Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(booonbon @ 2013 03 12, 19:18)
tai nerasiu?? doh.gif

nezinau, kuriam mieste ieskote, bet Kaune seniai tokiu nebemaciau g.gif tuose kolekciju ispardavimuose paprastai nesekmingi produktai telieka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 03 12, 22:07)
jie super geri, kaip gaila kad nenusipirkau daugiau verysad.gif

nu as tai turiu tuos su istraukiama pakuote tokius, geri, bet biski nuryzeja po to kazkaip g.gif ir ipakavimas - lengvai tariant katastrofa wink.gif

ziauru, taip reikejo man situ kur nerandu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 13 kovo 2013 - 14:49
QUOTE(booonbon @ 2013 03 13, 14:48)
nu as tai turiu tuos su istraukiama pakuote tokius, geri, bet biski nuryzeja po to kazkaip g.gif ir ipakavimas - lengvai tariant katastrofa wink.gif

ziauru, taip reikejo man situ kur nerandu... doh.gif

As ju Vilniuj, bent jau keliuose didesniuose Eurokos isvis niekad nemaciau ir pardavejos apie juos nieko nezino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 03 13, 19:31)
As ju Vilniuj, bent jau keliuose didesniuose Eurokos isvis niekad nemaciau ir pardavejos apie juos nieko nezino doh.gif

Ta kolekcija Droguose prekiavo mirksiukas.gif Turiu lūpdažį, labai malonus, nesausina kaip jų pastovios kolekcijos lūpdažiai.
Atsakyti
Sakykite, o kaip Essence Top Coatai? Ar atlieka savo pagrindine funkcija - prailgina nagu lako laikymasi? 4u.gif ir kazin kaip tie dziovinimo laseliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurpuliukas: 19 kovo 2013 - 08:37
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 03 19, 08:36)
Sakykite, o kaip Essence Top Coatai? Ar atlieka savo pagrindine funkcija - prailgina nagu lako laikymasi?  4u.gif 

man - taip 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, o kaip Essence Top Coatai? Ar atlieka savo pagrindine funkcija - prailgina nagu lako laikymasi?  4u.gif  ir kazin kaip tie dziovinimo laseliai g.gif

Man irgi taip, lakas laikosi ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 25, 23:25)
Galvojau gal čia tik man pasirodė, kad jis lūpas sausina, nors dar naudojau tik pora kartų ir tai pamainom su Eucerin lūpų balzamu...

Čia jūs apie Kiss Care Love? Aš prigriebiau raudoną, kai Droge buvau. Maždaug ai, ką čia tie keli litai, jei ką- negaila ir išmest bus. Praktiškai aš ir ėmiau su nuostata, kad išmesiu- nes spalvoti turėtų YPATINGAI sausinti lūpas. Na, bent jau nesitikėjau, kad lūpos bus minkštutės minkštutės, švelnios švelnios...Dabar man tas raudonas į pabaigą eina, tai taikysiuosi nučiupti violetinį- žiūrėsiu, kas per spalva. Įdomiai taip atrodo. Jeigu jų, aišku, dar yra. Na, man jie patys pačiausi. Kažkada pirkau balzamą už 30 litų, tai jis buvo prastesnis už šį, vos kelis litukus atsieinantį. Bent jau iš mano pusės, šiam Essence produktui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, o kaip Essence Top Coatai? Ar atlieka savo pagrindine funkcija - prailgina nagu lako laikymasi?  4u.gif   ir kazin kaip tie dziovinimo laseliai g.gif

lašeliai nieko ypatingo, tiesiog ten toks ale aliejus, tad jeigu po to perbrauki per ką nors su ką tik nulakuotu nagu tai jis neužkimba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirena97: 19 kovo 2013 - 15:20
QUOTE(Sirena97 @ 2013 03 19, 15:20)
lašeliai nieko ypatingo, tiesiog ten toks ale aliejus, tad jeigu po to perbrauki per ką nors su ką tik nulakuotu nagu tai jis neužkimba ax.gif

o man super tie lašeliai bigsmile.gif iš karto džiovina
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 19, 19:14)
o man super tie lašeliai  bigsmile.gif iš karto džiovina

Man lašeliai irgi super, sunaudojau iš eilės 4 buteliukus mirksiukas.gif Dabar pasibaigė, tai aš kaip be rankų doh.gif
Atsakyti
Labai aciu, mergaites, uz atsiliepimus apie top coatus ir laselius - apsiprekinsiu, isbandysiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti