Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. Ispanija, į kurią sugrįšime nekart

Sos del Rey Catolico

user posted image

My Webpage

Olite

user posted image

My Webpage

San Sebastian

user posted image

My Webpage
Atsakyti
Bermeo

user posted image

My Webpage

Frias

user posted image

My Webpage

Santillana de Mar

user posted image

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2012 10 19, 12:01)
Congost de mont Rebei

user posted image

Sita pries pora savaiciu aplankiau. Nerealus wub.gif Praktiskai del jo lengva sirdim ir apsisprendziau del Katalonijos pakartotinai.
Atsakyti
Dėl šiaurinės Ispanijos drinks_cheers.gif Aš irgi, nors neaišku kada bus įgyvendinta, bet turiu preliminarų maršrutą užslėptą ir laukiantį savo eilės. Tokių puikių vietų ten yra (bent nuotraukose jos taip atrodo) wub.gif Kažkuo primena Portugaliją wub.gif
Jums linkiu įgyvendinti maršrutą 4u.gif ir parašyti tokį pat puikų reportažą blush2.gif
O dėl Graikijos sunku patarti - reikia patiems nuspręsti. Mes maišėme žemyną ir nei ką tų įspūdžių ir vaizdų nekeisčiau į salas. Netgi turime planų daryti antrą dublį ir vėl į žemyną. Metai su puse praėjo nuo jos lankymo, prisiminimai šilti šilti išlikę.
Pažįstami keliavo po žemyną su agentūra - liko nusivylę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 19 spalio 2012 - 14:33
[quote=Cobre,2012 10 19, 14:57]
Sita pries pora savaiciu aplankiau. Nerealus wub.gif Praktiskai del jo lengva sirdim ir apsisprendziau del Katalonijos pakartotinai.
[/quote
Norėjau paklausti, ar leidotės į turą ir vaikščiojot tom atbrailom, jei taip, ar labai baisu unsure.gif .

Papildyta:
[quote=oddity,2012 10 19, 15:23]
Jums linkiu įgyvendinti maršrutą 4u.gif ir parašyti tokį pat puikų reportažą blush2.gif
O dėl Graikijos sunku patarti - reikia patiems nuspręsti.
Labai ačiū už linkėjimus smile.gif , o aš irgi vieną dieną noriu į Graikiją su nuosavu mašiniuku, kitą į Ispaniją. Dar ilgai rausiuosi ir knisiuosi po internetą, kol nusistovės konkretus tikslas.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2012 10 19, 14:44)
Norėjau paklausti, ar leidotės į turą ir vaikščiojot tom atbrailom, jei taip, ar labai baisu  unsure.gif .

Na toks ten ir turas smile.gif yra marsrutai, pasirenki ir eini. mes negrybavom niekur, ejo tiesiai i tarpekli. as aukscio baime turiu ir labai nemenka, tarkim kabanciu tiltu vos praejau, nors jis metalinis, tvirtas ir labai gerai itvirtintas dar ir soniniais lynais. Tai tuo taku buvo nebaugu. Nesakau, kad taip jau man visai nedrebejo kinkos, bet tikrai viskas ten ok. Mes grizinejo ir sutikom labai garbaus amziaus (ten tikrai virs 80 metu amziaus zmoniu buvo nemazai) prancuzu grupe (visas autobusas atveztas). tai jie ropstesi ten be problemu biggrin.gif Atitvaru nera, bet uolos puseje, kur truputi abejotinas takas, tai yra lynai itvirtinti laikymuisi. vienoje vietoje takas skyresi, tai gerai, kad pasirinkome eiti arciau uolos, nes paskui paaiskejo, kad kita atsaka tikrai pavojinga, su vaiku ten tikrai nereiktu eiti.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 10 19, 15:52)
Atitvaru nera, bet uolos puseje, kur truputi abejotinas takas, tai yra lynai itvirtinti laikymuisi. vienoje vietoje takas skyresi, tai gerai, kad pasirinkome eiti arciau uolos, nes paskui paaiskejo, kad kita atsaka tikrai pavojinga, su vaiku ten tikrai nereiktu eiti.

Oi noriu, šiaip tai aš tokia prišiktkelnė esu blush2.gif , na bet jei jau senoliai ten brazdinosi, varysim ir mes.
Papildyta:
Apie Ispaniją dar nebaigiau, tęsiu artimiausiu metu. Noriu pasiskaitinėti kitus fotoreportažus, nes mačiau jau yra naujų thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2012 10 19, 14:57)
Oi noriu, šiaip tai aš tokia prišiktkelnė esu blush2.gif , na bet jei jau senoliai ten brazdinosi, varysim ir mes.

biggrin.gif suprantu biggrin.gif bet ten tikrai nebijosi mirksiukas.gif jei vaziuociau pro sali, tai pakartociau lankymasi, tik dabar is kitos puses noreciau, nes noriu ir kitu keliuku pravaziuoti dar. Mums buvo problemos su kuru, nes galiausiai vos gavom prisipilti benzo, tai nutarem nerizikuoti ir grizti tiesesniu keliu. Tai deje, bet is visu numatytu vietu ta diena aplankeme tik tarpekli. Gaila, nes vietos ten labai grazios wub.gif
Atsakyti
Labai smagus reportažas thumbup.gif .
Prisijuokiau, prisižiūrėjau nematytų vaizdų thumbup.gif
Ačiū!

O apie tą kelią, kur uoloj iškaltas - man ten fantastiškai gražu ir įspūdinga. O kaži, kaip su vaikais paaugusiais? Vienas jų bijo aukščio. Ne visai paniškai, bet sakė, kad jam labai nejauku. Į bokštus dažnai atsisako iki pat viršaus keltis g.gif
Kita ertus, aš pati su akmenin stingstančia širdim žiūriu, kai kas nors iš maniškių netoli krašto eina. Tai turbūt jau geriau ten nekeliauti unsure.gif . Kokio ten maždaug pločio tas takelis? g.gif
Nes nu taip gražu, tokios spalvos, kad norisi iki negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 10 19, 19:45)
Labai smagus reportažas  thumbup.gif .
Prisijuokiau, prisižiūrėjau nematytų vaizdų  thumbup.gif
Ačiū!

O apie tą kelią, kur uoloj iškaltas - man ten fantastiškai gražu ir įspūdinga. O kaži, kaip su vaikais paaugusiais? Vienas jų bijo aukščio. Ne visai paniškai, bet sakė, kad jam labai nejauku. Į bokštus dažnai atsisako iki pat viršaus keltis  g.gif
Kita ertus, aš pati su akmenin stingstančia širdim žiūriu, kai kas nors iš maniškių netoli krašto eina. Tai turbūt jau geriau ten nekeliauti  unsure.gif . Kokio ten maždaug pločio tas takelis?  g.gif
Nes nu taip gražu, tokios spalvos, kad norisi iki negaliu  blush2.gif

apie kuri tu cia takeli?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 10 19, 20:21)
apie kuri tu cia takeli?

nu tą, kur uoloj išgremžtas
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 10 19, 21:28)
nu tą, kur uoloj išgremžtas

Congost de mont Rebei? Cia kur dabar aptarinejom? Vaziuokit drasiai. Net jei dalis seimynos ir nutartu tik dali kelio eiti, ir tai pamatys pakankamai graziu vaizdu. Nors jei nueis bent dali jau paciame tarpeklyje, tai gali padrasinti, kad tikrai toliau baisiau nebus, tiesiog viso kelio nesimato ir asmeniskai man buvo baugu, kad uz posukio bus kazkas tokio. ta nezinomybe mane labiausiai nervino, bet kazkaip susikaupdavau ir eidavau ir baisiau tikrai nei vienoje vietoje nebuvo. Labai siaura nera, mano vyriskiai visa laika susikabine uz ranku ejo. Teks ko gero susikaupti ir deti fotkes to tarpeklio is siumetines keliones biggrin.gif
Atsakyti