Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Gandrų belaukiant..."

Labai gražus konkursas, iškarto užliejo prisiminimai wub.gif Daug gražiu nuotraukyčių, bet manau čia turi laimėt natūralios, ne studijinės nuotraukytės. Gražiai pateiktos fotosesijos metu pilvukai gražūs, bet nėra spontaniškumo, šiltumo, palyginus su gyvenimo akimirkomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 14, 15:04)
Gražiai pateiktos fotosesijos metu pilvukai gražūs, bet nėra spontaniškumo, šiltumo, palyginus su gyvenimo akimirkomis  wub.gif

Pvz. čia mano manymu fotosesijinė foto. Bet vargu ar gali prikišt šilumos trūkumą. ;] Ir gali būt tos pat šilumos ir spontaniškumo fontanai, bet visiškai nesimatyti nuotraukoje dėl nemokėjimo pateikti, taip kad... mes vis tiek vertiname matydami vaizdą (neesmė fotosesijinį ar ne). ;] Nors foto, kuriame laukimo įamžinimui neskirtas specialus ("fotosesijinis") laikas apskritai vienetai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 spalio 2012 - 14:53
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 14, 15:04)
Labai gražus konkursas, iškarto užliejo prisiminimai  wub.gif  Daug gražiu nuotraukyčių, bet manau čia turi laimėt natūralios, ne studijinės nuotraukytės. Gražiai pateiktos fotosesijos metu pilvukai gražūs, bet nėra spontaniškumo, šiltumo, palyginus su gyvenimo akimirkomis  wub.gif

drinks_cheers.gif
Mano kad fotosesiju nuotraukas turetu uzdraust dalyvaut konkursuose.Nes ne visos gi turi tokiu galimybiu dalyvaut fotosesijoj,o laimet sansu mazai turi,nes tos dazniausiai laimi kurios pagrazintos su fotoshopu fotografiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 15, 16:21)
drinks_cheers.gif
Mano kad fotosesiju nuotraukas turetu uzdraust dalyvaut konkursuose.

na tai šiame konkurse būtų kokios 5 foto. Gal ir gerai - beveik visos prizinės vietos. lotuliukas.gif

Geriau pagražintos, negu pabaisintos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 spalio 2012 - 15:26
smile.gif+2012 10 15, 16:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 10 15, 16:23)
na tai šiame konkurse būtų kokios 5 foto. Gal ir gerai - beveik visos prizinės vietos.  lotuliukas.gif
Geriau pagražintos, negu pabaisintos.  unsure.gif

Na taip,bet praktiskai dauguma is fotosesiju,o toms kurios neturi foto is fotosesijos sansu laimet nera niekada,nes visos balsuos tik uz tas pagrazintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 15, 15:21)
drinks_cheers.gif
Mano kad fotosesiju nuotraukas turetu uzdraust dalyvaut konkursuose.Nes ne visos gi turi tokiu galimybiu dalyvaut fotosesijoj,o laimet sansu mazai turi,nes tos dazniausiai laimi kurios pagrazintos su fotoshopu fotografiu doh.gif

niekas netrukdo pačioms pasimokyti dirbti fotošopu biggrin.gif čia neatsiejama skaitmeninės fotografijos dalis. jeigu fotografija - hobis, tai šiais laikais nelabai be to apsieinama: kadravimas, spalvų, tonų korekcija, spuogų, raudonų akių šalinimas ir t.t.
esu mačius daugybę baisių, perkrautų, neįdomių fotosesijų rezultatų kaip ir puikių mėgėjų darbų.
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 15, 16:41)
Na taip,bet praktiskai dauguma is fotosesiju,o toms kurios neturi foto is fotosesijos sansu laimet nera niekada,nes visos balsuos tik uz tas pagrazintas biggrin.gif

O kodėl jūs kalbat už visus? Nes mane tai pavyzdžiui šiame konkurse yra nupirkus ir puiki idėja, o ne tik nepriekaištingas vaizdas. ;]

O šiaip ar taip - kad nuotrauka laimėtų joje vis tiek kažkas privalo būti: ar kokybė, ar mintis/idėja ar viskas viename. O be nieko... sorry, bet tai konkursas, nėra ko pykti, kad žmonės renkasi tas, kuriose kažką mato.
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 15, 16:41)

nu man tai kažkaip g.gif jeigu pvz aš gerai ir gražiai fotkinu,nu moku šitą daryt,tai man ką-nebegalyvaut?
bet va yra kita pusė,kai dalyvaujama su fotografo darytomis nuotraukomis...na,man tai taip truputėlį net nežinau kaip pasakyt-gal reiktų nurodyt autorystę? g.gif tiesa,nelabai žinau kokiom sąlygom fotografai atiduoda tas nuotraukas,bet tarkim kažkin ar galėčiau dalyvauti kokios geriausios knygos konkuse,jeigu ji būtų apie mane,mano gyvenima,bet ją būčiau parašius ne aš.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 10 16, 09:13)
nu man tai kažkaip g.gif jeigu pvz aš gerai ir gražiai fotkinu,nu moku šitą daryt,tai man ką-nebegalyvaut?
bet va yra kita pusė,kai dalyvaujama su fotografo darytomis nuotraukomis...na,man tai taip truputėlį net nežinau kaip pasakyt-gal reiktų nurodyt autorystę? g.gif tiesa,nelabai žinau kokiom sąlygom fotografai atiduoda tas nuotraukas,bet tarkim kažkin ar galėčiau dalyvauti kokios geriausios knygos konkuse,jeigu ji būtų apie mane,mano gyvenima,bet ją būčiau parašius ne aš.

aš esu dalyvavusi fotokonkursuose su fotografės sutikimu blush2.gif
Atsakyti
et, taigi fotosesijų autoriai gali būt ir tiesiog fotografijai prijaučiantys šeimos nariai, tai toks ntas ir "kito" kartais...
Atsakyti
smile.gif+2012 10 16, 15:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 10 16, 15:23)
et, taigi fotosesijų autoriai gali būt ir tiesiog fotografijai prijaučiantys šeimos nariai, tai toks ntas ir "kito" kartais...

tai taip,ašiku,kad gali,bet aš šiaip pagalvojau-va idėta nuotauka konkursui, nu ji vertinama kažkaip,tai nu...ar nebūtų teisinga,kad būtų žinomas ir fotografas g.gif jei tai koks šeimos narys,kuris nei fotkina,nei ką,tai gal ir dzin,bet jei tai žmogus,iš to uždirbantis,tai nu kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 10 16, 15:48)
tai taip,ašiku,kad gali,bet aš šiaip pagalvojau-va idėta nuotauka konkursui, nu ji vertinama kažkaip,tai nu...ar nebūtų teisinga,kad būtų žinomas ir fotografas  g.gif jei tai koks šeimos narys,kuris nei fotkina,nei ką,tai gal ir dzin,bet jei tai žmogus,iš to uždirbantis,tai nu kažkaip g.gif

Irgi dzin smile.gif
Atsakyti