Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 13, 20:15)
drinks_cheers.gif aš jau nepamenu kada kokia essence kolekcija mane sudominus buvo. g.gif

Mane sudomino šiuo metu esanti Snow jam smile.gif
Įsigijau storą pieštuką, atsp. 02 Petrol snow queen (nuotraukoje apatinis)

user posted image

Neturiu priekaištų - minkštas, puikiai pigmentuotas smile.gif Planuoju pirkti ir kreminius šešėlius ax.gif

Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2013 02 11, 17:04)
Ar matėte kur nors vintage district kolekciją?

Kaune Droge priešais buvusį Kauno kino teatrą mačiau vakar smile.gif
Atsakyti
O Vilniuj kas nors jau mate kur yra Vintage District?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 02 14, 14:33)
Kaune Droge priešais buvusį Kauno kino teatrą mačiau vakar smile.gif

Atsiprašau, apsirikau, ten buvo kita kolekcija,ta su mokykla 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Niekas nezino ar bus LT tokie lupdaziukai? user posted image
essence puslapyje FB idejo sia foto, vokiskai kazka ten burba, nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nauja kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(Gvinėja*- @ 2013 02 16, 00:59)

faina wub.gif kazi lietuvoj sulauksim?
Atsakyti
Nusivyliau Essence laku Colour and change magic effect nail polish

user posted image

Šio lako principas toks: iš pradžių užtepamas spalvotas lakas, vėliau ant jo piešiami raštai specialiu bespalviu laku, kuris užteptas pakeičia spalvą.
Pasirinkau laką 03 Sweet surprise - vidutiniškai rožinę su šiek tiek alyviniu atspalviu. Pats lakas tirštokas, spėju, kad gali gretai uždžiūti (gal toks nevykęs papuolė). Pigmentacija puiki, užtenka vieno sluoksnio. Teptukas standartinis, gan patogus, ypač lyginant su naujo dizaino įprastais jų lakais (kur šepetėlis storas ir gauruotas biggrin.gif). Dargi lakas ir greitai išdžiūsta ant nago smile.gif Bet jei nagas nelygus - visus nelygumus pabrėžia. Spalvotų lakų tėra 4 atspalviai, visi kiek keistoki mano skoniui: be minėtos alyviškai rožinės dar yra blyškiai mėlyna, garstyčių geltona, kažkokia pilkšva.
Dabar antras žingsnis - bespalvio lako tepimas. Deja, man nepavyko išgauti nieko gero. Teptukas plonas, bet nuo jo nuvarva stambūs lako lašai. Bandžiau piešti juosteles, taškiukus - gaunasi nelygiai, netvarkingai. Turiu pripažinti, kad aš ir šiaip nelabai moku ir nelabai turiu patirties nagų dailėje, gal įgudus ir pavyktų, bet iš pirmo karto gavosi toks rezultatas, kad deja teko nedelsiant viską nuvalyti blush2.gif
Štai foto pasiskolinta iš interneto, tai man išėjo panašiai

user posted image

Spalvų derinys taip pat nepatiko, bet čia gal skonio reikalas. Beje, visai atsitiktinai atradau, kad ant pirmo lako užtepus tiesiog nagų stipriklio (mano atveju Umnaja emal), jis irgi pakeičia spalvą ax.gif Tai jei kas susidomės, galbūt pavyks sutaupyti neperkant to permatomo antro žingsnio lako 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur galima sios kosmetikos Anglijoje isigyti?
Atsakyti
Kiek žinau, UK nepardavinėjama ši kosmetika, gal klystu.
Atsakyti
Giriu Essence laką nagų galiukams:

user posted image

Net tokia berankė kaip aš sugebėjo be ypatingų pastangų pasidaryti manikiūrą su gradientu rolleyes.gif Laikosi žymiai geriau, nei šiaip Essence lakai, matyt dėl blizgučių - apie 2 - 2,5 dienų (paprastas lakas - iki pusdienio). Prie šepetėlio reikia priprasti, betepant varva stambūs lašai.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 02 22, 11:29)
Gal kas zinot kur galima sios kosmetikos Anglijoje isigyti?

Primarke? Bent jau Penneys tai visur yra stendai jos smile.gif
Atsakyti