Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2013

QUOTE(Keliautoja laiku ;D @ 2012 10 18, 08:18)
O as gavau is agenturos milijona adresu ivairiu JAV kompanija, net pagal valstijas suskirstyta, tai jau pradejau siuntineti ir keletas net atrase jau smile.gif Labai palengvino uzduoti smile.gif

Nu tai čia ir yra duomenų bazė.
Atsakyti
Sveiki. Dar nepraėjo mėnuo kaip grįžau iš Amerikos. Turėjau nerealiausią laiką gyvenime. Galiu pasakyti, kad vienas iš svarbiausių dalykų yra žmonės. žmonės, su kuriais važiuoji, žmonės, kokius ten sutinki ir su kuriais dirbi, žmonės, įskaitant darbdavius ir pan. Važiavau su savo geriausia drauge - sese. Sutikau ten nerealias kolegas iš Lietuvos, darbdaviai buvo auksiniai žmonės. Todėl nebuvo JOKIŲ problemų nei su darbu, nei su apgyvenimu.

Todėl dabar svarstau ar vėl lėkti atgal į USA. Kadangi kol kas nesusiradau su kuom varyti, nežinau ar lėkti vienai.. Yra kas rizikuoji ir važiuoja vieni. Tai labai pagirtina. bet visą laiką geriau, kai turi artimą žmogų šalia. Kuris tave pažįsta kaip nuluptą, kuris tave padrąsina, suteikia jėgų, pakelia nuotaiką, kuris tampa tavo psichologu arba tu jo.

Ar yra daug keliaujančių po vieną? smile.gif

Beje, dirbau New Hampshire vakstijoj, Hampton beach. Po darbo keliavau į Havajus. Rekomenduoju. Nežinau ar dar kur šioj planetoj yra toks ROJUS....

Ir dar, kurie nesat prisijunkit: https://www.facebook...07039692756224/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligsee: 18 spalio 2012 - 13:36
Ei, o kokia agentura cia atsiunte prisijungima i duomenu baze? Man kolkas PLC neatsiunte nieko... Keista ( Na, nebent kazkokia kita agentura atsiunte, o PLC tai padarys veliau)
Atsakyti
QUOTE(Ligsee @ 2012 10 18, 14:34)
Yra kas rizikuoji ir važiuoja vieni.

nesuprantu kokia cia rizika vaziuoti vienam? biggrin.gif keistai cia nuskambejo.. rizika gali buti vaziuoti ir su atseit labai geru draugu ir tureti veliau problemu ir tt. na visokiu juk variantu buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 18 spalio 2012 - 15:25
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 10 18, 15:24)
nesuprantu kokia cia rizika vaziuoti vienam? biggrin.gif  keistai cia nuskambejo.. rizika gali buti vaziuoti ir su atseit labai geru draugu ir tureti veliau problemu ir tt. na visokiu juk variantu buna.

būtent. aš važiavau su labai gera drauge (taip prieš išvažiuojant maniau). o paskui išaiškėjo, kad visai jos nepažinojau ir praktiškai sugadino mano pirmą kelionę į JAV, nes man ji buvo psichologiškai labai sunki.
dabar ir viena važiuočiau. tikrai tai turi ir pliusų, nes susibendrauji labiau su vietiniais ar kitais atvykusiais, labiau integruojiesi.
Atsakyti
QUOTE(Auuudrius @ 2012 10 18, 14:46)
Ei, o kokia agentura cia atsiunte prisijungima i duomenu baze? Man kolkas PLC neatsiunte nieko... Keista ( Na, nebent kazkokia kita agentura atsiunte, o PLC tai padarys veliau)

EWC atsiunte, ta pacia diena kai uzsireginau wink.gif
Atsakyti
Plc dar neparuošus bazės, rašiau emailą, sakė artimiausiu metu jau viskas bus ready smile.gif

O dėl kompanijos, tai aš tikriausia irgi važiuosiu vienas
Atsakyti
Vienoje kelioneje as vaziavau su kolega, tai kaip ir sake del palaikimo artimo su kuo pabendrauti. nieko gero is to nesigavo. I USA vaziavau sineas, sutikau daug lietuviu ir su jais gyvenau bet visada tu esi uz save atsakingas niekieno nereikia klaust ir trtis, tai yra super.... geriausia vienam, poto keliaut jau reikia su kazkuom nes vienam nefaina emociskai, bet tai jauciu neproblema nes vasara pastoviai kurdavosi grupes pakeliavimam
Atsakyti
Kiek žmonių, tiek ir nuomonių. O ypač tokiose kelionėse atsiskleidžia kas yra tikri draugai, o kas ne. Tačiau mano nuomonė artimas žmogus yra ypač svarbu ir tikrai į naudą.
Atsakyti
Jei tas artimas žmogus yra vaikinas/mergina, tuomet jo, faina, romantiška ir pan. Bet šiaip draugai gali ir neblogai užknisti, stresinėse situacijoje, jei tokių teks patirti, pamatysit juos tokius, kokių dar nesat matę, o ir atrasit savo dar neatrastų savybių. smile.gif
Atsakyti
Žinoma. Nesiginčiju! Tiesiog kalbu iš savo asmeninės patirties. Važiavau su savo dvyne sese. Čia sakyčiau daugiau nei draugas. Ir iškart vasara buvo nesulyginamai geresnė. Bet visiems skirtingai. Labai naudinga keliauti ir vienam.
Atsakyti
Sese/brolis, o tuo labiau dvynys/ė, ne tas pats kas draugas. Jūs ir taip įpratę vienoj aplinkoj būti, gyventi, o gal net kitaip ir negalite ..
Ir apskritai diskusija beprasmė, vieniem geriau su kažkuom kartu keliaut, kitas gal geriau jausis vienas- daugiau laisvės, bet tuo pačiu ir atsakomybės smile.gif aišku yra ir dar viena grupė, žmonės kurie nori kompanijono, bet jo dar neturi. Pastarieji daugiausiai ir turėtų čia reikštis smile.gif

Atsakyti