QUOTE(vidiga @ 2014 10 06, 22:33)
Šaunu
trinu rankas už jus
Kadangi pietūs mane irgi domina, taigi lauksime šilumos kartu
p.s. kaip jums pasiseka surasti ganėtinai pigią nakvynę su maitinimu, jau rankos baigia nusvirti, kai viskas atrodo taip brangu
Ačiū
. Dėl kainų - svyra ne tik rankos, bet ir piniginė susigūžusi iš nevilties
. Berods pries porą metų Ispanijoje pakėlė ale PVM mokestį viešbučiams, tad reikės labai pasistengti, ieškant patraukliausio varianto
.
Jums geriau tuo, kad galite pasirinkti ilgesnį poilsį Costa Bravoj - ten kainos ženkliai mažesnės, blogai, kad, kaip suprantu, skrisite vasarą - tad automatiškai sezono metu brangsta viskas
.
Mes skrendame balandžio gale - gegužės pradžioje - viešbučiai dar nekelia kainų, bet....pietuose jie tikrai brangesni
.
Šiuo metu užsisakinėti viešbučių tikrai neverta, bandykite rinktis, likus 1-2 mėn. ar dar vėliau.
Jei įmanoma, mėgstamose viešbučių rezervavimo sistemose užsisakykite geriausių pasiūlymų pranešimus. Dažnai atsiunčia neįtikėtinų "perliukų".
Man asmeniškai kol kas geriausi yra Booking.com, otel.com, go-there.co.uk, onthebeach.co.uk, ulookbook.com, hotelscombined.com, alpharooms.com - jau vien todėl, kad iš karto gali pasirinkti maitinimo tipą.
Dar atkreipkit dėmesį į viešnagės dienų skaičių - labai daug kur mano išvardintose sistemose taiko nuolaidas nuo ilgesnio poilsio.
Nežinau, ką dar patarti
, jei kas neaišku, klauskit, o jei rasit ką nors įdomaus, pasidalinkit
.