Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Išbandžiau naująjį maskuoklį
user posted image

Esu šviesios odos ir maskuoju tik paakius, tai dairausi šviesesnių spalvų, o šis maskuoklis, kaip ir dauguma kitų, yra į geltonumą, kas man deja tikrai netinka.. Tad belieka ieškoti toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2013 03 30, 18:52)

O kaip pats maskavimas, tekstūra? Gal galėtute palyginti su essence 3 in 1 maskuokliu?
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2013 03 30, 18:52)
Išbandžiau naująjį maskuoklį
user posted image

Ir aš išbandžiau naują maskuoklį smile.gif
Man per šviesios abi spalvos, dėl šviesesnės jau parduotuvėje mačiau, kad netiks, bet į tamsesnę dėjau viltis. Maskavimas labai silpnas, permatomas. Paakiams nelabai tinka, pabrėžia raukšles. Geltonumo aš neįžiūrėjau, pagal mane abu atspalviai šalti. Lyginant su prieš tai buvusiu 3in1 šitas gal geresnis kažkiek, bet tiesą sakant, pagal mane abu š blush2.gif

Už panašią kainą, net pigiau, šimtą kartą geresni Eveline wink.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šian čiupinau tą Wizzard of Oz ar kaip ten kolekciją.
Nagų lakų labai gražios spalvos, bet visi trūkinėjantys verysad.gif

Sudomino blush'as, turbūt lauksiu nuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 04 02, 12:40)

o kur pasirode Vilniuj? nesinori lakstyt po visa miesta...
Atsakyti
Buvau Parko Eurokos
Atsakyti
Nauja kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 04 02, 13:40)

Aš irgi šiandien ten pat juos mačiau, spalvos tikrai labai fainos, bet gerai, kad neprigriebiau, nes net nepamačiau, kad skilinėjantys doh.gif nemėgstu tokiu schmoll.gif
Atsakyti
aha, aš ir nemėgstu, kaip atsilupinėję nagai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Nauja kolekcija

Kaip tikiuosi, kas pas mus bus, jau seniai noriu tos vilnelės nagams bigsmile.gif

Ir dar viena http://www.chicprofi...nfo-photos.html
Atsakyti
Va, šio šepetuko šešėliams nubyrėjusiems nubraukti laukiu thumbup.gif kažin, kada pas mus bus g.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkau šitą blush'ą- šiaip nelabai juos naudoju, bet kartais vat norisi įsigyti biggrin.gif Pirmą kartą kai brūkštelėjau šepėtėliu pagalvojau- oho, kiek blizgučių, kažin kaip čia su jais bus- bet buvo visai gražiai kai išsklaidžiau, nėr jie labai stambūs ar tokie kaip nuo kalėdinių žaisliukų biggrin.gif Na, man visai patiko. Po kokių 3 kartų naudojimo tų blizgučių išvis nebeliko- jais padengtas tik pats tos "gėlytės" paviršius, taigi šiek tiek nusivyliau. Liko eilinis dviejų spalvų, nors ir gražių, blushas. Pigmentacija nėra stipri, bet gal ir gerai, nepadauginsi netyčia. O šiaip spalvytės švelnios, viena persikinė, kita tokia tamsesnė, ko gero tiktų daugumai smile.gif
Atsakyti