Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Gandrų belaukiant..."

Mano balsai rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Balsų mažoka, dar būčiau mielai už dvi prabalsavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 23, 07:51)
Labai jauki wub.gif Aš ne prieš nuogumą - man gražu, jei estetiška smile.gif
user posted image

Va del sitos sutinku. Viena is tu kur ne nuogas pilvas akcentuojamas. Grazu wub.gif
Atsakyti
mano balsai, issirinkau nesunkiai, balsu uzteko wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano balsiukai

user posted image

kai subalsavau pažiūriu kad visos iš eilės išsirikiavusios biggrin.gif bigsmile.gif
gal nedings šį kart niekas, padariau print screen spec..

Sėkmės, daug gražių ir šiltų nuotraukų,.
Atsakyti
Balioneliai laimes taip atrodo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 23, 08:51)
Pažįstama situacija ir pavadinimas su cinkeliu biggrin.gif
user posted image

ir man ši pati pačiausia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 10 23, 23:51)
Balioneliai laimes taip atrodo 4u.gif  biggrin.gif

o manęs ta su balionėliu kažkodėl visai nekabina... unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 24, 09:42)
o manęs ta su balionėliu kažkodėl visai nekabina... unsure.gif  blush2.gif

Ir manęs ne ax.gif , užtat tokia iškritusi iš bendros balsuojančių masės jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Kasmet skelbiamuose neštukių fotokonkursuose (SM) vis daugiau ir daugiau profesionalių fotografų darbų - fotosesijinių nuotraukų. Labai madinga fotografuotis besilaukiant. Ir labai gražu žiurėti ne į buitines nuotraukas. Praktiškai visos nestuke.gif gražios smile.gif Tik prarandama konkurso esmė... Nes 'rungiasi' jau ne mamos, o fotografų darbai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 24 spalio 2012 - 09:39
QUOTE(HappyAngel @ 2012 10 24, 09:47)
Ir manęs ne ax.gif , užtat tokia iškritusi iš bendros balsuojančių masės jaučiuosi biggrin.gif

aš irgi jungiuosi prie jūsų blush2.gif tiesiog gal nebalsuojančios už šią nuotrauką - garsiai nesireiškia mirksiukas.gif bus matyti po visų rezultatų 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2012 10 24, 10:38)
Kasmet skelbiamuose neštukių fotokonkursuose (SM) vis daugiau ir daugiau profesionalių fotografų darbų - fotosesijinių nuotraukų. Labai madinga fotografuotis besilaukiant. Ir labai gražu žiurėti ne į buitines nuotraukas. Praktiškai visos nestuke.gif gražios smile.gif Tik prarandama konkurso esmė...  Nes 'rungiasi' jau ne mamos, o fotografų darbai... g.gif

galbūt.. bet čia tikriausia kiekviena turime savo balsavimo kriterijus, mano balsavimui neturėjo įtakos, ar nuotrauka - buitinė, ar ne.. pvz., man svarbiausia nuotaika joje, kaip pati būsima mama save parodė.. bei nuotraukos pavadinimas, ar užkabino.. kai kurios buitinės žymiai šiltesnės ir su puikesne nuotaika, nei fotografo darytos.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artari: 24 spalio 2012 - 10:19
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 22, 11:34)

Ši labai žavi: smulkučiai, jaunučiai, dailučiai, kad net pilvukas mažai matosi, laimingi biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=24077

Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą blink.gif g.gif

Šiaip gražu, kažkaip natūraliai, neperspaustai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 24, 12:47)
Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą  blink.gif  g.gif

Na raso, kad liko 2sav iki pasimatymo, man irgi uzkliuvo, bet ka jau darysi, nebepripusi labiau smile.gif Mano su pirmagimiu irgi nedidukas buvo, o ji dar siek tiek i prieki palinkus, gal taip ir uzsimaskuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 24 spalio 2012 - 12:33