Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

Patiko Mindaugas su Milana,Asta su Ligitu. Nesuprantu, kodėl taip balsuoja už Jovanį?
Šiaip gaila buvo Jovaišos, galėjo dar duoti pašokti, o kristi Šarūnas su Viktorija.
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2012 10 29, 00:31)
Patiko Mindaugas su Milana,Asta su Ligitu. Nesuprantu, kodėl taip balsuoja už Jovanį?
Šiaip gaila buvo Jovaišos, galėjo dar duoti pašokti, o kristi Šarūnas su Viktorija.

Milana su Mindaugu šeštadienį buvo nerealūs ax.gif Ypač per egzaminą wub.gif Liūdna, kad jiems nedavė nei vieno balso verysad.gif O Jovani galėtų ir kristi, nes tikrai tiek nevertas ax.gif
Atsakyti
Na jo, tas Džovanis jau pabodęs... Man nuo pat pradžių nieko gero iš jo, bet matyt va gerbėjų daug ir plaukia taip. Bet tikrai jis nevertas tos pirmos vietos kiekvieną šeštadienį.
Atsakyti
Visiskai pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal žinote dainą pagal kurią šoko Sandra su Dauniu? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal kuri nors turite seną video iš "Šok su manimi", kuriame I. Valinskienė ir A. Butkus šoko labai gražų šokį - ji buvo žydaitė, o jis kareivis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 29, 13:15)
Na jo, tas Džovanis jau pabodęs... Man nuo pat pradžių nieko gero iš jo, bet matyt va gerbėjų daug ir plaukia taip. Bet tikrai jis nevertas tos pirmos vietos kiekvieną šeštadienį.

Ir aš sutinku, visai neįdomu į jį žiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2012 10 29, 19:51)
gal žinote dainą pagal kurią šoko Sandra su Dauniu?  smile.gif

Jeigu dar reikia tai [url] http://www.youtube.c...h?v=vsvlsuLau5c
[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fataliste: 03 lapkričio 2012 - 12:21
ar galima kazkur tiesiogiai internetu ziuret? g.gif
Atsakyti
kaip gražiai stasiulyte atrodo šiandien

koki rimti šokiai,o galvojau bus linksmas pasišėliojimas unsure.gif
Atsakyti
Nusiminiau,kad veda Stasiulyte.

Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 11 03, 20:55)
kaip gražiai stasiulyte atrodo šiandien

Bet veda laidą šiandien ypač neprofesionaliai blink.gif Išsiblaškiusi kokia tai g.gif
Atsakyti