Įkraunama...
Įkraunama...

Šok su manimi, TV3 šokių projektas

bet koks Montvydas atsakingas už žodžius ir elgesį eteryje ir Smoriginui pareplikavo vietoj ir laiku thumbup.gif

nu taip tas pagrabaliojimas doh.gif jau ne šlykštukas ,bet ŠLYKŠTYNĖ
Atsakyti
Praleidau šį kartą verysad.gif Bet žiūrėsiu pakartojimą. Labai įdomu pasidarė, kas ten įvyko unsure.gif
Atsakyti
Vakaras smagus, tik Peciura neaiskus g.gif Kazkoks apsvaiges g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa* @ 2012 10 27, 20:30)
Vakaras smagus, tik Peciura neaiskus g.gif Kazkoks apsvaiges g.gif

Jis visada toks-savam repertuare taip sakant biggrin.gif kitokio jo ir neisivaizduoju tongue.gif .
Tik kazkoks jau labai susenes, palamdytas gerokai sikart atrodo schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ShaliMaRi: 27 spalio 2012 - 19:33
QUOTE(ShaliMaRi @ 2012 10 27, 20:31)
Jis visada toks-savam repertuare taip sakant biggrin.gif kitokio jo ir neisivaizduoju tongue.gif .
Tik kazkoks jau labai susenes, palamdytas gerokai sikart atrodo schmoll.gif .

je je, ir man Peciura gerokai pervaziuotas atrodo. tiek isvaizda, tiek elgesiu doh.gif nu man svieciasi, kad jis isgeres yra. nu negi imanoma taip nusisneket blaiviam bunant? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvine:D: 27 spalio 2012 - 19:45
QUOTE(alyvine:D @ 2012 10 27, 20:45)
je je, ir man Peciura gerokai pervaziuotas atrodo. tiek isvaizda, tiek elgesiu  doh.gif  nu man svieciasi, kad jis isgeres yra. nu negi imanoma taip nusisneket blaiviam bunant?  g.gif

Blaivas jis, blaivas biggrin.gif jis toks, koks visada, kiek ji zinau biggrin.gif
Atsakyti
Nei juoktis, nei verkti iš to Pečiūros... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 27, 22:42)
Nei juoktis, nei verkti iš to Pečiūros... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif doh.gif ,baisu
Atsakyti
Kam tą Pečiūrą apskritai kvietė, juk ne vedėjai iš jo šaipėsi.. Kažkaip pagailo žmogaus.
Gaila, kad Norvaiša iškrito, galėjo dar leisti žmogui pašokt smile.gif Ypač idiotiškai atrodė Rainio partnerė.. Jau tos kojinės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 10 28, 10:28)
Kam tą Pečiūrą apskritai kvietė, juk ne vedėjai iš jo šaipėsi.. Kažkaip pagailo žmogaus.
Gaila, kad Norvaiša iškrito, galėjo dar leisti žmogui pašokt smile.gif  Ypač idiotiškai atrodė Rainio partnerė.. Jau tos kojinės  doh.gif  biggrin.gif

Nematau nieko idiotisko. Man labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sio projekto vedantieji suteikia projektui idomumo smile.gif
Atsakyti
turbūt specialiai pakviečia tokių pričiuožusių komisijos narių ,kad žmonės kuo daugiau žiūrėtų ir stebėtųsi ,nes gi ne kasdien per teliką pamatysi perdžiūvusį ,riebaluotais plaukais tipelį ,kuris ryškiai atrodo kaip nuo kažko apsvaigęs g.gif
Atsakyti