Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

šian droge naują kolekciją mačiau, tik neprisimenu pavadinimo doh.gif kažkas su snow biggrin.gif bet kažkokios keistos spalvos, tai niekas ir nesudomino
Atsakyti
šian droge naują kolekciją mačiau, tik neprisimenu pavadinimo doh.gif kažkas su snow biggrin.gif bet kažkokios keistos spalvos, tai niekas ir nesudomino
Atsakyti
Apžiūrinėjau, bet spalvos tokios gana šaltos. Palauksiu kol keisis ir gal susigundysiu kai numuš kainą biggrin.gif
Atsakyti
o jazau, nežinau, kodėl žinutės susidubliavo unsure.gif
Atsakyti
Pasiemiau is sios snow kolekcijos sau balta nagu laka, ziurejau swatches tai patiko ir pora balzamu prigriebiau- ta melyna, spalvos neduoda ir tamsu, siek tiek ruzavas ant lupu. Man ju balzamai patinka ir tinka, tai visai nieko. Na ir viskas, seseliai nesudomino, seip bijau krieminiu seseliu as, subega man. Apskritai kolekcija sudas (gal cia as perstipriai parasiau, bet kaip yra taip yra), tiek idomiu prekiu buna, o atveza... doh.gif )
Atsakyti
Vakar prigriebiau Snow Jam balta nagu laka - galiu pasakyti, kad buteliuke graziau atrodo. Jis kiek permatomas, tad tiktu french manikiurui, bet as naudojau paprastam lakavimui, tad prireike keliu sluoksniu, o paskui iskilo daug burbuliuku - pats baisiausias dalykas doh.gif
Nemanau, kad cia mano nagu lako pagrindas, nes su kitais Essence 'colour & go' lakais jis 'nesipyksta' unsure.gif
Atsakyti
Sveikos nusipirkau šiandien Essence antakių šešėlius.
user posted image
Foto iš čia 4u.gif
Turiu pasakyt, kad likau nustebinta (čia - pirmieji mano antakių šešėliai), nes tikrai labai patiko. thumbup.gif Mažiau cackinimosi nei su pieštukais, gražiai atrodo, nebyra - tikrai puikus pirkinys. bigsmile.gif Tiesa, pats tas supakavimas man nelabai koks ir tų antakių šablonų neprireikė. Na, bet čia smulkmė - juk svarbu patys išties geri šešėliai. thumbup.gif

Ta proga, bešmirinėdama aplink Essence prekes, užsimaniau kelių kitų prekių. Gal išbandėt ir galėtumėt pakomentuot ar verta pirkti? blush2.gif Mane domina:

šie akių šešėliai
user posted image
Foto iš čia

šis blakstienų tušas
user posted image
Nuotrauka iš čia 4u.gif
Atsakyti
tušąv turėjau, tai kiek pamenu, nieko blogo, bet ir nieko super ypatingo. Po kurio laiko pradėjo byrėti ir šveičiau aš jį lauk
Atsakyti
Blakstienų nesulipindavo? Mane būtent tas šepetėlis patraukė. g.gif
Atsakyti
Niekur nerandu limituoto leidimo antakių šešėlių, labai nelaiminga dėl to esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 24, 15:07)
Gavau iš eurokos atsakymą, kad ši kolekcija Lietuvoje bus sausio mėnesį. rolleyes.gif

Panasu, kad tam Eurokos turi lygiai viena diena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 01 30, 19:14)
Niekur nerandu limituoto leidimo antakių šešėlių, labai nelaiminga dėl to esu biggrin.gif

Jie buvo dar iš rugsėjo mėnesio LE, užtat seniai nebėra jų 4u.gif
Atsakyti