Nusipirkau kelis produktus iš jų naujo šio pavasario asortimento papildymo, tai po trūputį kelsiu atsiliepimus
Šiandien paliksiu nbuomonę apie matinį blizgį ir naują 4 spalvų šešėlių kombinaciją.
Essence Stay Matt lip cream, atsp 01 Velvet RoseEssence jau buvo išleidę į prekybą matinius blizgius, jie buvo LE Rebels. Pamenu, aš tuomet galvojau, kaip gaila, kad LE atspalvių tik 2, ir tie nei šiokie, nei tokie
Ir va, pagaliau, bent 4 nauji atspalviai, o kokybė tai tokia pati, kaip blizgių Rebels
Šis blizgesys visiškai nelipnus, aplikatorius standartinis, bet patogus, blizgis pasidengia lygiai ir gražiai, išlieka vidutiniškai ilgai, lūpų nesausina, tačiau sausus plotus gali pabrėžti. Kvapas labai malonus, bet ne toks stiprus, kaip pvz XXL shine, ne įkyrus. Pigmentacija labai intensyvi, ant lūpų blizgis gal net ryškesnis, nei pakuotėje. Aš labai, labai juo patenkinta
Gaila, kad atspalvių tik 4, ir iš jų man patiko tik 1. Tikiuosi, šis produktas bus populiarus ir jie išleis daugiau atspalvių
Essence Laugh, Love, Lime
Aš mėgstu Essence 4 spalvų šešėlių paletes, bet lyginant pvz su Over the Taupe, ši paletė kiek prastesnės kokybės. Labiausiai tai jaučiasi ant pigmentacijos, kuri gan silpna, ypač mėtinio atspalvio, kuris iš vieno sluoksnio žiūrisi apskritai kaip balsvas. Tačiau užtepus 2 - 3 sluoksnius galima išgauti atspalvį, panašų į tokį, koks matosi dėžutėje. Labiausiai mane nustebino žydra spalva, kuri įpakavime žiūrisi gražiai, bet įprastai, tačiau užtepus ant odos pasimato net kažkoks duochrominis efektas, žydra pereina į žalią ir auksinę spalvą, nuotraukoje efektas kažkiek matosi, bet realybėje visa tai žiūrisi dar gražiau
Tamsi spalva yra taip pat įdomi, ji sakyčiau tamsiai tamsiai ruda, šalto atspalvio, su žydrais ir auksiniais blizgučiais, pigmentacija ne super, bet tamsumo man užteko, prie tokių šviesių atspalvių tamsiau ir nereikia. Šviesiausia balta su daug daug blizgučių, ir kas keisčiausia, jie visiškai nebyra tepant šešėlius, neįtikėtiną pažangą padarė Essence
Visumoj paletė padarė teigiamą įspūdi, spalvos tokios gaivios pavasariškos, naudojant jas visas makiažas gaunasi labai blizgus ir kontrastingas, tad matyt labiausiai tiktų vasaros vakarėliams