Registracija nuo rugsėjo antros pusės jau prasidėjus.
O kaip kitiem sekas, floodinat jau amerikiečių mailus ?
O kaip kitiem sekas, floodinat jau amerikiečių mailus ?
Aš sakyčiau, kad dar kokį mėnesį tikrai galit neskubėt su darbdavių paštų spaminimu, nes jie tikriausiai dar tik po praeitos vasaros sezono atsigaudinėja ir ilsisi ir apie ateinančią vasarą dar nelabai galvoja. Daugiausiai darbus žmonės susiranda po Naujų metų - sausį, vasarį.
Nebent galit dabar pasiuntinėt, jei norit, bet vėliau, po kelių mėnesių, vėl tiems patiems persiųsti dar kartą.
Nebent galit dabar pasiuntinėt, jei norit, bet vėliau, po kelių mėnesių, vėl tiems patiems persiųsti dar kartą.
Na aš ir galvoju, kad gal kol kas dar nenersiu visa galvą į šitą reikalą, nes dar pakankamai laiko. Noriu tik paklaust tų, kurie jau buvo, ar nesunku dviese susirast darbą ten pat?
QUOTE(Gretoootia @ 2012 10 10, 18:50)
Na aš ir galvoju, kad gal kol kas dar nenersiu visa galvą į šitą reikalą, nes dar pakankamai laiko. Noriu tik paklaust tų, kurie jau buvo, ar nesunku dviese susirast darbą ten pat?
Ir mane domintu, keliese geriausia ieskotis vienai nedrasu, dviese smagu, bet tryse dar smagiau bet turbut trims sunku butu labai ane?
Trise sunkiau. Bet būna, kad susiranda žmonės kokiuose viešbučiuose ar atrakcionų parkuose ir tryse, ir dar didesnėm kompanijom. Turbūt lengviausia vienam. Nors viena ieškotis niekada nebandžiau, tai nežinau. Dviese didelių problemų neturėtų būti.
Be to registruotis reikia kuo anksciau nes kas registravosi rugseji su 490 USD juos reikes sumoket iki kovo menesio.
[/quote]
Registruotis tai jau tikrai vertetu, perziurejau visu triju agenturu psl tai visur brangsta jau :/
[/quote]
Registruotis tai jau tikrai vertetu, perziurejau visu triju agenturu psl tai visur brangsta jau :/
Tai kiek jau yra užsiregistravusių kitai vasarai? Per kokią įmonę registravotės?
QUOTE(neturetivardas @ 2012 10 12, 10:29)
Tai kiek jau yra užsiregistravusių kitai vasarai? Per kokią įmonę registravotės?
As tai snd i ewc uzsireginau su drauge, tai dar gavau 10 usd nuolaida
QUOTE(neturetivardas @ 2012 10 12, 10:29)
Aš tai PLC`e. Tiesa, prisijungimų dar negavau