Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Ar matėte kur nors vintage district kolekciją?
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie dildes mini pakuotėse iš naujai pasirodžiusios kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
http://www.chicprofi...nfo-photos.html

Įdomu ar pas mus atveš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 02 11, 21:13)

Galetu ir nevezt, nieko gero. ax.gif
Atsakyti
paskutines laikinosios kolekcijos nelabai ka pasiulo perkamo schmoll.gif
Atsakyti
o kokios dabar kolekcijos essence? nes kur matau, tai tik kalediniai tie ranku kremu? gal kas jau kur nauja kolekcija uzmatet Klaipedoj?
beje kazin ar dar tos "Fantasia" kolekcija sulauksim mes?? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaune Hyperį mačiau tuos kremus, o Laisvės al. twilight kolekciją kažkokią g.gif
Atsakyti
user posted image

kas bandė?

šiandien nusipirkau, idomu ar neatšoks po pirmo indu plovimo ir pietu gaminimo biggrin.gif
Atsakyti
o, labai įdomus bus atsiliepimas, nes čiupinėjau parduotuvėj ir padėjau, nes kiek supratau, jis tiems priklijuojamiems prancuziško manikiūro galiukams užtvirtinti skirtas g.gif Nors gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 02 12, 00:37)
paskutines laikinosios kolekcijos nelabai ka pasiulo perkamo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif aš jau nepamenu kada kokia essence kolekcija mane sudominus buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 02 13, 18:57)
o, labai įdomus bus atsiliepimas, nes čiupinėjau parduotuvėj ir padėjau, nes kiek supratau, jis tiems priklijuojamiems prancuziško manikiūro galiukams užtvirtinti skirtas g.gif Nors gal ir klystu

ne tik prancuziškam, prisiskaičiau atsiliepimu kad kuo puikiausiai ir su spalvotais lakais kas deda tarp bezes ir top coat, kas po abeju sluoksniu o paskui sutvirtina dar karta top coat, aš uždejau baze ir du sluoksnius topo, tai atrodo kaip su geliniu lakavimu, tik nežinau kiek laikys, nes gelinis pas mane vos trys keturias dienas, bet iš kitos puses kaip už tokia kaina tai nors kas antra diena galiu lakuot lotuliukas.gif tik reikia jam dar iš tos serijos valikli 3in1 melynas buteliukas kaip ir kito nagu lako valiklio
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 13, 19:15)
drinks_cheers.gif aš jau nepamenu kada kokia essence kolekcija mane sudominus buvo. g.gif

keletos prekiu laukiu is asortimento atnaujinimo, gal jau nudziugins gerais produktais smile.gif is nuolatinio asortimento man dabar nagu lako dzioviklis produktas numeris vienas thumbup.gif
Atsakyti