Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Gandrų belaukiant..."

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 27, 17:26)
Ir tikrai yra nemokamų programų, kurios sulipdo koliažiukus. Jokiu žinių ar gebejimų nereikia.

Na jei tu įžvelgi nepagarbą, tai ir nebalsuoji. Aš neįžvelgiu. Matyt kažkur pamečiau įtarumą. Žmonės daro pagal savo galimybes ir savo supratimą. O įdirbio kaip bebuvę, bet čia reikėjo. Ir ilgesnio. Na ne visi moka su tom programom dirbt, net ir paprastom, skirtingi žmonės, skirtingi gebėjimai. Pati berods moku ir rimtesnėm, bet atsiverčiau kada kažkokią nemokamą paprastutę a la "albumus kuriančią" ir ... norėjosi slėptis po lapais, nes dėl neįgūdžio ja dirbti gavos šlamštas. Taip kad nesutinku su tuo, kad jokių žinių ir gebėjimų nereik. Kai pramoksti naudotis tada ir nereik, bet mokymasis yra procesas. Galų gale estetikos pojūtis irgi skiriasi. O tobulėt visada ir visiems yra kur - tiesiog nematau čia kažkokio negeranoriškumo ir tiek. Nors nemanau, kad turiu teisintis, kad nepasijutau įžeista ir kad balsavau už tai, kas man tiesiog patiko.
Man asmeniškai gal čia kur kas daugiau nepagarbos žiūrovui. Ne negražu, ne negerai, ne dar kažkas, bet intymu. Tiek atvirai(nesubtiliai) intymu, kad man gal net nesinori tokio svetimo intymumo su nublurintom ir ranka pridengtom genitalijom nėštukių konkurse, o ne fotografų portale prie aktų matyt. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2012 - 17:55
Suprantu ką rašai. Nenoriu veltis, tiesiog ir nutylėt negalėjau. Picasa, nemokama programa, pažymi keturias foto, paspaudi mygtuką, viskas.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 27, 13:34)
Dėl skonio žinoma nesiginčijama..., bet bent aš nieko neskoninga čia neįžvelgiu.
Konkurse yra tikrai su estetika prasilenkiančių , mano akimis net labai neskoningų nuotraukų. Keista, kad pasirinkote šią...

drinks_cheers.gif
ne tik šią,ta kur noga rūra fotkinta jau pasakiau savo nuomonę,visiškai persilenkia su estetika.
o ši visiškai ne mano skonio..tokia juoda,tamsi...jokio grožio,jokios šilumas..burbulas juodame lauke..viskas..man jokio grožio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 27, 19:10)
Suprantu ką rašai. Nenoriu veltis, tiesiog ir nutylėt negalėjau. Picasa, nemokama programa, pažymi keturias foto, paspaudi mygtuką, viskas.

Na va, o aš su ja iki šiol nesusidūrus, na girdėjus tik. biggrin.gif Bet gal kam ateičiai pravers.

Dar apie skonį prisiminiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2012 - 18:56
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 27, 19:10)

biggrin.gif tikrai teip,nes koliažią per šią programą padaryt kaip du pirštus ap...pardon smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2012 10 27, 14:13)
ar čia kas...
user posted image

kaip krūtinė smile.gif iš pirmo žvilgsnio
Atsakyti
smile.gif+2012 10 26, 02:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 10 26, 02:02)
Tai pas mus ir per vestuves ant bėgių besivaikštantys fotkinas. Nežinau kas čia per simbolika besigauna, bet nUgi žmonėm gražu ir nieko ten giliau neanalizuoja... :] O gal kas ir analizuoja, kas ten žino... maž kažkam tai jo kelias iš kokio studijų miesto pas tėvus pvz. Bet tai jau mato tik patys, o ne žiūrovas. kaip ten bebuvę, by tik saugiai. Nieko daugiau "negero" pati savaime vieta nereiškia, o bėgiai daug kam vis tik ne tik su pervažiuojančiu traukiniu, bet su kažkokia romantika asocijuojas. Man asmeniškai irgi turi kažkokio ilgesio, nostalgijos ir  kažko tokio, nors ant pačių bėgių nuotakos gal ir nestatyčiau.

Jo dažnai kas fotkinasi ant bėgių ir tikrai gražu kai tinkamai mirksiukas.gif Jeigu pvz einant bėgių taku tai visai romantiška ir su prasme... Draugė darėsi su lagaminu kaip laukdama traukinio ir pan. Gavosi labai romantiškos foto wub.gif Bet kai žmogus sėdi ant bėgių, tai iš karto asocijuojasi su bloga baigtim doh.gif O dar besilaukianti mamytė man iš viso net baisu pasidarė pažiūrėjus doh.gif Kodėl taip fotografas sugalvojo nepaaiškinama doh.gif biggrin.gif Bet nesupykite, čia tik mano pastebėjimas ir visiškai ne kokia kritika tai mamytei. Nebent tik jos fotografui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2012 10 28, 00:46)
Bet kai žmogus sėdi ant bėgių, tai iš karto asocijuojasi su bloga baigtim doh.gif O

na jei žmogus depresyvus ar juodas pesimistas, gal ir asocijuojas. aš kaip realistė nieko tokio net labai stengdamasi neįžiurėjau rolleyes.gif va šita laidotuvių vainikus tikrai priminė
Atsakyti
kaip idomu paskaityt bigsmile.gif sudaugelio nuomonem sutinku, nors is pirmo zvilgsnio apie kai kurias foto nieko ir nepagalvojau biggrin.gif nu apart ta , kur intymumas perzengia visas rybas blush2.gif
Atsakyti
Savo balus atidaviau:

1,2,3,4 = 5

Pakeliui

Dvi savaitės iki tobuliausio pasimatymo smile.gif
Atsakyti
rytoj jau bus nugalėtojai. nemanau kad labai netikėti smile.gif
Atsakyti
Na taip, siurprizu nera biggrin.gif Sveikinimai visoms 3 nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gaila mano favorite kiek zemiau, septintoj vietoj liko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 01 lapkričio 2012 - 00:04
aš pirmiausiai ėjau žiūrėt kieno labai labai labai vyniojant į vatą keisčiausios nuotraukos. žiūriu ten kur aktą įdėjo jau išsiregistravo, vardo nerodo g.gif
Atsakyti