Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja krikšto rūbai?

Apklausa: kiek pinigeliu skyrete ar zadate skirti vaikucio papuosimui per krikstynas (771 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mum drabuzeliai kainavo tiek:
suknyte 265Lt (linine su dirbtiniais roziu ziedlapiais sijonuke)
kepuryte ir apsiaustas 80lt
kelnaites 12lt
pedkelnes 30lt
batukai 96lt(teta parveze is londono,nes cia uz tas pat clark's basutes 199 buciau paklojus)

suma sumarum beveik 500lt blink.gif ... jo net as ne visom sventem po tiek isveidziu... o kas svarbiausia,kad si sekmadieni buvo laaabai karsta ir uzdejau tik suknyte su kelnaitem ir batukus doh.gif

Atsakyti
mes uz kostiuma mokejom 150lt, basutes turejom baltas tai nauju nebepirkom
Atsakyti
Musu rubeliai kainuos 200Lt. Velivam rudeniui ar ziemai, pigiau nesurasi.
Atsakyti
Musiskiai irgi atsiejo apie 200lt 4u.gif Berniukams sunkiau rasti grazu ir nebrangu varianta. O papuosti norisi wub.gif
Atsakyti
man praktiskai nieko nekainavo, tik medziagyte, o viska toliau siuvau pati, nes patinkanciu drabuzeliu neradau, tad teko paciai padirbeti smile.gif
Atsakyti
Na,kadangi mes du is kart krikstysim,berniuka ir mergyte,tai su visom skraistem,rubeliais,zvakiu papuosimais ir batukais iseis mums apie 700lt. 4u.gif
Atsakyti
as tai isleidau apie du simtus,o kostiumeli pati nusimezgiau ax.gif
Atsakyti
Manau,kiek jie kainuoja cia,jau priklauso nuo galimybiu.Kas pinigeliu turi daug gali ir uz 1000 nupirkti,kas neturi,gali ir pasiskolinti.
Siaip,nei taupant,nei per daug svaistantis uz 200lt.gali labai sauniai vaikeli papuosti 4u.gif
Atsakyti
Man kainavo ape 200lt
Atsakyti
mum kriksto drabuzeliai kainavo 273 lt 4u.gif
Atsakyti
Mes berniukui kostiuma pirkom pagal skelbimus uz 70lt,. Tiko krikstynoms, kai buvom 6 men, ir dar uzsidejom 1m 2 men. . blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 vasario 2010 - 23:51
50lt
viena SM mamytes mama siuvo , tik beliko man sumastyti kaip atrodys kostiumelis
bet kriziukas, sagos prie jo itt man kainavo vos ne tiek pat g.gif
Atsakyti