Įkraunama...
Įkraunama...

EMMEDICIOTTO priemonės plaukams

na va as jau uzsisakiau emmediciotto priemoniu- sampunas, kondicionierius, argano kauke,bei galiukam argano aliejuka.na paklojau nemazai matysim koks bus rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2012 11 18, 11:21)
na va as jau uzsisakiau emmediciotto priemoniu- sampunas, kondicionierius, argano kauke,bei galiukam argano aliejuka.na paklojau nemazai matysim koks bus rezultatas g.gif

lauksime labai atsiliepimu, o kokio tipo jusu plaukuciai?
Atsakyti
na mano yra sviesinti visa galva sruogelemis ,pati galvos oda riebi o plaukuciai siurkstoki tad matysime tikiuosi nenusivilti bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2012 11 19, 15:52)
na mano yra sviesinti visa galva sruogelemis ,pati galvos oda riebi o plaukuciai siurkstoki tad matysime tikiuosi nenusivilti bigsmile.gif  g.gif

Kur uzsakinejai? smile.gif
Atsakyti
o gi uzsakinejau per vadybininke Laura,nes dar internetine parduotuve tik ruosiama kaledom ,jei kam idomu turiu visu nauju priemoniu sarasa bei kainytes bigsmile.gif ,bei vadybininkes telefona. mirksiukas.gif per az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitukas: 21 lapkričio 2012 - 13:46
QUOTE(ligitukas @ 2012 11 21, 13:44)
o gi uzsakinejau per vadybininke Laura,nes dar internetine parduotuve tik ruosiama kaledom ,jei kam idomu turiu visu nauju priemoniu sarasa bei kainytes bigsmile.gif ,bei vadybininkes telefona. mirksiukas.gif per az

o idomu, bus naujo priemoniu g.gif Jei nesunku imesk i el. pasta (parasiau i az). Dar jie zada ir el. parduotuve turet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _elena_: 21 lapkričio 2012 - 18:52
O kokios čia šalies priemonės, kaip seniai egzistuoja.
Atsakyti
egzistuoja kiek laiko sios priemones nezinau ,o raso pagaminta italijoje bigsmile.gif
Atsakyti
na isbandziau sias priemones na gi super thumbup.gif
Atsakyti
esu naudojusi jų balzamą plaukams 08 - galiu tik pagirti thumbup.gif Labai gera priemone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri nors galetu parasyti cia siu priemoniu sudeti?
Atsakyti
Sveiki, labai domina sios linijos produktai ar buna kokios nuolaidos ir kur isigyti galima?
Atsakyti