bet koks Montvydas atsakingas už žodžius ir elgesį eteryje ir Smoriginui pareplikavo vietoj ir laiku
nu taip tas pagrabaliojimas jau ne šlykštukas ,bet ŠLYKŠTYNĖ
Praleidau šį kartą Bet žiūrėsiu pakartojimą. Labai įdomu pasidarė, kas ten įvyko
Vakaras smagus, tik Peciura neaiskus Kazkoks apsvaiges
QUOTE(Pupa* @ 2012 10 27, 20:30)
Vakaras smagus, tik Peciura neaiskus Kazkoks apsvaiges
Jis visada toks-savam repertuare taip sakant kitokio jo ir neisivaizduoju .
Tik kazkoks jau labai susenes, palamdytas gerokai sikart atrodo .
QUOTE(ShaliMaRi @ 2012 10 27, 20:31)
Jis visada toks-savam repertuare taip sakant kitokio jo ir neisivaizduoju .
je je, ir man Peciura gerokai pervaziuotas atrodo. tiek isvaizda, tiek elgesiu nu man svieciasi, kad jis isgeres yra. nu negi imanoma taip nusisneket blaiviam bunant?
QUOTE(alyvine:D @ 2012 10 27, 20:45)
je je, ir man Peciura gerokai pervaziuotas atrodo. tiek isvaizda, tiek elgesiu nu man svieciasi, kad jis isgeres yra. nu negi imanoma taip nusisneket blaiviam bunant?
Blaivas jis, blaivas jis toks, koks visada, kiek ji zinau
Nei juoktis, nei verkti iš to Pečiūros...
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 27, 22:42)
Nei juoktis, nei verkti iš to Pečiūros...
,baisu
Kam tą Pečiūrą apskritai kvietė, juk ne vedėjai iš jo šaipėsi.. Kažkaip pagailo žmogaus.
Gaila, kad Norvaiša iškrito, galėjo dar leisti žmogui pašokt Ypač idiotiškai atrodė Rainio partnerė.. Jau tos kojinės
Gaila, kad Norvaiša iškrito, galėjo dar leisti žmogui pašokt Ypač idiotiškai atrodė Rainio partnerė.. Jau tos kojinės
QUOTE(Twiggy @ 2012 10 28, 10:28)
Kam tą Pečiūrą apskritai kvietė, juk ne vedėjai iš jo šaipėsi.. Kažkaip pagailo žmogaus.
Nematau nieko idiotisko. Man labai patiko
turbūt specialiai pakviečia tokių pričiuožusių komisijos narių ,kad žmonės kuo daugiau žiūrėtų ir stebėtųsi ,nes gi ne kasdien per teliką pamatysi perdžiūvusį ,riebaluotais plaukais tipelį ,kuris ryškiai atrodo kaip nuo kažko apsvaigęs