Išbandytas dar vienas šio pavasario atnaujinto asortimento produktas:
Essence Gel Tint, atsp 04 Pink Explosed
Nevienareikšmiškas produktas, nežinau, ar man patiko ar ne Greičiausiai visgi įdėsiu į pardavimą
Produktas skystos konsistencijos, tepasi labai maloniai, skaniai kvepia vaisiais. Taip pat jis yra saldaus, bet kiek chemiško skonio. Per kelias minutes įsigeria į lūpas, palikdamas didelį lipnumą (čia mano galva didžiausias minusas). Po įsigėrimo ant lūpų atrodo na ne kaip blizgis ar lūpdažis, "sausiau", be jokio blizgėjimo, kas man irgi nepatinka. Pigmentacija labai stipri, galima tepti sluoksniais, norint išgauti labai ryškią spalvą. Kaip man, tai jau ir vienas sluoksnis duoda iš tolo matomą fuksiją Laikosi ilgiau, nei tarkim jų blizgiai, bet tikėjausi įspūdingesnio laikymosi Nuo valgymo ir gėrimo nusivalo bent dalinai. Man lūpų nesausina, bet mano lūpos nereiklios šiuo klausimu. Su atspalviais bėda Parduotuvėje ilgai užstrigau prie stendo, nes pakuotėse visi 4 atspalviai atrodo tiesiog tamsūs. Nors kitų 3 nebandžiau, manau, jie visi bus gan ryškūs
Apibendrinant, iš pliusų: labai maloniai tepasi; iš minusų: lipnumas, "sausas" finish'as, nepritaikomi kasdienybėje atspalviai. Kainos tiksliai nepamenu, apie 7 lt, su centais
skaičiau temą nuo viduriuko, nes norėjos kitos info, užkliuvo u- akių ats. tai pakomentuosiu
aš Uk būdama pirkau SUPERDRUG parduotuvėj. jei konkrečiau, tai Westfieldo centre. yra ir east hame, toj pačioj superdrug parduotuvėj, gal ir kur kitur, nežinau, ten tik teko matyti.
QUOTE(illuminated @ 2013 02 22, 18:33)
Kiek žinau, UK nepardavinėjama ši kosmetika, gal klystu.
aš Uk būdama pirkau SUPERDRUG parduotuvėj. jei konkrečiau, tai Westfieldo centre. yra ir east hame, toj pačioj superdrug parduotuvėj, gal ir kur kitur, nežinau, ten tik teko matyti.
Ši trūkinėjantį nagų laką turiu, tai atsidžiaugti negaliu (labai graži auksinė spalva), jei kas dar užmatė šią kolekciją lentynose tikrai rekomenduoju įsigyti
Kuo toliau tuo labiau įsimyliu šią kosmetiką. Šiuo metu turiu kelias skaistalų rūšis, begales akių pieštukų, tiek išsukamų tiek paprastų. Kelis xxxl shine lūpų blizgius, skystą kontūrą, kelis nagų lakus ir viskuo negaliu atsidžiaugti. O šios naujos kolekcijos super
nerealus daiktas
QUOTE(Becel @ 2013 05 11, 17:18)
O Apšvieskit kaip naudot? Ant top coat?
QUOTE(Twiggy @ 2013 05 13, 12:58)
O Apšvieskit kaip naudot? Ant top coat?
Ant ką tik nulakuotų nagų, čia nagų lako džioviklis
Tikrai pagreitina džiuvimo procesą
Kam reikalingas žalias blizgis?
O šiaip šita kolencija labai graži. Nagų lakai kokie
Yra Droge, Vilniuj mačiau Totorių g.
Papildyta:
Pagūglinau, kažkokia nesąmonė tas žalias blizgis, bet užtat ta rūžava spalva labai graži
Papildyta:
Pagūglinau, kažkokia nesąmonė tas žalias blizgis, bet užtat ta rūžava spalva labai graži
QUOTE(Flo. @ 2013 05 19, 12:27)
Kam reikalingas žalias blizgis?
Papildyta:
Papildyta:
oij kaip laukiau sios kolekcijos gal kas kur klaipedoje matet??
taip noriu nagu laku ir skaistalus isigyt
praneskit jei kas kur pamtysit (uzklausiau del sios kolekcijos eurokos bet man neatsake