Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Gandrų belaukiant..."

QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 24, 11:47)
Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą  blink.gif  g.gif

Šiaip gražu, kažkaip natūraliai, neperspaustai atrodo.

Kol neparodėt tai ir nemačiau jos, praslydo pro akis, bet šiaip tai nuotaika labai faina ir spalvos šiltos tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 24, 12:47)
Mano nuomone pilvas smarkiai per mažas, jei žiūrėti į pavadinimą  blink.gif  g.gif

Aš tokiuose reikaluose minimali žinovė, bet žinau atvejį, kai merginos tėvai apskritai nematė ir nežinojo, kad ji nėščia visą jos nėštumo laiką, nors gyveno kartu bigsmile.gif Nuvyko kartu į ligoninę, jau kai reikėjo gimdyti ir tada o bas bigsmile.gif Tiesiog taip buvo, kad ji nesisakė.
Ir čia ne pasaka, aš jų nekuriu, neturiu tam jokio reikalo ar pagrindo ax.gif
Atsakyti
Tikrai buna, kad iki paskutiniu savaiciu pilvas nera labai didelis.. Vienai pazystamai taip buvo, ir vaikas gime tikrai nemazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 24, 12:47)

nu kad ne visos stipriai svorio priauga per nėštumą. mano pačios pilvas nedidelis buvo . šiaip labai daili foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 24, 13:07)
Aš tokiuose reikaluose minimali žinovė, bet žinau atvejį, kai merginos tėvai apskritai nematė ir nežinojo, kad ji nėščia visą jos nėštumo laiką, nors gyveno kartu bigsmile.gif Nuvyko kartu į ligoninę, jau kai reikėjo gimdyti ir tada o bas bigsmile.gif Tiesiog taip buvo, kad ji nesisakė.
Ir čia ne pasaka, aš jų nekuriu, neturiu tam jokio reikalo ar pagrindo ax.gif

nu čia labai ne į temą, bet yra netgi laida "I didnąt know I was pregnant" amerikiečių.... tik prasidėjus gimdymui supranta kas daros, tai viskas įmanoma smile.gif

O man ta foto ir patiko, šilta pasirodė, bet kad balsų jau nebebuvo.
Atsakyti
Kartais fotografavimo kampas, nestukes poza ir t.t. gali truputi klaidingai "parodyti" smile.gif Viskas gerai ten su tuo pilvuku, normalus bigsmile.gif
Labai grazi foto wub.gif
Atsakyti
Ši šeimynėlė labai simpatiška thumbup.gif Tėveliai jau pavargę laukti leliuko lotuliukas.gif Atidaviau balsą jiems wub.gif
user posted image

O nuotrauka kur mamytė sėdi ant bėgių schmoll.gif Labai negerai parinkta mintis fotografuotis tokioje vietoje. Geriau tada taip kokiam paprastam keliuke jeigu sieti su laukimu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2012 10 26, 01:41)
Labai negerai parinkta mintis fotografuotis tokioje vietoje.

Tai pas mus ir per vestuves ant bėgių besivaikštantys fotkinas. Nežinau kas čia per simbolika besigauna, bet nUgi žmonėm gražu ir nieko ten giliau neanalizuoja... :] O gal kas ir analizuoja, kas ten žino... maž kažkam tai jo kelias iš kokio studijų miesto pas tėvus pvz. Bet tai jau mato tik patys, o ne žiūrovas. kaip ten bebuvę, by tik saugiai. Nieko daugiau "negero" pati savaime vieta nereiškia, o bėgiai daug kam vis tik ne tik su pervažiuojančiu traukiniu, bet su kažkokia romantika asocijuojas. Man asmeniškai irgi turi kažkokio ilgesio, nostalgijos ir kažko tokio, nors ant pačių bėgių nuotakos gal ir nestatyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 spalio 2012 - 01:11
QUOTE(GieNa @ 2012 10 10, 13:29)
Perrišti pilvukai, arba vien tik pilvukai, arba pilvukas su batukais (širdute) man jau biški pabodę blush2.gif Ir tos foto kur studijose daromos nelabai, gal todėl kad jas vos ne kas antra  nestuke.gif daro  biggrin.gif
Šiaip labai šiltas konkursas wub.gif

drinks_cheers.gif ziurint nuotraukas tokios patys mintys aplanke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 26 spalio 2012 - 06:22
http://www.supermama...?...&p=58779987

QUOTE(Tasira @ 2012 10 25, 07:44)
Labas rytas,

nu ir naktele..Matyt kava vakare savo padare- puse nakties nemiegojau..Uzkniso vartytis..Reikia bandyt posmeli dabar nusnaust..

www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=24072

Cia galite mus pamatyti (kas nemate FB) ir pabalsuoti wink.gif Dekui smile.gif

user posted image

! 
Nuotrauka šalinama iš konkurso!
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.

http://www.supermama...?...&p=58754953

QUOTE(vitalija25 @ 2012 10 24, 00:51)
Sveikos merginos kaip jus cia laikotes tyli,ramu visos darbuojasi .Na o mes jau gyvenam laukimu su kiekviena diena vis sunkiau naktys bemieges prasideda toletas geriausias draugas  doh.gif Nojukas eina y mokykla ir taipat jau laukia broliuko.
Turiu prasyma jai netingesit prabalsuokit uz mus fotokonkurse gandru belaukiant aciukas  mirksiukas.gif

user posted image

! 
Nuotrauka šalinama iš konkurso!

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Atsakyti
oi Ruste, bus tau pelių... :]]]]
Atsakyti
Balsavau už vieną iš pašalintų nuotraukų, kada balsas sugrįš? g.gif
Atsakyti