Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Euterpė @ 2013 01 30, 18:06)
Blakstienų nesulipindavo? Mane būtent tas šepetėlis patraukė. g.gif

nea, šepetukas smagus, gerai iššukuodavo
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 31, 13:22)
Jie buvo dar iš rugsėjo mėnesio LE, užtat seniai nebėra jų  4u.gif

Kaip gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 01 31, 20:19)
Kaip gaila  doh.gif

tikrai maciau euroke prie skalsos siuos seselius,buvo dvieju rusiu-senesni ir naujesni:vieni pailgoj ovalioje dezuteje kiti staciakampyje,pirmadienis buvo;)
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 31, 14:33)
nea, šepetukas smagus, gerai iššukuodavo

Dėkui, reikės tada būtinai įsigyt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 01 31, 21:01)
tikrai maciau euroke prie skalsos siuos seselius,buvo dvieju rusiu-senesni ir naujesni:vieni pailgoj ovalioje dezuteje kiti staciakampyje,pirmadienis buvo;)

bigsmile.gif Ačiū, lėksiu ieškoti!
Atsakyti
Nu va, buvau nulėkus tų antakių šešėlių, bet nebuvo sad.gif Nei Eurokose, nei priešais esančiame Droge.
Atsakyti
tikrai nera tame eurokose, daznai uzsuku ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau dar tris Essence prekes, tad atėjau jų pakomentuot. biggrin.gif

Essence lūpų dažai (44, Almost famous)
Iš karto galiu pasakyti minusą - trumpai laikosi. Gal po kokios valandos ar dviejų ryškios spalvos nebelieka. Tiesa, man asmeniškai tai ne problema. blush2.gif Bet iš jo lengvo tepimosi ir fakto, kad dažnai tenka vėl pasidažyti, galiu teigti, jog tikriausiai šie lūpų dažai labai greitai pasibaigs. biggrin.gif Na, bet ko norėti už tokią juokingą kainą. mirksiukas.gif Man asmeniškai patiko tiek spalva, tiek kvapas. Nors manau, jog kitą sykį ieškosiu kokios brangesnės firmos lūpdažių, nes šitie labiau pasižaidimui, pripratimui prie ryškių spalvų. blush2.gif

Essence Quattro akių šešėliai (05, To die for)
Labai gražios, pigmentuotos spalvos. thumbup.gif Nepatiko tik tai, jog dažantis byra. O šiaip likau patenkinta, manau, jog laikui bėgant išmėginsiu ir kitas spalvas. mirksiukas.gif

Essence smokey eyes brush
Patiko, patiko ir dar kartą patiko! thumbup.gif Minusų kolkas dar neaptikau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2013 02 03, 20:38)
Essence smokey eyes brush
Patiko, patiko ir dar kartą patiko! thumbup.gif  Minusų kolkas dar neaptikau. ax.gif

sepetelis labiau kietas/ minkstas, kokia kaina?
Atsakyti
gal turit atsiliepimų ape essence top coat'us?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 02 05, 20:08)
gal turit atsiliepimų ape essence top coat'us?

turiu vieną, tai gana geras smile.gif nors neturiu su kuo palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 03, 19:58)
sepetelis labiau kietas/ minkstas, kokia kaina?

siandien lygiai toki pati nusipirkau, tai likau patenkinta smile.gif siaip jis man toks siurkstokas, nes siaip naudoju ecotools, o jie tikrai malonus akiai. na bet uz 5 litu kaina jis tikrai saunus, gerai dengia smile.gif
Atsakyti