QUOTE(erikamaja @ 2012 10 27, 17:26)
Ir tikrai yra nemokamų programų, kurios sulipdo koliažiukus. Jokiu žinių ar gebejimų nereikia.
Na jei tu įžvelgi nepagarbą, tai ir nebalsuoji. Aš neįžvelgiu. Matyt kažkur pamečiau įtarumą. Žmonės daro pagal savo galimybes ir savo supratimą. O įdirbio kaip bebuvę, bet čia reikėjo. Ir ilgesnio. Na ne visi moka su tom programom dirbt, net ir paprastom, skirtingi žmonės, skirtingi gebėjimai. Pati berods moku ir rimtesnėm, bet atsiverčiau kada kažkokią nemokamą paprastutę a la "albumus kuriančią" ir ... norėjosi slėptis po lapais, nes dėl neįgūdžio ja dirbti gavos šlamštas. Taip kad nesutinku su tuo, kad jokių žinių ir gebėjimų nereik. Kai pramoksti naudotis tada ir nereik, bet mokymasis yra procesas. Galų gale estetikos pojūtis irgi skiriasi. O tobulėt visada ir visiems yra kur - tiesiog nematau čia kažkokio negeranoriškumo ir tiek. Nors nemanau, kad turiu teisintis, kad nepasijutau įžeista ir kad balsavau už tai, kas man tiesiog patiko.
Man asmeniškai gal čia kur kas daugiau nepagarbos žiūrovui. Ne negražu, ne negerai, ne dar kažkas, bet intymu. Tiek atvirai(nesubtiliai) intymu, kad man gal net nesinori tokio svetimo intymumo su nublurintom ir ranka pridengtom genitalijom nėštukių konkurse, o ne fotografų portale prie aktų matyt. ;]