Būsima "Essence" kolekcija. Tikiuosi, kad bus LT, nes sudomino keli dalykėliai
QUOTE(GITALE @ 2012 12 15, 13:44)
man tai nuo jos veidas pasvieseja . t.y as ja naudoju ant krempudros
Kas zinote, kur Kaune jos butu galima rasti?
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 15, 15:28)
spalvinga ir grazi paziureti, bet labai vaikiska atrodo
Aš nuolat susigundau Essence lakais Colour and Go, bet vis nusiviliu Spalvų gama man jų labai patinka, bet laiko laabai prastai. Elementarus Buk lakas laiko žyyyyymiai ilgiau už Essence.
Dar išbandžiau Twilight saga shimmer powder. Nustebino - labai patiko, oda labai gražiai spindi, gerai laikosi.
Dar išbandžiau Twilight saga shimmer powder. Nustebino - labai patiko, oda labai gražiai spindi, gerai laikosi.
QUOTE(miyako @ 2012 12 13, 14:18)
catrice sudetis, kaip suprantu, buna ant paciu stendu.. bet nesu tikra.
turiu catric ekrempudrą tai sudėtis yra ant paties produktų, bet reikia nuplėšti tokią lipušę ir ji tada pasimato
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 12 10, 12:51)
O va sia pudra nusivyliau. Ant veido man ji negraziai atrodo. Labai greitai islenda veido blizgesys.
O kuo negražiai atrodo? Ar čia tik dėl to tas negražumas, kad greitai blizgesys išlenda?
Isbandziau twilight skysta akiu pravedima violetines spalvos. Buteliuke labai graziai atrode. Kazkaip apsigavau, nes galvojau kad bus su spalva. Bet ne - ten skaidri zele su blizguciais. Kai tepi tu blizguciu labai mazai. Dvieju sluoksniu neuzteko isgauti rimtesnei linijai. O ir tie nelabai graziai man atrode. Gal dar bandysiu ant normalaus pravedimo tepti pablizginimui. Siaip nepatiko. Ir dar. Bandziau ant vienos akies ir gan greitai nusivaliau poto, bet ta viena akis kuri laika paskui jautri buvo, asarojo. Tik tas vienas naujas produktas buvo bandytas ir itariu, kad suerzino, tai jautresniu akiu savininkes zinokit pries bandydamos.
QUOTE(Märchen @ 2012 12 19, 13:50)
O kuo negražiai atrodo? Ar čia tik dėl to tas negražumas, kad greitai blizgesys išlenda?
Jus ne ta paveiksliuka pacitavote Sita pudra nuotraukoje man labai patinka, man nepatinka ta kita (skysta). Nuo jos veidas kaip su kauke atrodo, po puses dienos nelygiai "nuplaukia".
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 15, 17:28)
Gavau iš eurokos atsakymą, kad ši kolekcija Lietuvoje bus sausio mėnesį.
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 24, 15:07)
gal parase kokiu dar kolekciju ateityje turesim?
QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 24, 16:07)
Hm, kaip įdomiai, pavasarinė kolekcija jau sausį, paprastai vėluoja jie su kolekcijom.. Bet žinia puiki, mielai įsigyčiau kelis produktus
QUOTE(BabyGirl @ 2012 12 25, 16:34)
gal parase kokiu dar kolekciju ateityje turesim?
Nea, tik užklausiau ar ši bus pas mus.
QUOTE(tverukas @ 2012 10 07, 14:59)
Išbandžiau naujus lakus essence ir galui pasakyti, spalvos gražios, lakuojasi gan gerai, bet nededant jokio base ar top coat'o po dienos atsilupinėja.. Taip, kad nusivyliau.
na nagu lakai man ir nepatiko, prastai dziuva, blogai laikosi