Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2013 03 19, 20:22)
Man lašeliai irgi super, sunaudojau iš eilės 4 buteliukus  mirksiukas.gif  Dabar pasibaigė, tai aš kaip be rankų  doh.gif

aš tik antrą lašiukų butelaitį naudoju, bet teko jo parduotuvėse paieškoti, labai greitai išperka smile.gif man geriausia pagalba vakarais, kai norisi nagus persilakuoti, bet kartu ir kuo greičiau susitvarkyti ir eiti miegoti
Atsakyti
Sveikos, noreciau atsiliepimu apie balta piestuka apatinei akiu linijai. Nes kiek juo tepliojuos, tai po valandos sedziu be nieko,taip greit nusivalo man jis doh.gif
Nesuprantu,gal ne taip ji naudoju,ar cia taip turi buti, kad jis tiesiog nepatvarus ir ilgai neisilaiko? Nenoriu mest lauk,gal nemoku naudoti tinkamai..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 03 20, 13:47)
Sveikos, noreciau atsiliepimu apie balta piestuka apatinei akiu linijai. Nes kiek juo tepliojuos, tai po valandos sedziu be nieko,taip greit nusivalo man jis doh.gif
Nesuprantu,gal ne taip ji naudoju,ar cia taip turi buti, kad jis tiesiog nepatvarus ir ilgai neisilaiko? Nenoriu mest lauk,gal nemoku naudoti tinkamai..... g.gif

Pabandymui dar tik kelis kartus naudojau, bet man išsilaikė ilgai smile.gif
Atsakyti
Man irgi gerai laiko rolleyes.gif
Bet profilkatiškai dar pasiryškinu kokį kartelį, jei nepamirštu rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau kelis produktus iš jų naujo šio pavasario asortimento papildymo, tai po trūputį kelsiu atsiliepimus ax.gif Šiandien paliksiu nbuomonę apie matinį blizgį ir naują 4 spalvų šešėlių kombinaciją.

Essence Stay Matt lip cream, atsp 01 Velvet Rose

user posted image

user posted image

Essence jau buvo išleidę į prekybą matinius blizgius, jie buvo LE Rebels. Pamenu, aš tuomet galvojau, kaip gaila, kad LE atspalvių tik 2, ir tie nei šiokie, nei tokie biggrin.gif Ir va, pagaliau, bent 4 nauji atspalviai, o kokybė tai tokia pati, kaip blizgių Rebels mirksiukas.gif Šis blizgesys visiškai nelipnus, aplikatorius standartinis, bet patogus, blizgis pasidengia lygiai ir gražiai, išlieka vidutiniškai ilgai, lūpų nesausina, tačiau sausus plotus gali pabrėžti. Kvapas labai malonus, bet ne toks stiprus, kaip pvz XXL shine, ne įkyrus. Pigmentacija labai intensyvi, ant lūpų blizgis gal net ryškesnis, nei pakuotėje. Aš labai, labai juo patenkinta thumbup.gif Gaila, kad atspalvių tik 4, ir iš jų man patiko tik 1. Tikiuosi, šis produktas bus populiarus ir jie išleis daugiau atspalvių rolleyes.gif

Essence Laugh, Love, Lime

user posted image

user posted image

user posted image

Aš mėgstu Essence 4 spalvų šešėlių paletes, bet lyginant pvz su Over the Taupe, ši paletė kiek prastesnės kokybės. Labiausiai tai jaučiasi ant pigmentacijos, kuri gan silpna, ypač mėtinio atspalvio, kuris iš vieno sluoksnio žiūrisi apskritai kaip balsvas. Tačiau užtepus 2 - 3 sluoksnius galima išgauti atspalvį, panašų į tokį, koks matosi dėžutėje. Labiausiai mane nustebino žydra spalva, kuri įpakavime žiūrisi gražiai, bet įprastai, tačiau užtepus ant odos pasimato net kažkoks duochrominis efektas, žydra pereina į žalią ir auksinę spalvą, nuotraukoje efektas kažkiek matosi, bet realybėje visa tai žiūrisi dar gražiau mirksiukas.gif Tamsi spalva yra taip pat įdomi, ji sakyčiau tamsiai tamsiai ruda, šalto atspalvio, su žydrais ir auksiniais blizgučiais, pigmentacija ne super, bet tamsumo man užteko, prie tokių šviesių atspalvių tamsiau ir nereikia. Šviesiausia balta su daug daug blizgučių, ir kas keisčiausia, jie visiškai nebyra tepant šešėlius, neįtikėtiną pažangą padarė Essence bigsmile.gif Visumoj paletė padarė teigiamą įspūdi, spalvos tokios gaivios pavasariškos, naudojant jas visas makiažas gaunasi labai blizgus ir kontrastingas, tad matyt labiausiai tiktų vasaros vakarėliams rolleyes.gif
Atsakyti
DontStop, Jums reiktų kosmetikos blog'ą rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 03 24, 18:48)
DontStop, Jums reiktų kosmetikos blog'ą rašyti smile.gif

Pritariu, labai išsamūs ir suprantami atsiliepimai, būtų smagu, jei visus bandymus būtų galima rast vienoj vietoj. thumbup.gif Dontstop, suprantu, kad bandot pigią kosmetiką, bet vistiek norėtųsi sužinot ir išbandytų priemonių kainą blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius smile.gif 4u.gif
Delfiuka, pasitaisysiu smile.gif Šiuo atvejų produktų pilnos kainos yra tokios: blizgis 7,40 lt, 4 spalvų šešėlių paletė 11,85 lt ( o pirkta su 25 % nuolaida, Kaune savam buvo kažkokios nuolaidų dienos. Tarp kitko, aš manau, kad būtent Essence produkciją galima pirkti tik su nuolaida, nes tos nuolaidos būna labai labai dažnai rolleyes.gif )
Atsakyti
O gal jau isbandete naujaji blakstienu tusa stays?

user posted image
Atsakyti
Dar pora produktų iš pavasarinio papildymo 4u.gif

Essence išsukamas pieštukas, naujas atspalvis 17 Tu-Tu-Touquoise

user posted image

user posted image

Aš labai mėgstu Essence išsukamus pieštukus, visad turiu kosmetinėje keletą atspalvių. Visumoj manau, kad jie puikaus kainos-kokybės santykio pavyzdys, tačiau pasitaiko ir mažiau vykusių atspalvių. Šis kaip tik toks ax.gif Brėžiant liniją ant voko spalva gaunasi lyg pakankamai ryški, pieštukas piešia riebiai, minkštai. Tačiau ant waterlinijos nepavyksta išgauti pastebimo atspalvio g.gif Gaila, nes aš pirkau jį kaip tik waterlinijai. Bet manau, pritaikysiu kur nors, sunaudosiu.

Essence 2 spalvų šešėliai, nauja serija 3 D, atsp 04 Irresistible caramel cream

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Anot gamintojo, 3D efektas išgaunamas, nes viena spalva yra metallic, o kita satininė. Taipogi anotacija ant pakuotės rekomenduoja tepti šešėlius drėgnu šepetėliu norint sukurti intensyvesnį makiažą.
Pagal mane tai abu atspalviai yra su šimeriu - smulkiais blizgučiais. Metallic efektas nesigauna, nekalbant jau apie 3 D biggrin.gif Šviesesnė spalva yra kreminė, vos rožinė, labai neutrali, gražiai žiūrisi po antakiu, vidiniame akies kamputyje, tačiau ji visgi susideda iš daug daug smulkių blizgučių sad.gif Gera žinia, kad tepat blizgučiai visiškai nebyra, kas net stebina. Tamsesnė spalva šiltoka ruda, su auksiniais blizgučiais, pigmentacija silpna. Visumoj šešėliai šiaip sau, 4 spalvų paletės geresnės kokybės, mono - irgi. Aš buvau nusižiūrėjus dar kelias paletes, bet įvertinus kokybę persigalvojau pirkti. Taipogi, kaip bebūtų keista, bet tepant šiuos šešėlius drėgnu šepetėliu, jie gula žymiai blankiau g.gif, o turėtų būti atvirkščiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 28, 22:24)
Essence išsukamas pieštukas, naujas atspalvis 17 Tu-Tu-Touquoise
user posted image

o kaip issilako sis piestukas?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 28, 22:54)
o kaip issilako sis piestukas?

Negaliu įvertinti objektyviai - ant manęs visi pieštukai išsilaiko vienodai - t y visą dieną, pakol nenuplaunu makiažo.. Sausa vokų oda sad.gif
Atsakyti