Sveikos
ar vertą kurį nors eyelinerį pirkt iš essence? Gal kas eyeliner pen bandėte? Man svarbiausia, kad ilgai laikytųsi.
turiu skystą waterproof eyelinerį,tai sakyčiau,puikus man buvo;> kitų nemėginus, bet šį tai tikrai verta išmėgint.
Eurokose kaip nauja kolekcija tie pigmentai išdėti
Gal zinote kokia pigmentu kaina?
QUOTE(Amalija2 @ 2012 10 20, 11:04)
Gal zinote kokia pigmentu kaina?
9lt su centais
Dekui uz atsakymus!
Kazina r kokybe bus normali? O tas skystas seseliu pagrindas, tai vien pigmentam skirtas? Ar ir paprasta seseli butu galima panaudoti?
Kazina r kokybe bus normali? O tas skystas seseliu pagrindas, tai vien pigmentam skirtas? Ar ir paprasta seseli butu galima panaudoti?
Prieš kurį laiką nusipirkau skaistaliukus iš limituotos kolekcijos "Miami roller girl". Puikūs
Šitie skaistalai lyginant su iš įprasto asortimento skaistalais žymiai geresnės kokybės. Jie matiniai - pagaliau jokių atskirų blizgučių , gan smulkiai sumalti (ne tobulai, bet..), pigmentacija pritrenkė (pirmą kartą neapskaičiavau jėgų ir gavau matrioškos žandus). Galima išgauti skirtingus atspalvius. Aš manau, kad sunaudosiu tik viduriuką, nes nei apelsino oranžinę, nei ryškiai rožinę ant savęs neįsivaizduoju Šiaip labai patiko, smagus produktas
Šitie skaistalai lyginant su iš įprasto asortimento skaistalais žymiai geresnės kokybės. Jie matiniai - pagaliau jokių atskirų blizgučių , gan smulkiai sumalti (ne tobulai, bet..), pigmentacija pritrenkė (pirmą kartą neapskaičiavau jėgų ir gavau matrioškos žandus). Galima išgauti skirtingus atspalvius. Aš manau, kad sunaudosiu tik viduriuką, nes nei apelsino oranžinę, nei ryškiai rožinę ant savęs neįsivaizduoju Šiaip labai patiko, smagus produktas
Gal kuri esate bandzius matiniui efektui suteikti, uzfiksuoja riebia oda, naudojama ant pudrytes, arba be.
essence mattifying compact powder
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 22, 22:06)
Gal kuri esate bandzius matiniui efektui suteikti, uzfiksuoja riebia oda, naudojama ant pudrytes, arba be.
Isbandyta. Man nepatiko. Negraziai dengiasi.
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 22, 22:06)
turiu tokia, nevykes produktas- nepavyksta lygiai padengt, matiskumo nelaiko net mano neriebiai odai