Nusivyliau Essence laku Colour and change magic effect nail polish
Šio lako principas toks: iš pradžių užtepamas spalvotas lakas, vėliau ant jo piešiami raštai specialiu bespalviu laku, kuris užteptas pakeičia spalvą.
Pasirinkau laką 03 Sweet surprise - vidutiniškai rožinę su šiek tiek alyviniu atspalviu. Pats lakas tirštokas, spėju, kad gali gretai uždžiūti (gal toks nevykęs papuolė). Pigmentacija puiki, užtenka vieno sluoksnio. Teptukas standartinis, gan patogus, ypač lyginant su naujo dizaino įprastais jų lakais (kur šepetėlis storas ir gauruotas
). Dargi lakas ir greitai išdžiūsta ant nago
Bet jei nagas nelygus - visus nelygumus pabrėžia. Spalvotų lakų tėra 4 atspalviai, visi kiek keistoki mano skoniui: be minėtos alyviškai rožinės dar yra blyškiai mėlyna, garstyčių geltona, kažkokia pilkšva.
Dabar antras žingsnis - bespalvio lako tepimas. Deja, man nepavyko išgauti nieko gero. Teptukas plonas, bet nuo jo nuvarva stambūs lako lašai. Bandžiau piešti juosteles, taškiukus - gaunasi nelygiai, netvarkingai. Turiu pripažinti, kad aš ir šiaip nelabai moku ir nelabai turiu patirties nagų dailėje, gal įgudus ir pavyktų, bet iš pirmo karto gavosi toks rezultatas, kad deja teko nedelsiant viską nuvalyti
Štai foto pasiskolinta iš interneto, tai man išėjo panašiai
Spalvų derinys taip pat nepatiko, bet čia gal skonio reikalas. Beje, visai atsitiktinai atradau, kad ant pirmo lako užtepus tiesiog nagų stipriklio (mano atveju Umnaja emal), jis irgi pakeičia spalvą
Tai jei kas susidomės, galbūt pavyks sutaupyti neperkant to permatomo antro žingsnio lako