taip pat įsigijau pieštuką iš pastovaus asortimento, atsp 22 Taupe me
Puikus atspalvis, tinkantis daugeliui, pieštukas minkštas ir malonus naudoti, neturiu jam priekaištų, labai patiko, pats tas kasdienai
QUOTE(Malena @ 2013 06 01, 20:26)
Burbuliukai kažką primena Ar tik ne Guerlain meteoritus?
Mano vasaros favoritai iš Essence: matiškumą teikiantys lapeliai (kokybe pralenkia daug brangesnių), pudros šepetėlis ir Wild Craft LE
Mano vasaros favoritai iš Essence: matiškumą teikiantys lapeliai (kokybe pralenkia daug brangesnių), pudros šepetėlis ir Wild Craft LE
kur Jūs randate tuos lapelius? niekur jų nerandu
Sveikos ką tik prisijungiau ir norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie stay with me lūpų blizgesius
Beje noreciau palikti atsiliepima apie si piestuka http://www.google.lt...ZXnFuWQ4AScsIBQ]pieštukas[/URL] na gal ir visai nieko bet kai pirma karta bandžiau tepti nesitepe taciau kita karta buvau isbandziusi ji suslapinta o tada jau piesesi visai neblogai . (Sorry kad nesigavo normaliai nuorodos ikelti pirma karta bandziau )
QUOTE(Daiker @ 2013 06 24, 17:49)
Sveikos ką tik prisijungiau ir norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie stay with me lūpų blizgesius
Lipnūs, man nepatiko
QUOTE(dontstop @ 2013 06 25, 10:38)
Lipnūs, man nepatiko
Gal dar del visa ko leksiu i eurokosa testerius paziuresiu, gal ir patiks, bet labai aciu kad atsakete
Neseniai grizau is akropolio. Buvau eurokose ir ziurinejau stay with me lupu blizgius. Nors ir nebuvo testeriu bet matyt paveikta tos nedideles kainos paemiau viena spalva (08 deep rose). Isejus is parduotuves iskart isbandziau. Ir likau nustebinta. Bent jau man jis nelipnus, gera pigmentacija, pakankamai ilgai laikosi. Vienu zodziu man jis . Po kiek laiko galvoju isbandyti ir dar kelis atspalvius
O kaip jums ateinancios kolekcijos? Man tai me and my ice cream kolekcija labai patiko. Spalvos grazios
kolekcijos
kolekcijos
QUOTE(Daiker @ 2013 06 26, 21:51)
O kaip jums ateinancios kolekcijos? Man tai me and my ice cream kolekcija labai patiko. Spalvos grazios
kolekcijos
kolekcijos
man irgi labai patiko, tik kazi kada bus LT? griebsiu rutuliukus is karto gal dar ka nors
QUOTE(Muminukė @ 2013 06 26, 23:41)
man irgi labai patiko, tik kazi kada bus LT? griebsiu rutuliukus is karto gal dar ka nors
gi nuorodoj LT parasyta, vadinasi abi kolekcijos artimiausiu metu pasieks mus
QUOTE(Muminukė @ 2013 06 26, 22:41)
Gal liepos menesi ir bus