Įkraunama...
Įkraunama...

DaG spalvoti rankdarbiai

Sveiki, labai malonu, kad užsukote 4u.gif

Rankdarbiaujant save atsimenu dar vaikystėje, kai mama duodavo kokios margos medžiagos gabalėlį, adatą, siūlų, ir liepdavo išsiuvinėti aplikacijas ant viršaus biggrin.gif turbūt kad ramiai sau sėdėčiau ir triukšmo nekelčiau biggrin.gif Visada žavėjausi ir žaviuosi dideliais ir mažais rankų darbo kūriniais, žinau, kiek meilės ir laiko į juos reikia įdėti.
Gaila, kad savo mėgstamiems užsiėmimams – nėrimui, mezgimui, dekupažui ir kitiems (priklauso nuo įkvėpimo smile.gif ) lieka tik vėlyvi vakarai. Šiuo metu auginu dukrytę, kuri pasižymi ypatingu reikalavimu dėmesio sau, tad greitais rankdarbiavimo tempais pasigirti negaliu.
Bandau nerti, megzti kepurytes, pledukus, šalikus, įvairias dekoracijas namams, buičiai, teko dekupažuoti, tikiuosi dar išbandyti ir naujų technikų .
Mano miestas - ŠIAULIAI.
Kviečiu pasižvalgyti po mano dar negausią galeriją čia. Jei kas patiks, rašykite, klauskite drąsiai wink.gif

http://public.fotki....aG/rankdarbiai/

keletas mano darbelių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dėkoju moderatorei už patvirtintą temą 4u.gif
Rytoj įkelsiu naujieną smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Ši kapurytė jau turi šeimininkę (atsiprašau už nenokybišką foto) smile.gif
user posted image

Kepurytė Meškiukas LAISVA
Šis nedidelis Kalėdinukas (siuvinėta kryželiu) taip pat laisvas Galima ten atviruką gaminant panaudoti bigsmile.gif

user posted image

Saulėtos dienos wub.gif
Atsakyti
Kiek klaidų paskutinėje žinutėje pridariau doh.gif
Rodau bandymą - galvos juostą (vilna), kas vėsiais orais nemėgsta kepurių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 04 spalio 2012 - 08:50
Užsukau pasveikinti dar vieną auksarankę sukūrus savo naują temą 4u.gif
sėkmės kūrybiniuose darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 10 04, 10:13)
Užsukau pasveikinti dar vieną auksarankę sukūrus savo naują temą 4u.gif
sėkmės kūrybiniuose darbuose 4u.gif

labai labai ačiū 4u.gif
Man dar iki Jūsų visų rankdarbių toli, bet stengsiuosi bigsmile.gif

Pradėjau naikinti latte, pieno ir rožės rausvumo margučius siūlus, bus platus, šiltas, dieviškų pastelinių spalvų šalikas wub.gif
Atsakyti
PRISIMINIMUI wub.gif dukrytės vasarinė kepurytė. iš plonyčių plonyčių tokių senoviškų medvilninių siūlų.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 06 spalio 2012 - 10:08
Laisvas universalus Kalėdinukas, skersmuo 9cm, siuvinėta kryželiu.

user posted image
Atsakyti
Gal dar kieno nors kaklas nepasiruošęs šalčiams? bigsmile.gif LAISVAS šalikas, plotis 30cm ilgis 150cm. Šiltų, pastelinių spalvų, kad nebūtų niūru ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 16 spalio 2012 - 14:08
LAISVAS ausinukas ax.gif 100proc vilna, labai švelni, nekanda. Mano pupai didelis, tiktu maždaug 3m ir didesnei mergaitei:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2012 10 03, 09:14)
Kepurytė Meškiukas LAISVA

NEBĖRA 4u.gif
Atsakyti
Puodkelės, storos, galima įkišti ranką.

user posted image

Ruošiamės šventėms ax.gif panaudoti galima labai įvairiai,- papuošti namus, uždėti ant dovanojamo tauraus gėrimo butelio, kabinti ant eglutės ir t.t. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 20 spalio 2012 - 13:18