QUOTE(Ramunita @ 2012 10 16, 09:13)
nu man tai kažkaip jeigu pvz aš gerai ir gražiai fotkinu,nu moku šitą daryt,tai man ką-nebegalyvaut?
bet va yra kita pusė,kai dalyvaujama su fotografo darytomis nuotraukomis...na,man tai taip truputėlį net nežinau kaip pasakyt-gal reiktų nurodyt autorystę? tiesa,nelabai žinau kokiom sąlygom fotografai atiduoda tas nuotraukas,bet tarkim kažkin ar galėčiau dalyvauti kokios geriausios knygos konkuse,jeigu ji būtų apie mane,mano gyvenima,bet ją būčiau parašius ne aš.
bet va yra kita pusė,kai dalyvaujama su fotografo darytomis nuotraukomis...na,man tai taip truputėlį net nežinau kaip pasakyt-gal reiktų nurodyt autorystę? tiesa,nelabai žinau kokiom sąlygom fotografai atiduoda tas nuotraukas,bet tarkim kažkin ar galėčiau dalyvauti kokios geriausios knygos konkuse,jeigu ji būtų apie mane,mano gyvenima,bet ją būčiau parašius ne aš.
Jaigu fotografe fotografavo uz dyka,tai tada suprantu.
Bet dauguma fotografai dirba ir gauna uz tai tikrai ne mazus pinigus,tad jie parduoda savo darba .. o jau klientas gali su ta foto daryti ka nori..tikrai nematau reikalo atsiklausineti fotografo,jaigu nuotraukose yra jis,jo seima..tuo labiau uz foto sumoketa.