Mano balsai
Balsų mažoka, dar būčiau mielai už dvi prabalsavusi
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 23, 07:51)
Va del sitos sutinku. Viena is tu kur ne nuogas pilvas akcentuojamas. Grazu
mano balsai, issirinkau nesunkiai, balsu uzteko
Balioneliai laimes taip atrodo
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 23, 08:51)
ir man ši pati pačiausia
QUOTE(Sea Girl @ 2012 10 23, 23:51)
Balioneliai laimes taip atrodo
o manęs ta su balionėliu kažkodėl visai nekabina...
QUOTE(Labruscum @ 2012 10 24, 09:42)
o manęs ta su balionėliu kažkodėl visai nekabina...
Ir manęs ne , užtat tokia iškritusi iš bendros balsuojančių masės jaučiuosi
Kasmet skelbiamuose neštukių fotokonkursuose (SM) vis daugiau ir daugiau profesionalių fotografų darbų - fotosesijinių nuotraukų. Labai madinga fotografuotis besilaukiant. Ir labai gražu žiurėti ne į buitines nuotraukas. Praktiškai visos gražios Tik prarandama konkurso esmė... Nes 'rungiasi' jau ne mamos, o fotografų darbai...
QUOTE(HappyAngel @ 2012 10 24, 09:47)
Ir manęs ne , užtat tokia iškritusi iš bendros balsuojančių masės jaučiuosi
aš irgi jungiuosi prie jūsų tiesiog gal nebalsuojančios už šią nuotrauką - garsiai nesireiškia bus matyti po visų rezultatų
QUOTE(baltė @ 2012 10 24, 10:38)
Kasmet skelbiamuose neštukių fotokonkursuose (SM) vis daugiau ir daugiau profesionalių fotografų darbų - fotosesijinių nuotraukų. Labai madinga fotografuotis besilaukiant. Ir labai gražu žiurėti ne į buitines nuotraukas. Praktiškai visos gražios Tik prarandama konkurso esmė... Nes 'rungiasi' jau ne mamos, o fotografų darbai...
galbūt.. bet čia tikriausia kiekviena turime savo balsavimo kriterijus, mano balsavimui neturėjo įtakos, ar nuotrauka - buitinė, ar ne.. pvz., man svarbiausia nuotaika joje, kaip pati būsima mama save parodė.. bei nuotraukos pavadinimas, ar užkabino.. kai kurios buitinės žymiai šiltesnės ir su puikesne nuotaika, nei fotografo darytos..
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 22, 11:34)
Ši labai žavi: smulkučiai, jaunučiai, dailučiai, kad net pilvukas mažai matosi, laimingi
http://www.supermama...p...&phid=24077
Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą
Šiaip gražu, kažkaip natūraliai, neperspaustai atrodo.
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 24, 12:47)
Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą
Na raso, kad liko 2sav iki pasimatymo, man irgi uzkliuvo, bet ka jau darysi, nebepripusi labiau Mano su pirmagimiu irgi nedidukas buvo, o ji dar siek tiek i prieki palinkus, gal taip ir uzsimaskuoja