Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja krikšto rūbai?

Apklausa: kiek pinigeliu skyrete ar zadate skirti vaikucio papuosimui per krikstynas (771 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tikiuosi kad 100Lt uzteks, krikstysim vasara. bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų stebuklui rūbelius kuria auksarankė mamytė iš šio forumiuko, tai mums kainuos 200 Lt.

Jolcik, pabandyk paieškot vaikiškų rūbelių parduotuvėse, aš ne vilnietė, bet daug kur esu užmačius, kad jų būna.
Atsakyti
Aš pirkau gariūnuose rūbelius ir skraistę 9 mėn.berniukui. Ta skraistė tai universali, man atrodo tiktų ir didesniam vaikui. Ten pat ir žvakes parduoda.Rūbelis kainavo 80 Lt, žvakė - 20 Lt, o skraistė - neprisimenu.
Atsakyti
Parsisiunciau dukrytei krikstynu suknyte is Kinijos, kainavo 82Lt, skraiste 20Lt
Atsakyti
net neabejoju, kad kainuos tikrai daugiau, nei 100 lt smile.gif
Atsakyti
mes viska nupirkom gariunose. nuostabi suknele-80lt, skraiste-15, zvake-10.po 3 sav. krikstynos smile.gif
Atsakyti
mes savo mazytei beveik 2 metu pirkom viska bazej, suknele 130, skraiste 20, zvake dariau savanoriu prospekte(ten ant jos labai graziai uzraso)5lt,basutes 25, ant zvakes papuosimas 5,kepuryte 15, viso 190, db laukiam krikstynu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, čia nedaug kas išleidę iki 20 lt rūbeliams biggrin.gif
O mano princesytė buvo labai gražiai aprengta už tris litus, nes daug ką pati dariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belkaa: 03 birželio 2009 - 22:39
Musu drabuzeliai buvo velti: kelnytes, svarkas, batukai ir kepuryte. Baltinukai ir skraiste buvo silkiniai, kuriu galiai buvo apvelti silku bei puosti swarovskiukais, tai i 500 Lt tilpom.
Atsakyti
mums tai iki 100lt iseis vaiko rubeliai ax.gif 60lt lininis kostiumelis, jei pirksim skraiste tai ji apie 25lt kainuoja ir baltos kojinytes apie 6lt ax.gif
Atsakyti
Šiandien teko šturmuoti Kauno bazes. Pasirinkimas mažas, tiksliau prastos suknutės verysad.gif Taip norėjosi kažko tokio gražesnio, bet be blizgučių (nu viena suknutė tai su snaigėm priklijuotom, košmaras doh.gif ) . Jei kuri suknytė ir gražesnė, tai bus be rankovių. O su tokia vaikeliui šaltoka bus ir bažnyčioj, ir šiaip jei diena vėsesnė. Aišku, galima nupirkt švarkiuką ar megztuką prie tokios suknutės. Bet vėl reikės išleist dar pusę suknutės kainos verysad.gif Žodžiu, nusivyliau. Kas labiausiai nepatiko, kad pardavėjos (kai kurios) vissiškai nesiorentuoja dydžiuose doh.gif Pasakau, kad reikia mergytei metukų amžiaus, maždaug 80 cm dydžio suknytės, tai duoda beleką blink.gif Arba iš vis kokių pusės metų dydžio, arba jau ant kokių 3 metukų. Galiausiai vyras atvežė dukrelę ir matavom. Išleidom virš 200 litų. Suknytė su skrybelyte - 125, skraistė - 17 (buvo ir už 32 litus doh.gif ), žvakės papuošalas apie 8 litus, basutės - 49 litai, plonos pėdkelnės dar 10 lt, na ir ėmėm juostelę į plaukus - 8 lt. Išvada: laikas mokintis mamai rankdarbių, tada bus pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Musu sunaus kriskto rubelis kainavo 330 Lt, nepigiai, bet rubelis gavosi tikrai thumbup.gif siutas is silko 4u.gif
Atsakyti