Siūlai kainavo 15 Lt, kepurytę turėjau nuo vyresnio sūnaus, batukus paskolino vyro sesuo
Labai grazus kostiumelis. As savo dukrytei taip pat pati numezgiau suknele. Gaila, kad negaliu ideti nuotraukeliu (esu dar naujoke siame forume). Mezgiau is medvilniniu siulu, tad kainavo apie 40 Lt.
Mes krikštysime berniuką 5 mėn. ir visus parėdai priklauso mūsų pusei,pradedant apatiniais.Mes net nesitarėme,tiesiog aš visada galvojau,kad krikštomama turi aprengti vaikelį.Parduotuvių pasiūla ir kainos labai išgąsdino,teko viską siūti pačiai.Esu pradedanti siuvėja todėl man užėmė nemažai laiko.Viską siūdinau iš seniau turimų medžiagų.Tai kainavo tik siūlai beretėj nunerti 10lt.,apatiniai apie 15lt,skraistė 18 lt.
Mums krikšto rubeliai kainavo 140lt. Suknutė, kepuraitė, batukai ir skraistelė.Visa tai siuvo viena mama iš forumo. Pradžioje kaina gąsdino, bet po pasivaikščiojimo po parduotuves supratau, jog geriau brangiau, bet, kad būtų gražu. Ir nenusivyliau. Juk krikštynos tik vieną kart vaiko gyvenime. Vėliau nebeprisiminsime kiek kainavo, o nuotraukos ir prisiminimai apie gražius rūbelius liks.
O man dukrytes krikstynu drabuzelis atsiejo visai nedaug. Suknyte mezgiau pati, tad skaiciuojant tik siulus-6 lt Pedkelnytes-12 lt. Medziaginiai batukai -4 lt. Is viso 22 lt
Stai taip atrode mano panele
Stai taip atrode mano panele
QUOTE(Daile @ 2006 08 14, 20:45)
Na taip, va si savaitgali krikstateviais buvom ir visus apredus nuo iki pirkom mes:)
Čia pagal susitarimą, savo dukrytei rūbelius pirkau pati krikšto tėvai atsivežė skraistelę ir žvakę. Rūbeliai man kainavo apie 100 litų, bet krikštynos būna kartą gyvenime todėl norisi, kad vaikutis būtų gražus tą dieną.
nors ir labai stengiausi bet į šimtą litukų niekaip nesutilpau.
Rugsejo men krikstijau savo antraji berniuksti - tai rubeliams daug isleisti neteko. Visas kostiumelis, kepuryte ir batukai, liko nuo vyresnio brolio, reikejo tik pedkelniu ( radau maximoj už 3lt.) ir bodžio - 9lt. skraistele ir zvake atveze kriksto mama.
Bet as taip pat nenorejau savo vaiko kaip mergaites aprengti, tai nupirkau labai faina rusva kostiumuka kaina apie 90lt, o skraiste buvo balta, tik zvakutes papuosimas buvo su roziniu kaspineliu.
jau per velai atsakau, bet kitos mamytes paskaitys:))
mums kainavo apie 100 lt kostiumelis, 11 menesiu suneliui, jam tada buvo tiek, rubelius pirko kriksto mamyte, siaip kunigas pasake, kad rubeliai nebutini, reikia tik tos skraistes,bet mamytem graziau kai ju maziai graziai ir uosniai aprengti:0
mums kainavo apie 100 lt kostiumelis, 11 menesiu suneliui, jam tada buvo tiek, rubelius pirko kriksto mamyte, siaip kunigas pasake, kad rubeliai nebutini, reikia tik tos skraistes,bet mamytem graziau kai ju maziai graziai ir uosniai aprengti:0
Mes savaitgali pakrikstijom, kainos vat tokios
Siulai 40Lt
Mezgimas 50Lt
Kriksto rubas 25Lt
Baciukai 15Lt
Marskinukai 27Lt
Siulai 40Lt
Mezgimas 50Lt
Kriksto rubas 25Lt
Baciukai 15Lt
Marskinukai 27Lt