Mes tilpom i mazdaug 200 lt Suknele 100, baciukai 75 lt, ir tai pirkti per sale Zaroj , o galvos juostele, skraistele, pedkelnes jau smulkme
Sveikutės,musu islaidos buvo tokios:dukros suknytė nerta 120lt skrybelaite 25lt. dar batuku nenupirkom, dukrai pusantru metukų.Sunui pus ketvirtu metuku ugis 104metr. rusvas kostiumas su liemene kainavo 129lt baltinukai 20lt uz skraistes mokejau po 18lt. ir dar noriu pridurti tikrai yra berniukams kostiumu kauno bazej tik reik paieskoti ipac maziukam yra ir sviesiu ir tamsiu ir medzegyte ivairi ne vien blizganti balta ar juoda kaip as anksciau galvojau
Planuoju skirti apie300-400lt.Tik nenusprendziu ar pirkt,ar nerta suknyte deti
Musu suknele kainavo mums 200 lt,batukai apie 35-40 lt
Mano mama pasirūpino papuošti savo pirmąją anūkėlę: batukai 70Lt (parvežti iš Maskvos) baltos plonos odytės, bet... per dideli- neuždėjau gaila buvo, kad pames. Suknelė irgi parvežta iš ten pat žinau tik tiek kad kainavo daugiau nei 200Lt bandžiau išklausti kiek tas daugiau tai man tebuvo pasakyta, kad geriau man nežinot ramiau miegosiu: toliau krikšo rūbas: nertas siūlai 16Lt, tiulis 7Lt, karoliukai 7Lt ir 2Lt, kepurytę ir švarkelį nunėrė krikšto mama kaip ir krikšto rūbą. Kaspinai kiek mačiau 10Lt, kojinytės paprastos 4Lt ir jas apnėrė.
Rodos viskas, kas pamatė mano panelę aikčiojo...
http://img507.images...p8030094no8.jpg
Štai kaip atrodė- nors visas grožis neatsispindi, bet baisiai tingiu iš naujo kitą nuotraukikę kelt
Rodos viskas, kas pamatė mano panelę aikčiojo...
http://img507.images...p8030094no8.jpg
Štai kaip atrodė- nors visas grožis neatsispindi, bet baisiai tingiu iš naujo kitą nuotraukikę kelt
As nenorejau atlasiniu, sintetiniu sukneliu. Gariunuose uz 45 Lt nupirkau puosnesne balta su ruzavais papuosimais suknyte, kojinytes padovanojo drauge, uz baltas basutes 85 Lt parduotuveje mokejau (kaip tik isaugom senasias), skrybelaite nerta kainavo 20 Lt.
O as nupirkau savo mazylei suknele labdaroj Suknele visiskai nauja su etiketem,kainavo 40 Lt. Ir butent tokia kokios ieskojau.
Dabar ir mes jau galim paskaičiuoti krikšto rūbelių išlaidas. Suknytę siunčiausi iš UK, Next parduotuvėje pirkom, mokėjau 100lt, bet tik todėl kad išpardavimas jau buvo. Kojinytės kainavo 10lt (nemaniau, kad taip sudėtinga gauti plonas kojinyte ), bačiukai irigi parsiųsti iš vertbaudet, už 70lt. Tai kaip ir 180lt gautųsi, skraistę močiutė pirko, megztuko nereikėjo, nes šilta buvo.
Na dar pėdkelnes pirkau už 20lt (maniau, kad gal šalta bus), bet jų neprireikė ir suknutę kitą turim už 85lt parsiųstą, nepatiko ji, todėl siuntėmės tą tikrąją, iš next. Tai kai susumuoji vos ne 300lt išleidom aprangai. Ai, bet negaila
Na dar pėdkelnes pirkau už 20lt (maniau, kad gal šalta bus), bet jų neprireikė ir suknutę kitą turim už 85lt parsiųstą, nepatiko ji, todėl siuntėmės tą tikrąją, iš next. Tai kai susumuoji vos ne 300lt išleidom aprangai. Ai, bet negaila
Musu rubukai buvo tokie
kainavo virs100lt
Papildyta:
kadangi musu krikstas buvo su tikrom lietuviskom tradicijom tai pasakysiu ka mums pribuveja pasake ...ogi negalima jokiu budu rubu kuriais buvo krikstijamas vaikutis parduoti ar atiduoti.galima juos pasilikus tik sesems ar broliams uzvilkti ir krikstyti vel,tuomet buna glaudus rysys tarp broliu seseru.taip kad ir mes neparduosim o issaugosim ir atiduosim kai tures pirmagimi
kainavo virs100lt
Papildyta:
QUOTE(pelele @ 2007 08 20, 09:50)
Kriksto rubai kainavo apie 100 Lt. Tai buvo krikstateviu dovana Niekam neparduosim ir neatiduosim. Issaugosim kaip relikvija
kadangi musu krikstas buvo su tikrom lietuviskom tradicijom tai pasakysiu ka mums pribuveja pasake ...ogi negalima jokiu budu rubu kuriais buvo krikstijamas vaikutis parduoti ar atiduoti.galima juos pasilikus tik sesems ar broliams uzvilkti ir krikstyti vel,tuomet buna glaudus rysys tarp broliu seseru.taip kad ir mes neparduosim o issaugosim ir atiduosim kai tures pirmagimi
Musu suknele su megztuku kainavo 160 lt O atrodem taip