QUOTE(*Mėta* @ 2012 10 11, 01:48)
Grazus konkursas ir laukimas kudikio kiekvienai yra tiesiog nuostabiai grazus, bei tobulas
nemegstu kritikuot nu bet
http://www.supermama...p...&phid=24039
O kas cia tokio ..Man grazu ,nescia moteris ,grazus pilvukas ir ka? ..Sakyciaiu issisketus butu ar ka ..Grazi nuotrauka jei adminai patvirtino ,vadinasi ji tinkama.O man ,tai labiaiusiai juokinga ,kai komentuoja ,daznai reiskia savo nekorektiska nuomone butent tos ,kurios del kazkokiu priezasciu pacios nedalyvauja.Aisku ,si tema tam ir skirta ,kad pareiksti savo nuomone ,bet as asmeniskai tokia nekorektiska nuomone pasilikciaiu sau ir is vis nekomentuociaiu foto.
O mano asmenine nuomone nescia moteris yra grazi ir tai bene graziaiusias jos periodas ..Nestumas stebuklas ,kuriuo reikia reikia geretis ,nes tas laikas labai greitai praeina.Ir jei moteris jauciasi sitoj foto grazi ,kodel ji negali parodyti kietiems savo laukimo stebuklo ir t.t..
Ir dar man asmeniskai pasirode keistoka nuomone ,kad kam deti jau profesonalioj studijoj padarytas foto.Reikia priza duoti toms ,kurios dar nesifotkino profesonaliai ...
Yra konkursas kas nori tas deda ,gal su savo jau gimusiu vaikiuku ar vaikiukais laimejusi mamyte pasidarys foto sesija .Liux! Sekmes visoms !