šian droge naują kolekciją mačiau, tik neprisimenu pavadinimo kažkas su snow bet kažkokios keistos spalvos, tai niekas ir nesudomino
šian droge naują kolekciją mačiau, tik neprisimenu pavadinimo kažkas su snow bet kažkokios keistos spalvos, tai niekas ir nesudomino
Apžiūrinėjau, bet spalvos tokios gana šaltos. Palauksiu kol keisis ir gal susigundysiu kai numuš kainą
o jazau, nežinau, kodėl žinutės susidubliavo
Pasiemiau is sios snow kolekcijos sau balta nagu laka, ziurejau swatches tai patiko ir pora balzamu prigriebiau- ta melyna, spalvos neduoda ir tamsu, siek tiek ruzavas ant lupu. Man ju balzamai patinka ir tinka, tai visai nieko. Na ir viskas, seseliai nesudomino, seip bijau krieminiu seseliu as, subega man. Apskritai kolekcija sudas (gal cia as perstipriai parasiau, bet kaip yra taip yra), tiek idomiu prekiu buna, o atveza... )
Vakar prigriebiau Snow Jam balta nagu laka - galiu pasakyti, kad buteliuke graziau atrodo. Jis kiek permatomas, tad tiktu french manikiurui, bet as naudojau paprastam lakavimui, tad prireike keliu sluoksniu, o paskui iskilo daug burbuliuku - pats baisiausias dalykas
Nemanau, kad cia mano nagu lako pagrindas, nes su kitais Essence 'colour & go' lakais jis 'nesipyksta'
Nemanau, kad cia mano nagu lako pagrindas, nes su kitais Essence 'colour & go' lakais jis 'nesipyksta'
Sveikos nusipirkau šiandien Essence antakių šešėlius.
Foto iš čia
Turiu pasakyt, kad likau nustebinta (čia - pirmieji mano antakių šešėliai), nes tikrai labai patiko. Mažiau cackinimosi nei su pieštukais, gražiai atrodo, nebyra - tikrai puikus pirkinys. Tiesa, pats tas supakavimas man nelabai koks ir tų antakių šablonų neprireikė. Na, bet čia smulkmė - juk svarbu patys išties geri šešėliai.
Ta proga, bešmirinėdama aplink Essence prekes, užsimaniau kelių kitų prekių. Gal išbandėt ir galėtumėt pakomentuot ar verta pirkti? Mane domina:
šie akių šešėliai
Foto iš čia
šis blakstienų tušas
Nuotrauka iš čia
Foto iš čia
Turiu pasakyt, kad likau nustebinta (čia - pirmieji mano antakių šešėliai), nes tikrai labai patiko. Mažiau cackinimosi nei su pieštukais, gražiai atrodo, nebyra - tikrai puikus pirkinys. Tiesa, pats tas supakavimas man nelabai koks ir tų antakių šablonų neprireikė. Na, bet čia smulkmė - juk svarbu patys išties geri šešėliai.
Ta proga, bešmirinėdama aplink Essence prekes, užsimaniau kelių kitų prekių. Gal išbandėt ir galėtumėt pakomentuot ar verta pirkti? Mane domina:
šie akių šešėliai
Foto iš čia
šis blakstienų tušas
Nuotrauka iš čia
tušąv turėjau, tai kiek pamenu, nieko blogo, bet ir nieko super ypatingo. Po kurio laiko pradėjo byrėti ir šveičiau aš jį lauk
Blakstienų nesulipindavo? Mane būtent tas šepetėlis patraukė.
Niekur nerandu limituoto leidimo antakių šešėlių, labai nelaiminga dėl to esu
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 24, 15:07)
Gavau iš eurokos atsakymą, kad ši kolekcija Lietuvoje bus sausio mėnesį.
Panasu, kad tam Eurokos turi lygiai viena diena
QUOTE(Twiggy @ 2013 01 30, 19:14)
Niekur nerandu limituoto leidimo antakių šešėlių, labai nelaiminga dėl to esu
Jie buvo dar iš rugsėjo mėnesio LE, užtat seniai nebėra jų