Išbandžiau naująjį maskuoklį
Esu šviesios odos ir maskuoju tik paakius, tai dairausi šviesesnių spalvų, o šis maskuoklis, kaip ir dauguma kitų, yra į geltonumą, kas man deja tikrai netinka.. Tad belieka ieškoti toliau
QUOTE(*Eglė @ 2013 03 30, 18:52)
O kaip pats maskavimas, tekstūra? Gal galėtute palyginti su essence 3 in 1 maskuokliu?
QUOTE(*Eglė @ 2013 03 30, 18:52)
Ir aš išbandžiau naują maskuoklį
Man per šviesios abi spalvos, dėl šviesesnės jau parduotuvėje mačiau, kad netiks, bet į tamsesnę dėjau viltis. Maskavimas labai silpnas, permatomas. Paakiams nelabai tinka, pabrėžia raukšles. Geltonumo aš neįžiūrėjau, pagal mane abu atspalviai šalti. Lyginant su prieš tai buvusiu 3in1 šitas gal geresnis kažkiek, bet tiesą sakant, pagal mane abu š
Už panašią kainą, net pigiau, šimtą kartą geresni Eveline
Šian čiupinau tą Wizzard of Oz ar kaip ten kolekciją.
Nagų lakų labai gražios spalvos, bet visi trūkinėjantys
Sudomino blush'as, turbūt lauksiu nuolaidų
QUOTE(Flo. @ 2013 04 02, 12:40)
o kur pasirode Vilniuj? nesinori lakstyt po visa miesta...
Buvau Parko Eurokos
QUOTE(Flo. @ 2013 04 02, 13:40)
Aš irgi šiandien ten pat juos mačiau, spalvos tikrai labai fainos, bet gerai, kad neprigriebiau, nes net nepamačiau, kad skilinėjantys nemėgstu tokiu
aha, aš ir nemėgstu, kaip atsilupinėję nagai atrodo
Nauja kolekcija
Kaip tikiuosi, kas pas mus bus, jau seniai noriu tos vilnelės nagams
Ir dar viena http://www.chicprofi...nfo-photos.html
Kaip tikiuosi, kas pas mus bus, jau seniai noriu tos vilnelės nagams
Ir dar viena http://www.chicprofi...nfo-photos.html
Va, šio šepetuko šešėliams nubyrėjusiems nubraukti laukiu kažin, kada pas mus bus
Nusipirkau šitą blush'ą- šiaip nelabai juos naudoju, bet kartais vat norisi įsigyti Pirmą kartą kai brūkštelėjau šepėtėliu pagalvojau- oho, kiek blizgučių, kažin kaip čia su jais bus- bet buvo visai gražiai kai išsklaidžiau, nėr jie labai stambūs ar tokie kaip nuo kalėdinių žaisliukų Na, man visai patiko. Po kokių 3 kartų naudojimo tų blizgučių išvis nebeliko- jais padengtas tik pats tos "gėlytės" paviršius, taigi šiek tiek nusivyliau. Liko eilinis dviejų spalvų, nors ir gražių, blushas. Pigmentacija nėra stipri, bet gal ir gerai, nepadauginsi netyčia. O šiaip spalvytės švelnios, viena persikinė, kita tokia tamsesnė, ko gero tiktų daugumai