Siuvom lininį kostimėlį, kainavo su viskuo apie 80lt
sunaus kriksto rubeliai kainavo 40 lt, tiksliau siulai, o visa kitai jau nuneriau pati..... dar zvakele 20 lt ( kuria kriksto teveliai padovanojo ) . Tai viso gaunasi, kad sunus buvo papuostas uz 70 lt
parduoti kriksto rubeliu negalima, nes kiekvienas vaikas turi tureti savo, mes turejom ir suknyte seses, bet nerengeme, mano toks isitikinimas ir pritaras yra, kad skolindamas ar parduodamas kitam vaikui, atiduodi savo vaiko lemti, laime, tad niekada netaupau tokiam dalykui ir visai nezadu patduoti, nors kainavo nemazai, bet jau geriau tegul spintoj padeta guli, cia juk mano vaiko svente, pirmosios rimtos apeigos
QUOTE(evutukas @ 2010 08 04, 01:03)
parduoti kriksto rubeliu negalima, nes kiekvienas vaikas turi tureti savo, mes turejom ir suknyte seses, bet nerengeme, mano toks isitikinimas ir pritaras yra, kad skolindamas ar parduodamas kitam vaikui, atiduodi savo vaiko lemti, laime, tad niekada netaupau tokiam dalykui ir visai nezadu patduoti, nors kainavo nemazai, bet jau geriau tegul spintoj padeta guli, cia juk mano vaiko svente, pirmosios rimtos apeigos
Tikrai pritariu, kad parduoti negalima. Mums tai suknele su skrybelyte dovanu siuvo isejo apie 220 Lt. Nepigu, bet tikrai laikysiu krikstadezeje kaip relikvija.
na as irgi nesuprantu kodel teveliai pardavineja savo krikstynu rubelius, mes irgi planuojam palikti kaip relikvija krikstadezeje
Musu rubeliai kainavo nebrangei
Suknele 35lt
Skraiste 25lt
Batukai 30lt
Giedrytes 15lt
Zvake 25lt
Rubeliu neparduosim Laikysim krikstadezeje
Suknele 35lt
Skraiste 25lt
Batukai 30lt
Giedrytes 15lt
Zvake 25lt
Rubeliu neparduosim Laikysim krikstadezeje
Na tikra nesamone parduoti kriksto drabuzelius
mums suknyte pagal uzsakyma mezge is moheros kainavo 220 lt. bet visai negaila, uz toki grozi
Musu kumai kainavo 150lt.su zvake ir skraiste iskaiciuojant.Nebuvo nei nerta,nei linine suknute
suknele ir skraiste 200 o grozis virsus linas apacia mohiera organza atsidziaugt negaliu laukiu sestadienio batu neskaiciuoju nes vaiksciosim kas diena nu ir zvake apie 30
i | Skelbimams šioje temoje ne vieta. Jei norite parduoti ar ieškote pirkti krikšto rūbelių, tai darykite šiose temose, kurios yra Skelbimų lentoje: Krikšto rūbeliai mergaitėms Krikšto rūbeliai berniukams |