Ir bereikalo, oi bereikalo. Miestelis gražus, kam įdomu, jis pilnas gėjų, kiek žinau jis ir vadinamas gėjų rojumi, prisižiūrime visokių vaizdų. Vaikštome atsipalaidavę, laimingi, tik įtarimą sukelia kelios žmogystos vis pasirodančios mūsų kelyje. Vyras pasiūlo jau traukti iki savo automobilio. Priėję pamatome, kad išdaužtas šoninis langelis ir, akurat, lagaminų bagažinėje nė kvapo. Puolame čiupinėtis dokumentų ir technikos. Ačiū dievui, šis gėris visuomet su mumis, išskyrus skrydžio vaučerius, kurie liko lagamino kišenėlėje. Vyras turi tokį tašiuką (pederastkė liaudiškai), tai dokumentai, kamera, fotikas laikomi ten. Iš pradžių išpūčiam akis, paskui pradedam prunkšti ir beveik raitytis ant žemės, nes, išskyrus su didele meile ir atidumu rinktas kelias lauktuves, lagaminuose tebuvo jau gerokai pabuvę ir visą kelionę atlaikę mūsų drabužiai. O dar kai įsivaizduojame, ką jie veiks su mano vyro XXL drapanėlėm, čia pat ir atgulam prie ratų. Aišku, po kiek laiko truputį susigraudinau, kad tokia nuostabi kelionė baigėsi su kartėlio prieskoniu, bet tai viso labo tik Daiktai, kurie yra užgyvenami ir bent jau mums visiškai nesvarbūs. Iš šalia esančio nedidelio banko filialo atskuba padėti labai šauni ispanė, ji išviečia policiją, kurios, pasirodo, visai nereikėjo. Vienintelis pliusas, kad nuovadoj leido atsispausdinti skrydžio bilietus. Su visu policijos iškvietimu, važiavimu pas juos ir įvairių protokolų pildymu, be reikalo sugaišome apie 2 valandas, tad po visko jau skuodžiame į mūsų auto nuomos punktą. Darbuotojas užmeta, jog mūsų laimė, kad mes buvome apsidraudę pilnu draudimu, nes šis nemalonumas kainuotų apie kelis šimtus eurų. Išvada tokia, kad jei kartais sutiktumėte savo kelyje neaiškias ypatas, vengiančias jūsų žvilgsnio, susirūpinkite ir būkite atidūs. Paskui dar galvojome, kodėl jie mus sekė, nes išlaužti automobilį tetrunka keliolika sekundžių. Gal neradę nieko gero (oi, negaliu, juokas ima), būtų kur skersgatvyje bandę apiplėšti mus pačius. Bet esame sveiki gyvi, be jokių rūpesčių dėl lagaminų svorio ir gabaritų, laiku pasiekiame savo lėktuvą ir grįžtame į Lietuvą.
Ką galiu pasakyti. Mano pasriūbavimai šio fotoreportažo pradžioje garbės nedaro. Vienintelis pasiteisinimas, kad nuotraukas sugebėjau įkelti tik tokia kombinacija - mano photobucket nuotraukos exploreryje + supermamos chrome. Visi kiti variantai explorer + explorer, crome + chrome ar explorer + chrome išmesdavo man krūvą piktų lentelių su įvairiais siuntimais, nuo kurių mano antakiai, jei tik būtų galėję pakilti aukščiau viršugalvio, tą ir būtų padarę, jau nekalbu apie kuokštus naujai įgytų žilų palukų. Tačiau, kai jau išmokau įkelti nuotraukas ir nuorodas, dvi dienas vaikščiojau oriai iškėlusi du pirštus į viršų, įgijusi Napoleono sindromą ir žvaigždžių ligą viename. Šeima dėl viso pikto mane apeidavo ratu. Bet dabar jau pasveikau ir esu laiminga. Tik dabar supratau koks sunkus darbas parengti tokį fotoreportažą, todėl dar kartą nukeliu kepurę prieš tuos, kurie sugeba smulkiai, detaliai ir su begaline kantrybe sukurti šedevrus. Ačiū visiems skaičiusiems ir gerų, saugių bei turiningų kelionių
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
.
P.s. Jei kils kokių klausimų, labai prašau, visada atsakysiu.
P.p.s. Cobre, gal jau rytdienai surašysiu šiaurės ir centrinės Ispanijos perliukus.