Mum drabuzeliai kainavo tiek:
suknyte 265Lt (linine su dirbtiniais roziu ziedlapiais sijonuke)
kepuryte ir apsiaustas 80lt
kelnaites 12lt
pedkelnes 30lt
batukai 96lt(teta parveze is londono,nes cia uz tas pat clark's basutes 199 buciau paklojus)
suma sumarum beveik 500lt ... jo net as ne visom sventem po tiek isveidziu... o kas svarbiausia,kad si sekmadieni buvo laaabai karsta ir uzdejau tik suknyte su kelnaitem ir batukus
mes uz kostiuma mokejom 150lt, basutes turejom baltas tai nauju nebepirkom
Musu rubeliai kainuos 200Lt. Velivam rudeniui ar ziemai, pigiau nesurasi.
Musiskiai irgi atsiejo apie 200lt Berniukams sunkiau rasti grazu ir nebrangu varianta. O papuosti norisi
man praktiskai nieko nekainavo, tik medziagyte, o viska toliau siuvau pati, nes patinkanciu drabuzeliu neradau, tad teko paciai padirbeti
Na,kadangi mes du is kart krikstysim,berniuka ir mergyte,tai su visom skraistem,rubeliais,zvakiu papuosimais ir batukais iseis mums apie 700lt.
as tai isleidau apie du simtus,o kostiumeli pati nusimezgiau
Manau,kiek jie kainuoja cia,jau priklauso nuo galimybiu.Kas pinigeliu turi daug gali ir uz 1000 nupirkti,kas neturi,gali ir pasiskolinti.
Siaip,nei taupant,nei per daug svaistantis uz 200lt.gali labai sauniai vaikeli papuosti
Siaip,nei taupant,nei per daug svaistantis uz 200lt.gali labai sauniai vaikeli papuosti
Man kainavo ape 200lt
mum kriksto drabuzeliai kainavo 273 lt
Mes berniukui kostiuma pirkom pagal skelbimus uz 70lt,. Tiko krikstynoms, kai buvom 6 men, ir dar uzsidejom 1m 2 men. .
50lt
viena SM mamytes mama siuvo , tik beliko man sumastyti kaip atrodys kostiumelis
bet kriziukas, sagos prie jo itt man kainavo vos ne tiek pat
viena SM mamytes mama siuvo , tik beliko man sumastyti kaip atrodys kostiumelis
bet kriziukas, sagos prie jo itt man kainavo vos ne tiek pat