Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Almost @ 2013 02 22, 22:20)
Primarke? Bent jau Penneys tai visur yra stendai jos  smile.gif

hmm, gal nesu macius tiesa sakant, bet matyt del to, kad specialiai to nesidairiau, dekui kai kita karta apsilankysiu primarke butinai paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri kur Vilniuje matėte juodą gelinį linerį? Bandžiau ieškoti visur tik pilki išparduodami,o juodų nėra, o taip norėjos pabandyti unsure.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar meginote lupu balzamus (kiss / love ...) ? galvoju, ar verta meginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 02 24, 20:49)
norejau paklausti, ar meginote lupu balzamus (kiss / love ...) ? galvoju, ar verta meginti  4u.gif

totali nsmn...sausinanti lupas..."pasinaudojau" akcija, papildziau siuksliadeze...
Atsakyti
,,Parke" mačiau Vintage district, bet kažkaip nelabai kas patiko
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 02 25, 16:31)
totali nsmn...sausinanti lupas..."pasinaudojau" akcija, papildziau siuksliadeze...

aciu, tada ramiai praeisiu pro akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 02 24, 21:49)
norejau paklausti, ar meginote lupu balzamus (kiss / love ...) ? galvoju, ar verta meginti  4u.gif

QUOTE(ciku_caku @ 2013 02 25, 17:31)

Galvojau gal čia tik man pasirodė, kad jis lūpas sausina, nors dar naudojau tik pora kartų ir tai pamainom su Eucerin lūpų balzamu...
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 02 22, 23:48)
hmm, gal nesu macius tiesa sakant, bet matyt del to, kad specialiai to nesidairiau, dekui kai kita karta apsilankysiu primarke butinai paieskosiu  4u.gif

Buvau siandien primarke. Didelej pardej. Essence nemaciau. Ir siaip, nemazai skirtingu primarku esu buvus, niekur nemaciau. Jie turi savo kosmetikos linija, man atrodo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 25 vasario 2013 - 23:31
QUOTE(dreamless @ 2013 02 25, 22:25)
Galvojau gal čia tik man pasirodė, kad jis lūpas sausina, nors dar naudojau tik pora kartų ir tai pamainom su Eucerin lūpų balzamu...

essence lupdaziai kiek esu turejusi irgi labai greitai pradedavo sausinti lupas, ant vazelino tepdavau g.gif
Atsakyti
o man nei essence lupdaziai, nei blizgiai, nei balzamai nesausina lupu...bet gal del to, kad lupos neproblemines.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2013 02 26, 11:02)
o man nei essence lupdaziai, nei blizgiai, nei balzamai nesausina lupu...bet gal del to, kad lupos neproblemines.. g.gif

Mano labai probleminės,sausos lūpos. Man nieko nesausino tie vazelinai,pora turėjau,bet ir nepasakyčiau ,kad super drėkino biggrin.gif Aš kaip supratau čia jie bandė kažką panašaus i Maybelline Baby Lips padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 26, 00:27)
Buvau siandien primarke. Didelej pardej. Essence nemaciau. Ir siaip, nemazai skirtingu primarku esu buvus, niekur nemaciau. Jie turi savo kosmetikos linija, man atrodo. g.gif

va va as ir vakar buvau primarke, deja niekur nemaciau schmoll.gif matyt neparduoda cia jos Anglijoje g.gif
Atsakyti