Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja krikšto rūbai?

Apklausa: kiek pinigeliu skyrete ar zadate skirti vaikucio papuosimui per krikstynas (771 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Siuvom lininį kostimėlį, kainavo su viskuo apie 80lt smile.gif
Atsakyti
linine suknele 35Lt
medvilninis megstukelis (na ten bliuskute labiau)- 25Lt
basutes-50Lt
kojinaites-6Lt

Viksas dauginta is 2,nes dvi mergytes krikstyjom smile.gif
Atsakyti
sunaus kriksto rubeliai kainavo 40 lt, tiksliau siulai, o visa kitai jau nuneriau pati..... dar zvakele 20 lt ( kuria kriksto teveliai padovanojo ) . Tai viso gaunasi, kad sunus buvo papuostas uz 70 lt blush2.gif
Atsakyti
parduoti kriksto rubeliu negalima, nes kiekvienas vaikas turi tureti savo, mes turejom ir suknyte seses, bet nerengeme, mano toks isitikinimas ir pritaras yra, kad skolindamas ar parduodamas kitam vaikui, atiduodi savo vaiko lemti, laime, tad niekada netaupau tokiam dalykui ir visai nezadu patduoti, nors kainavo nemazai, bet jau geriau tegul spintoj padeta guli, cia juk mano vaiko svente, pirmosios rimtos apeigos
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 04, 01:03)
parduoti kriksto rubeliu negalima, nes kiekvienas vaikas turi tureti savo, mes turejom ir suknyte seses, bet nerengeme, mano toks isitikinimas ir pritaras yra, kad skolindamas ar parduodamas kitam vaikui, atiduodi savo vaiko lemti, laime, tad niekada netaupau tokiam dalykui ir visai nezadu patduoti, nors kainavo nemazai, bet jau geriau tegul spintoj padeta guli, cia juk mano vaiko svente, pirmosios rimtos apeigos

Tikrai pritariu, kad parduoti negalima. Mums tai suknele su skrybelyte dovanu siuvo isejo apie 220 Lt. Nepigu, bet tikrai laikysiu krikstadezeje kaip relikvija.
Atsakyti
na as irgi nesuprantu kodel teveliai pardavineja savo krikstynu rubelius, mes irgi planuojam palikti kaip relikvija krikstadezeje 4u.gif
Atsakyti
Musu rubeliai kainavo nebrangei ax.gif

Suknele 35lt
Skraiste 25lt
Batukai 30lt
Giedrytes 15lt
Zvake 25lt

smile.gif
Rubeliu neparduosim schmoll.gif Laikysim krikstadezeje bigsmile.gif
Atsakyti
Na tikra nesamone parduoti kriksto drabuzelius schmoll.gif
Atsakyti
mums suknyte pagal uzsakyma mezge is moheros kainavo 220 lt. bet visai negaila, uz toki grozi blush2.gif
Atsakyti
Musu kumai kainavo 150lt.su zvake ir skraiste iskaiciuojant.Nebuvo nei nerta,nei linine suknute wub.gif
Atsakyti
suknele ir skraiste 200 o grozis wub.gif wub.gif wub.gif virsus linas apacia mohiera organza atsidziaugt negaliu laukiu sestadienio batu neskaiciuoju nes vaiksciosim kas diena nu ir zvake apie 30
Atsakyti

i 
Skelbimams šioje temoje ne vieta.

Jei norite parduoti ar ieškote pirkti krikšto rūbelių, tai darykite šiose temose, kurios yra Skelbimų lentoje:

Krikšto rūbeliai mergaitėms

Krikšto rūbeliai berniukams
Atsakyti