Aš manau, kad jie supranta, ką reiškia CV. Tai ar parašysi jiems Resume ar CV didelio skirtumo jie tame nematys. Jiems gal dar įdomiau.
QUOTE(Trendy_ @ 2012 10 22, 21:14)
Kas šiais metais ruošiatės keliauti ir ieškot kompanionės, rašykite būtų smagu susipažinti
Man tai sake Resume siusti butinai, nes jie juk gauna tukstanciais tu uzklausu, tai dave ir pavyzdi ir patikrino
Sveiki,as galvojau kad anksti pradejau dometis,o cia ziuriu jau visi gal ipuseje su paieskom ...As kazkaip su padruzke galvojau varyt per lietuviu centra,bet systra mano sake vaziuot per ewc,per kuri pati vaziavo.pries kokis 8metus gal..tai sakiau nuvarysiu i abu ,paziuresiu ka sneka gero ir cia parasysiu,tuo labiau visi ofisai netoli mano univero..
hey!
ar yra magistrantu planuojanciu isvykti i JAV? o gal yra buvusiu pirmo kurso magistru isvaiziavusiu? kaip su mokslais derinot?
ar yra magistrantu planuojanciu isvykti i JAV? o gal yra buvusiu pirmo kurso magistru isvaiziavusiu? kaip su mokslais derinot?
Sveiki visi man tai įdomu, ar kas nors bandėt Southwestern Advantage (kur pardavinėja knygas) programą? būtų įdomu atsiliepimai. Ačiū
QUOTE(poseur @ 2012 10 23, 19:22)
Sveiki visi man tai įdomu, ar kas nors bandėt Southwestern Advantage (kur pardavinėja knygas) programą? būtų įdomu atsiliepimai. Ačiū
Ten labai svarbus (labai!) tavo komunikabilumas, drąsa, na ir tikriausia išvaizda . Nuo to priklausys, ar darbas tau bus pelningas malonumas ar kančia. Visgi reikia vaikščioti po namus ir siūlyti tas knygas.
Nežinau ar būtent apie Southwestern Advantage kompaniją, bet kad apie knygų platinimą tai tikrai, būvo parašytas straipsnis ,berods, lryte. Long story short straipsnio herojams labai ten nepasisekė, sumarinavo pinigus į kursus, housingą ir nieko neužsidirbo. Galiausiai išsilakstė ieškot kitų darbų.
QUOTE(Trendy_ @ 2012 10 24, 12:12)
Rytoj su viena kolega eisim i Zip Travel'a, bandysim visko issiklausinet:) Viena panele is kito forumo sake, jog jai zip'as nepatiko, sake per mazai info suteikia ir dar sake pasijauti vos ne kalta, kad kazko isvis paklausei.. tai vat.. nezinau net, gal rinktis plc ar ewc reiks galiausiai
Tai pabandyk visur nueit Jei tu is kauno, tai viskas salia pasiklausinesi ir matysi, kur labiausiai patinka Vilniuj man rodosi ir ne per toliausiai visi jie isikure viens nuo kito
Nu va,as siandien spejau pralekt visur,realiai visur viskas labai panasiai,visi dirba labai ilgai ir tt ,tik ewc kazkaip uzsisedejom,nes labai issamiai apie viska pasakojo,ta uzsiplepejom biski,nes drauge visk kazkokiu prisigalvodavo klausimu geris yra dar tas kad jie daro iki laprkicio kazkurios toki 20 usd nuolaida jeigu ateini su draugu,tai kazkaip isejom is ju,ir galvojam varysim per juos gal..sake baze duos kazkokia,ten bus kontaktai ,tai kai gausim,papasakosiu ka ten gavom.
Papildyta:
Vava,pas mus vilniuj zip nuo ewc gal 200 metru,plc bsiki toliau,tai labai faina kad gali visur nubegt ,musu univeras centre,tai bus lb patogu viska tvarkytis..
Papildyta:
QUOTE(Keliautoja laiku ;D @ 2012 10 24, 15:33)
Tai pabandyk visur nueit Jei tu is kauno, tai viskas salia pasiklausinesi ir matysi, kur labiausiai patinka Vilniuj man rodosi ir ne per toliausiai visi jie isikure viens nuo kito
Vava,pas mus vilniuj zip nuo ewc gal 200 metru,plc bsiki toliau,tai labai faina kad gali visur nubegt ,musu univeras centre,tai bus lb patogu viska tvarkytis..
Kaip gerai, kad jus turite galimybe apeiti ir apsiziureti, kaip kas kur...o as studijuoju panevezyje tai galiu nebent el. laiskais susirasinet ar skambinti bet kol kas tai issamiausiai su ewc susirasineju, kazkaip nezinau, laisku forma priimtina tokia, tai galvoju ten ir regintis, o dar drauge prikalbinti baigiu, tai tikiuosi irgi gaut ta nuolaida 20 usd