Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja krikšto rūbai?

Apklausa: kiek pinigeliu skyrete ar zadate skirti vaikucio papuosimui per krikstynas (771 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sūnui kainavo 50 Lt, dukrai 200 Lt.
Atsakyti
Musu rubeliai musm kainavo 80lt.
user posted image

user posted image
Atsakyti
savo krikstasuniui pirkau toki kostiuma su visajs prjedajs tj isejo apie 150lt smile.gif bet man labai patinka tas kostiumas thumbup.gif: PRIKOLNAJ turetu atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte buvo su maza vestuvine suknute,atrode kaip princese. Kaina 570lt. Ideciau nuotrauka, bet nemoku blush2.gif
Atsakyti
mano sunelio rubeliai kainavo 100 lt, o skraiste 30 Lt. Kai pasikrikstysime pasirodysime... 4u.gif
Atsakyti
kainavo mums rubeliai kazkur 250lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 vasario 2010 - 23:32
Mano mazutes suknute kainavo 10 euru mirksiukas.gif + batukai 8 eurai,skraiste apie 30 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
hi.gif
Mano mažylės rubeliams išleidau maždaug 50Lt ,mat suknelę siūvau pati.
Atsakyti
Mes krikštyjom savo mažių rugsėjį.Kadangi oras vėsesnis pirkau kostiumą,kad nereikėtu striukės vilkti.Mums buvo patogiau kostiumas.Nertą bandžiau uždėti tai plėšia nuo savęs nors tu ka doh.gif .
Nerti gražiau ant mažesnių atrodo.Jei būtume krikštiję kokiu 5 ar 6 mėn.tai rinkčiaus tik nertą.
Už visą krikštynų "amuniciją" paklojau 130lt.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 10 12, 12:53)
Mes krikštyjom savo mažių rugsėjį.Kadangi oras vėsesnis pirkau kostiumą,kad nereikėtu striukės vilkti.Mums buvo patogiau kostiumas.Nertą bandžiau uždėti tai plėšia nuo savęs nors tu ka  doh.gif .
Nerti gražiau ant mažesnių atrodo.Jei būtume krikštiję kokiu 5 ar 6 mėn.tai rinkčiaus tik nertą.
Už visą krikštynų "amuniciją" paklojau 130lt.

Va ir mūsų krikšto rūbeliai tiek kainavo, nes kostiumas 100 Lt ir visokie priedai apie 30 Lt.
Atsakyti
As savo berniukui nupirkau kostiuma uz 160lt(kelnes,svarkas ir liemene)kadangi pats nemazas tai manau pigiau ir nebuciau radus,dar plius uz marskinukus baltus 24lt sumokejau smile.gif Dar tik krikstysim,bet esu savo pirkiniu patenkinta smile.gif
Atsakyti
mums mezgė krikšto mama suknelę ir labai buvom gražios mergytės. Tad mums rūbeliai kaip ir nekainavo ax.gif
Atsakyti