Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

labai grazios spalvos stay with me matt lupu blizgesiu, tikiuosi bus lt? ax.gif
Atsakyti
o is kur zinote, kuri kolekcija bus ar nebus Lietuvoje?
Atsakyti
gal kas kremus veidui naudojote?
dabar eurokose mačiau kaina gerule 5.86lt
Atsakyti
aš turiu, kažkada gavau dovanų, bet taip ir neatidariau dar biggrin.gif

Droge visoms toms prekėms, kurias išims iš prekybos - 40% nuolaida. Nusipirkau highlighter'į
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 19, 01:28)
gal kas kremus veidui naudojote?
dabar eurokose mačiau kaina gerule 5.86lt

Aš turėjau, berods violetinėj pakuotėj. Skirtą mišriai odai. Man nepatiko, nes praktiškai nieko nedrėkino, labai lengvas, gelinis, greitai įsigerdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 19, 14:53)
aš turiu, kažkada gavau dovanų, bet taip ir neatidariau dar biggrin.gif

Droge visoms toms prekėms, kurias išims iš prekybos - 40% nuolaida. Nusipirkau highlighter'į

ir kaip jis? smile.gif siandien kilnojau parduotuveje ir nezinojau, ar verta pirkti smile.gif
Atsakyti
nu jis turi tokių visai nemažų blizgučių, tai ant veido niekaip. Bet jis man labai gražiai atrodo akių kampučiuose - taip gaiviai iš kart akys atrodo. Nu kaip už tokią kainą tai visai nieko, tik jo pritaikymas toks minimalus
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2013 01 10, 16:14)
gal kas bandet naujus ranku kremus?

aš ir bandžiau, tai labai patenkinta likau, kaip už tokią minimalią kainą - gerai drėkina, greit įsigeria, nepalieka jokio riebaluoto paviršiaus, o jau kvepia wub.gif maniškis apple cinnamon, ir ilgai kvapas laikos biggrin.gif

norėjau dar paklaust apie lūpdažį IN THE NUDE (52) spalvos, niekur negaliu rasti doh.gif gal kuri matėt kažkur Vilniuj?
Atsakyti
Sakykite ar naujo leidimo antakiu seseliai buvo limituoto leidimo? nes kazkaip niekur neteko uzmatyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2013 01 23, 13:47)
Sakykite ar naujo leidimo antakiu seseliai buvo limituoto leidimo? nes kazkaip niekur neteko uzmatyti doh.gif

Taip tie 3 spalvų limituoto.
Atsakyti
Droge siandien apziurinejau skaistinamaji piestuka, bet kazkaip tikrai per stambios daleles blizgios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa_vasaris @ 2013 01 16, 12:26)
kolekcija nauju produktu, kurie pasirodys 2013 pavasari ir tie, kurie bus isimti smile.gif

Nemažai produktų mane sudomino : "Nail art" nagų lakai, kreminis maskuoklis, stay matt lūpų blizgiai (labai patiko "Stay With Me" lūpų blizgiai, turiu dvi spalvas, deja, nespėjau daugiau nusipirkti, greitai iš prekybos išimti buvo) ir šiaip įdomu apžiūrėti visus gyvai. rolleyes.gif
Atsakyti